Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta jesteś wielka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Allegro można już robić Kukiemu, Apsikowi, Lali i Amisi praktycznie też choć muszę im jeszcze ładniejsze zdjęcia zrobić.

Jeju ale się cieszę. :)
Martusia Ciebie to na rękach nosić.

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temido mi się w najbliższym czasie nie uda raczej załatwić tych tańszych tabletek, przepraszam, że głowę zawracałam. Może uda się później, to jak się przydadzą to będzie na drugie odrobaczanie.

Posted

Zrobiłam dzisiaj zakupy, kupiłam tabletki na odrobaczenie u mojego weta wyszło 60zł. oraz Frontline na Allegro za 41,90 + wysyłka więc za 49zł.
Razem 109zł. Zostało jeszcze 16zł. to będę trzymać dla nich na mięso. (za 22zł. będzie 10kg).
Dziękuję WAM za tą pomoc finansową. Teraz bierzemy się za domki, a ja jutro pojadę odrobaczać. :)

Posted

Ja też się cieszę.
Z tego co wiem to jeśli chodzi o zabiegi weterynaryjne typu szczepienia, odrobaczenia to nigdy nic takiego nie było robione. Odrobaczenie i szczepienie to priorytet, a szczepienia myślę że będziemy robić stopniowo przy adopcjach. Na raz to zbyt duża kwota.

Posted

Przed chwilą byłam u psinek. Akcja odrobaczanie wykonana. Jak przyjdzie Fronline to będzie odpchlewanie. Mam troszkę zdjęć zaraz je wstawię :)

Posted

Jolanta08 napisał(a):
Temido rozumiem,że dla piesków jest konto Towarzystwa a jaki dopisek?

Wyślę Ci na PW.

Laruś wiem, że skarbeczku pamiętasz :)
Mamy trochę zdjęć to możemy zabierać się za ogłoszenia. Kto pomoże. Zdjęcia Lali i Amisi zrobię jak pojadę z Frontline, bo zażyły błotnej kąpieli :)

Posted

wiem nawalam dostałąm fotki i jeszcze nie ma banerków, jeżeli dam radę to dzisiaj jakieś parę zrobię w sumie dla każdego psiaka będzie po 1 sztuce no może jak mi się uda coś wymodlić więcej to po 2

Posted

Kochani, czy mogłabym prosić kogoś o pomoc w ogłoszeniach. Psów jest dużo, więc trzeba rozdzielić pracę. Lara zrobi Allegro, Kasia banerki.
Nie chciałabym obciążać tym jednej osoby, a więc do wlepienia na portale ogłoszeniowe byłyby:
- Kuki
- Apsik
- Lala
- Amisia
- Kropka

Lali i Amisi dorobię zdjęć. Resztą się już można zająć. Ja napiszę teksty do ogłoszeń jak jutro wrócę z interwencji w terenie.

Posted

Apsik

Apsik to jeden z 11 psów przygarniętych przez mieszkankę Radomska, kobietę o wielkim sercu. Niestety, ze względów zdrowotnych nie jest w stanie zatrzymać wszystkich zwierzaków. Młodziutki Apsik mający zaledwie 1 rok pragnie pokochać kogoś wiernym psim sercem. Piesek jest niewielkiej wielkości i niezwykłej barwy. Białe futerko ozdabiają fikuśne morelowe łatki. Apsik jest subtelnym i delikatnym pieskiem, przyjaźnie nastawionym do całego otoczenia, w tym innych zwierzaków. Jest już odrobaczony i odpchlony. Apsik z pewnością okaże się wiernym i wdzięcznym psim przyjacielem. Wystarczy tylko dać mu szansę.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel. 600 297 542
e-mail: [email protected]

Kropka

Kropka to jeden z 11 psów przygarniętych przez mieszkankę Radomska, kobietę o wielkim sercu. Niestety, ze względów zdrowotnych nie jest w stanie zatrzymać wszystkich zwierzaków. Kropka z całą pewnością jest uroczą, psią damą. Ma 4,5 roku. Czarna szata udekorowana jest białymi wstawkami na szyi i łapkach. Kropka jest niezwykle wrażliwa i delikatna. Toleruje inne zwierzaki. Kropka jest już odpchlona, odrobaczona i wysterylizowana. Do szczęścia potrzebuje ciepła i kochającego właściciela.

Kontakt w sprawie adopcji:
tel. 600 297 542
e-mail: [email protected]

Posted

temida już w niedziel będą wszystkie banerki, ja dzisiaj wpadłam na dogo sprawdzam co u mnie na wątkach i potem do niedzieli do wieczorka mnie nie będzie muszę wreszcei pozaliczać to co mam zaległe na uczelni a potem będę znowu ale niestety przez najbliższy miesiąc nie za dużo bo następna sesja a chc mieć to z głowy żeby się nie ciągnęło za mną do września

Posted

Pieski odpchlone. Zdjęcia Lali i Amisi zaraz wstawię. Kupiłam Pani za 26zł. kaszę, bo nie miała już ziarenka. Myślę, że się nie obrazicie. Bardzo proszę jeszcze raz o pomoc w ogłoszeniach.