Kostek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Klara konsultacje ma w srode ok 21 ale z tego co wiem nie zostanie wydana do mieszkania na dworze no i przed oddaniem będzie sterylizowana widzialam dzisiaj Klare i wg mnie to nie jest takie hop siup dla mnie wyglada to tak jakby kosc wyskakiwala z panewki a wskakiwala dopiero pod naciskiem dlatego Klara tak przysiada co jaki czas, sprobuje jutro nagrac filmik to zobaczycie same Iwona nie zawsze moze odebrac bo siedzi w pracy albo na telefonie dzisiaj przez godzine o mala tlukly sie 4 domy...szkoda ze o inne psy nikt sie tak nie bije Quote
kaskadaffik Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Bardzo sie cieszę, ża małą ma takie zainteresowanie, oby ta "wada" nie okazała się trwała, u nas w schronisku jest Zorza , śliczna sunia, ale właśnie za szczeniaka nie była leczona, ma taki przysiad cały czas jakby, kilku wetów zdjęcia oglądało, wszyscy odradzali zabiegu... Żabka trzymam kciuki za najlepszy domek dla Ciebie :) Quote
Kana Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Trzeba się dokladnie zająć tymi stawami poki jest mloda. Dobrze dziewczyny że wpadla w wasze ręcę! P.S nie widzę suni w budzie! Nie ważne że u dogomaniaczki! Ta sunia zasługuje na ciepły dom i spanie w łóżku ze swoim ludziem. Ot moja opinia. Quote
kaskadaffik Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Kana ja to zrozumiałam za pierwszym razem jak napisałaś, nie musisz się gorączkować, poza tym nie wsadziłabym jej do budy i nie zamknęła wejścia, Lobo siedzi cały czas na tarasie po dachem, tam ma kocyk i cały czas nas widzi, co chwilę się z nim siedzi. Ja też wolę żeby sunia znalazła domek , gdzie będzie spała w łóżku , poddałam propozycję, wiem jak działa dogo i jak odywają się adopcje, gdyż w niejednej uczestniczyłam. Sunia zdrowiej ... Quote
Marta67 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 oj to niedobrze wygląda ta nóżka :( mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... szczęście, ze do dziewczyn trafiła jeszcze za młodu... Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 hej.wysyłam wasz wątek do ludzi, kt skroadzino lub umkneła sunia ok 6mc owczarka długowłosego. Sunia zagineła w Szydłowcu -130 km od Warszawy....ale jak ją ktoś ukradł to niewiadomo gdzie wywiózl wysyłam... Quote
Marta67 Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 bardzo dobrze pomyślałaś anita_happy... może się okaże, że to są jej właściciele, zrozpaczeni po zaginięciu ukochanego psiaka? ;) Quote
Ancyk Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jeszcze jeden wątek z ukradzioną sunią owczarka długowłosego: http://www.dogomania.pl/threads/184131-Skradziono-owczarka-niemieckiego! Nie wiem czy jest podobieństwo, ale można sprawdzić. Pozdrawiam. Quote
kaskadaffik Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jeśli ma faktycznie jakąś wadę wrodzoną, to może jakiś bydlak ją specjalnie wypuścił :( :( Głośno myślę i trzymam kciuki za to, żeby tak nie było :) Quote
IVV Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 dziewczyny zobaczcie tego biedaka bez oka z depresja tam nawet nikt do niego nie zaglada :( http://www.dogomania.pl/threads/186404-Mopik-vel-MAILO-depresja-i-brak-oka-równa-się-dożywocie-Jeśli-nikt-mu-nie-pomoże. Quote
Guest monia3a Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wiadomo może już czy jest to sunia tych poszukujących ludzi ?? Quote
beka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 IVV napisał(a):pieniadze juz wyslalam ;) Bardzo Ci dizekuję :) Quote
mona0205 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Co u suni? Nie udało mi się dodzwonić do Iwony a wiem, że miała być dzisiaj u weta. Czy ta cisza oznacza, że wieści nie są dobre? :-( Quote
beka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 mona0205 napisał(a):Co u suni? Nie udało mi się dodzwonić do Iwony a wiem, że miała być dzisiaj u weta. Czy ta cisza oznacza, że wieści nie są dobre? :-( Niestety Iwona nie dotarła do weta wczoraj, nie wiem na kiedy się umówiła Quote
mona0205 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Jeśli Iwona potrzebuje pomocy to ja mogę z sunią do weta pojechać - jeszcze trochę wolnego czasu posiadam (czasami) :-) Quote
IVV Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Mysza1 potrzebuje pomocy w dowiezieniu Bianki do vet na sterylke Quote
mona0205 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Tylko więcej informacji poproszę - gdzie i kiedy? :-) Quote
mysza 1 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 mona0205 napisał(a):Tylko więcej informacji poproszę - gdzie i kiedy? :-) Już nieaktualne, Bianka ma jutro sterylkę, sama ją zawiozę, dziekuję Trochę upał, niedobrze na operację. Quote
Recommended Posts