elmira Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Pokazuj się Figuś. Od wtorku ponoć znów ulewy, a Twój domek pod sosną nie da Ci schronienia. Quote
Marta67 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 czyli mamy Figo bądź Figę? ;) oby nie było kilku małych Figusiek, bo z tego co zrozumiałam jeszcze nic nie wiadomo? Quote
luka1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Marta67 napisał(a):czyli mamy Figo bądź Figę? ;) oby nie było kilku małych Figusiek, bo z tego co zrozumiałam jeszcze nic nie wiadomo? Szczęście nam dopisuje - jednak to pies. :lol: Wizja jeszcze jednej suki do sterylizacji :crazyeye: załamała by mnie.;) Quote
Luczater Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 luka1 napisał(a):Szczęście nam dopisuje - jednak to pies. :lol: Pies na 1000 procent. Sprawdziłam dokładnie :oops:. Quote
luka1 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 już to widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 :) To dobrze, że to psiak. Jak by była sunia, to byśmy miała lada chwila stado Figusiowe;) Quote
luka1 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 znowu poniedziałek - nie lubię poniedziałków Quote
ciapuś Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Może on komuś zginął bo taki grubasek i sierść też całkiem całkiem Quote
luka1 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 No własnie jest taki grubiutki że myślałyśmy ze to suczka. Quote
elmira Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 luka1 napisał(a):No własnie jest taki grubiutki że myślałyśmy ze to suczka. A to wątek Figo;) Ale co by nie było kasa potrzebna. Przecież pewnie na już trzeba będzie zrobić przegląd. Myszy mają coś z uszami, tak? Potem pociachać towarzystwo...I tak w koło Macieju. Edit: :lol::lol::lol: Ales Ty szybka;) I wyszło, ze ja bredzę. Ale zostawiam, przynajmniej co zajrzę, to się pośmieję;) Quote
Luczater Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Ten DT to chyba potrzebny na cito :shake:. Figo codziennie rano czeka pod moją bramą na śniadanko. Niestety ja mam dwa wielkie wilczury, które nie mają najmniejszego zamiaru dzielić się czymkolwiek i kimkolwiek. Na efekty nie trzeba było długo czekać. Wczoraj niewiele brakowało i doszłoby do tragedii. Mój psiak wyczaił moment, kiedy dzieciaki wjeżdżały na teren posesji i starał się dopaść Figo. Na szczęście skończyło się tylko na strachu. Tym razem udało się ale ............... Poza tym, Figo musiał mieć swój domek. Jest strasznie stęskniony kontaktu z człowiekiem. Bezmyślnie wkłada pycholek między szczebelki i czeka na pieszczochanie. Może tak stać godzinami i patrzeć :-(. Quote
luka1 Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Łolkiee a jakie chcesz zdjęcia? to ci podeślę Quote
łolkiee Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 * w sweterku * bez sweterka * w paski * i na kibelku :evil_lol::evil_lol: dawaj zdjęcia!! i nie gadaj!! albo gdzie je masz :lol: Quote
luka1 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 :evil_lol: oj łolkiee ty się mi podkładasz, ale w końcu sobie nagrabisz :lol: Quote
łolkiee Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 luka1 napisał(a)::evil_lol: oj łolkiee ty się mi podkładasz, ale w końcu sobie nagrabisz :lol: O tak już się boje :nerwy: Quote
luka1 Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Kto da dom psiakowi??????? Szukajcie kącika dla psiaka nie może długo mieszkać w krzakach, grozi mu niebezpieczeństwo ze strony ludzi i zwierząt. Quote
luka1 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 informacja z ostatniej chwili - pies bardzo pilnie potrzebuje domu. Nie może mieszkać pod płotem. Nie chcą go sąsiedzi, nie chcą go psy właścicieli płotu. Każdego dnia grozi mu niebezpieczeństwo. Dziś znowu cudem uszedł przed zębami wrogów. Quote
luka1 Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Figo ma szansę na DT. Może nawet dzis albo jutro bedziemy rozmawiać na ten temat. Jesli ktos chce dorzucić grosik bo koszty wiadomo - bedą, prosze bardzo. figo sie nie pogniewa. Quote
anett Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Dorzucić chwilowo nie mam z czego ale przynajmniej podrzucę chłopaka... Quote
Recommended Posts