Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ranias']Olinku, jak tam się sprawujesz w czasie szkolenia? Postępy jakieś już widać? :lol:[/QUOTE]
Olinku, szkolą Cię....przecież Ty juz jesteś duzy piesek i jeszcze każą Ci chodzić do szkoły...:shake:

Posted

[quote name='danka4u1']Olinku, szkolą Cię....przecież Ty juz jesteś duzy piesek i jeszcze każą Ci chodzić do szkoły...:shake:[/QUOTE]

Olinek musi podnosić swoje kwalifikacje,żeby domek znaleźć. Będzie miał dodatkowy atut w łapkach :lol:

Posted

[quote name='ranias']Olinek musi podnosić swoje kwalifikacje,żeby domek znaleźć. Będzie miał dodatkowy atut w łapkach :lol:[/QUOTE]
Taki los tych dogomaniackich psiaków.......:shake: mój domowy zwierzak nie musi miec żadnych dodatkowych atutów, by być kochanym...wystarczy, ze jest psem.

Posted

[quote name='ranias']Czy był jakiś odzew z ogłoszeń ? Pytał ktoś o piesia naszego ?[/QUOTE]
na ostatnie ogłoszenia nie. A kto robił? Mam prośbę do osoby, która robiła ogłoszenia, zeby podawała swojego maila do aktywacji:)

Posted

[quote name='Zofija']na ostatnie ogłoszenia nie. A kto robił? Mam prośbę do osoby, która robiła ogłoszenia, zeby podawała swojego maila do aktywacji:)[/QUOTE]

ogłoszenia zafundowała Olinkowi UMilki :lol:

Posted

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=navy]03.02. Ranias-10zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]07.02. MyrkurDagur-10zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]07.02. aka_nina-5zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]09.02. Paulinken- 10zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]10.02. Wujek&ciocia-15zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]10.02. Wujek&ciocia-25zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]10.02. kado-15zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]14.02. Elżbietka_cieszyn-50zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]21.02. Ewelina z Warszawy-6zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]21.02. Daria z Wyszkowa-50zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]razem196zł +355,68zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=#000080]Na koncie Olinka na dzień 01.03. jest 551,68zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Zofija']Generalnie kasa się kurczy. Koszt miesieczny utrzymania Olinka to 400zł, a składek mamy na ok. 200zł:([/QUOTE]

W mojej deklaracji jest pomyłka, płacę na Olinka 10zł miesięcznie, mam zrobiony przelew stały i taką kwotę mam na wydruku. Mieliśmy deklaracje na 305 zł, jedna osoba wycofała się -chyba 25zł czyli jeszcze ktoś nie płaci?

Posted

[quote name='ranias']W mojej deklaracji jest pomyłka, płacę na Olinka 10zł miesięcznie, mam zrobiony przelew stały i taką kwotę mam na wydruku. Mieliśmy deklaracje na 305 zł, jedna osoba wycofała się -chyba 25zł czyli jeszcze ktoś nie płaci?[/QUOTE]

przepraszam-masz rację

Posted

[quote name='Zofija']sprawdzę to na spokojnie, ale nie dzisiaj. Tak, czy siak brakuje deklaracji[/QUOTE]

Daria-50zł tutaj chyba bylo zmniejszenie do 25zł
Ranias -10zł
Elżbietka_Cieszyn -50zł
Pani Ania -50zł
Julka- 20zł
Kmurdz-15zł
Abero -25zł- wycofała się od marca
Kado - 15zł
wujek&ciocia- 15zł do grudnia
MyrkurDagur - 10zł
aka_nina- 5zł
paulinken- 10zł
lika1771-20zł
acha44-10zł

tak to chyba wygląda na dzisiaj, spróbuję załatwić Olinkowi allegro, może jakiegoś grosza uzbiera...

Posted

Olin pozdrawia. Umiemy już siadać na komendę ustną i na gest. Przychodzić na zawołanie. Teraz wprowadzamy utrudnienia (rozproszenia). Jedyny problem jaki mam to... nie znalazłam jeszcze na niego super nagrody, coś za co dałby się pokroić :evil_lol: To mi nieco utrudnia pracę.

W kwestii ogłoszeń... Dziwne to, że aktywacja ogłoszeń przychodzi na Twojego maila.Tym miała się zająć osoba wystawiająca ogłoszenia. Muszę ją o to spytać.

Posted

[quote name='UMilki']Olin pozdrawia. Umiemy już siadać na komendę ustną i na gest. Przychodzić na zawołanie. Teraz wprowadzamy utrudnienia (rozproszenia). Jedyny problem jaki mam to... nie znalazłam jeszcze na niego super nagrody, coś za co dałby się pokroić :evil_lol: To mi nieco utrudnia pracę.

W kwestii ogłoszeń... Dziwne to, że aktywacja ogłoszeń przychodzi na Twojego maila.Tym miała się zająć osoba wystawiająca ogłoszenia. Muszę ją o to spytać.[/QUOTE]

Olinek- mądry piesio.A może w nagrodę coś wędzonego?Dobrze,że Olinek trafił do Ciebie, nie dość że opiekę ma to jeszcze kwalifikacje podnosi :lol: A czy takie zajęcia mu odpowiadają?