Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Angelika powiedziała mi,ze założyłas psiakom wątek :) Mnie na sercu leżą te dwie białe sunie, pisałas, że jest na jedną chętny domek? Ile sunie mają lat? Podobno jedna miała już sterylkę?
Ja mam takie zdjęcie białaski:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Tak, założyłam psiakom wątek na prośbę p. Ani Wilkowskiej z Rtoz, która poprosiła mnie o pomoc. :) Postaram się pomóc jak potrafię najlepiej.
Dwie białe sunieczki są śliczne, dowiem się ile mają lat. Wiem, że jedna jest młodsza, a druga troszkę starsza. Jeśli chodzi o sterylkę to miała ją Kropka, inna z suni.

Posted

Lala i Amisia to dwie niewielkich rozmiarów sunie. Lala jest bardzo subtelna i delikatna. W śnieżnobiałej kudłatej szacie.
Amisia mieni się na brzoskwiniowo. Obie sunie są łagodne, tolerują inne zwierzaki. Są młodziusieńkie.

Posted

Apsik malutki, śliczniutki. Piesek idealny. Odrobina ciepła i miłości i stanie się najlepszym przyjacielem. Apsik ma ok. 1 roku. Jest przyjacielsko nastawiony do innych zwierząt.

Posted

I jeszcze Apsik i Kropka, która jest już wysterylizowana, super łagodna.

Łatek śliczniusi pieseczek. Łagodny dla ludzi, ale nie toleruje innych zwierzaków. Ma ok. 7 lat.

A i jeszcze zdjęcie Mai, ale to już starowinka.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Lala jest wyższa na łapkach, Pani powiedziała mi że są w podobnym wieku. Wydaje mi się że Amisia może być troszkę starsza i mieć ok. 3-4 lat.