Zofija Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 [quote name='kado']Nie rozumiem...jak nie starcza? A co ze stałymi deklaracjami? Kurcze, jak ktoś się zobowiązał, to dlaczego nie płaci? A jeżeli nie może, to niech napisze na wątku...Tu chodzi o dobro [B]OLINKA :loveu::loveu::loveu:!!!!! [/B][/QUOTE] Wiesz co, chyba już są uzupełnione wpłaty. Sprawdzę teraz w weekend. A jak tam Olinek się ma???? Jak się sprawuje?????????// Quote
UMilki Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Olin miewa się dobrze, nawet bardzo. Chodzi codziennie na długie spacery po łąkach i lasach. Ma się gdzie wybiegać, bo chodzi bez smyczy i wraca na każde zawołanie, chociaż czasem widać, że ma ochotę puścić się gdzieś dalej :) Sierść ładnie rośnie i widać, że kilogramów przybywa, powolutku, ale przybywa. Pies jest radosny, za piłką biegnie, ale oddawać nie chce :D W czasie spacerów nie lubi obecności innych psów. Nie robi im krzywdy, ale otacza, obszczekuje. Daje do zrozumienia, że nie są miłym towarzystwem, a zwłaszcza gdy za bardzo zbliżą się do opiekuna. Quote
danka4u1 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Kochane psisko. Odżyło po takich strasznych przejściach. Niech będzie nadal taki radosny i zdrowy. Quote
ranias Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Olinku, witam cię cieplutko w ten deszczowy dzionek:lol: Quote
danka4u1 Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja tez witam Olinka i wszystkie cioteczki- cieplutko, ale niestety deszczowo. Może jeszcze będzie babie lato.. Quote
UMilki Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 A u nas cały dzień piękna pogoda, a i babie lato było... Quote
ranias Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Olinku, dobry wieczór piesiu.Spacerek przed meczem? Quote
danka4u1 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Ja mogę teraz, mecz mogę sobie darować. Olin najważniejszy. Wybiegamy. Quote
ranias Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Olinku, spacerek przed jutrzejszą wyprawą w góry :lol: Quote
UMilki Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Jest pięknie, słonecznie. Wymarzona niedziela...zwłaszcza dla grzybiarzy. A Olin leży w plamie słońca i łapie promyki w sierść. Dobrze mu w tej trawie :) Pozdrawiamy Quote
ranias Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='UMilki']Jest pięknie, słonecznie. Wymarzona niedziela...zwłaszcza dla grzybiarzy. A Olin leży w plamie słońca i łapie promyki w sierść. Dobrze mu w tej trawie :) Pozdrawiamy[/QUOTE] Piękny obraz słowem malowany:multi: Quote
danka4u1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='ranias']Piękny obraz słowem malowany:multi:[/QUOTE] A gdyby jeszcze zdjątko malusieńkie Olinka z ta plamą słońca? Dobranoc wszystkim. Spacerek był ??- to do ciotki ranias Quote
Zofija Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Zamówiłam Olisiowi nowy pakiecik ogłoszeń. W tym tygodniu na 100% zliczę wpłąty za wrzesień Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Witaj psinko..... ach jak dobrze poczytać że w końcu jesteś szczęśliwy... Quote
ranias Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='danka4u1']A gdyby jeszcze zdjątko malusieńkie Olinka z ta plamą słońca? Dobranoc wszystkim. Spacerek był ??- to do ciotki ranias[/QUOTE] A pewnie że był.Dzisiaj ledwo nogami powłóczę, nie wiem jak Olin:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Olin w porządku. Był ze mną na długim spacerze i mówił co nieco o Waszej wyprawie w góry.... Quote
Zofija Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='danka4u1']Olin w porządku. Był ze mną na długim spacerze i mówił co nieco o Waszej wyprawie w góry....[/QUOTE] Byłaś z Olinkiem na spacerku????:)) Quote
ranias Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tak, Olinek od tych wirtualnych spacerków opędzić się nie może Quote
danka4u1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='ranias']Tak, Olinek od tych wirtualnych spacerków opędzić się nie może[/QUOTE] Totez daruje sobie nocny spacer z Olinem. Śpij psisko smacznie . Quote
ranias Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Już odpoczęliśmy po górskich zmaganiach. Ciociu Danusiu, spacerek przed spankiem- banda czeka Quote
ranias Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ciocia Danusia pożegnała Rudą, teraz przywita się z Olinkiem :multi: Quote
Zofija Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Uzupełniłam wpływy, ale coś mi brakuje. Quote
Zofija Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 Na pewno nie ma wpłąty od Darii i Julki. Do Darii napisałam, ale nie pamiętam, czy Julka to osoba z dogomanii, kurcze Quote
Recommended Posts