Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pudzian - trzeba jechać na zdjęcie szwów ... ale ty na studiach już będziesz ...
... to ja pojadę sama , chyba że Twoja ciocia da radę sama ...
daj znać ...

Posted

doszła wpłata od kochanej hesi - 20 zł ... hesia wspiera Majuchę od początku ... dziękujemy bardzo .. bardzo ...

a tym razem nie tylko Majce się dostanie - 30 zł dodatkowo dla szczupaka Ramzesiątka ...
naprawdę dziękujemy bardzo ...

anita zrobiłabyś może jakiś dyplomik obrazkowy dla hesi za wytrwałe wspomaganie naszej Majuchy ... :lol:

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

doszła wpłata dla MAjki - od hesii - 50 zł ... dziękujemy bardzo ..:)

anita masz może w swoim allegro jeszcze aukcję MAjki ... bo mi wcięło ... nie mam ...

pudzian - rozglądnij się po bazarkach może wykupimy jej kolejny pakiet ogłoszeń ... bo się za bardzo przyzwyczaisz i nie oddasz:razz::razz:

• 1 month later...
Posted

... szkoda że Majka nie ma szczęscia .... a tyle dobrze że może w DT tak długo siedzieć ...

doszła kolejna wpłata od hesia - 50 zł .. dziękujemy bardzo .. .dzięki temu mamy na wydaki Majki ...
dziś jedziemy z Majką do weta - chyba ma coś z uszami .. zobaczym co się tam dzieje ...

wydatki Majki ostatnie 40 zł .... rozliczenie na 1 stronie ...

Posted

Sliczna ta Majka. Ma jakies ogloszenia? Ona ma tak dobrze, ze pewnie sie cieszy, ze nikt sie o nia nie dobija. Po tak dlugim czasie ciezko jej bedzie sie zaadoptowac w nowym domu. Pudzian, a nie moze zostac u Ciebie :evil_lol:?
Moze, jak bedzie szla do weta, a ma kolezanke lub kolege w potrzebie, to je wezmie ze soba i wspomoze, zeby jej inflacja kasy nie zjadla ;).