Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wojtus , Owiewczka dziekuje Wam za wsparcie 2 pieski z tych 3 to rozumiem ze umarly bo byly bardzo stare is chrowoane ale jeden zostal po prostu uspiony i nawet nie zostalo do konca wyjasione dlaczego:( Bart i aza musza znalezc domki musza..............

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wojtuś']

Fiero Kochana masz rację :loveu:
Podstawowe potrzeby dla Azy i Barta - odrobaczenie, odpchlenie, szczepienia, karma,
potem równie ważne opłaty za hotelik Barta:)

Myślę, że po wprowadzeniu zmian na wątku i uaktualnieniu finansów przez Owieczkę, na wszystko będzie kasa;);)

A... Kochani :loveu: napisałem już do Moda Maupy4:loveu: o zmiany na wątku:)

Pozdrawiam Was pięknie:)

Edit:

:loveu: Dziekuję Kochanej Maupie4 za wprowadzenie zmian na wątku:loveu:

:loveu: Poprowadź Owieczko te dwa Kochane Psiaki.... aż do ....własnych domków:loveu:

Przyłączam sie do podziękowań. I mam nadzieję że wszyscy razem jak się weźmiemy to będą psiaki miały na wszystko :) Barcik też potrzebuje szczepień , odpchlenia, odprbaczenia i karmy tak samo jak Azunia. Bardzo bym chciala żeby Bart też znalazł przynajmniej bdt. Może jak byśmy poszukali jakiegos dodatkowego żarcia to udało by się zmniejszyć koszty utrzymania go w hoteliku ?? Pomóżmy tym psiakom pliissss. Jestem dzisiaj po ciezkiej nocy ( spałam ok 3 godz. ) bo w tą burzę transportowałam psinki do hoteliku... Jeszcze chwila a zaryje zębami w klawiaturę... Jak tylko sie jako tako ogarnę to całe rozliczenie tu wstawię i postaram sie wszystko poukładac żeby miało ręce i nogi.

Fiera, pisz prosze o potrzebach Azuni... Nawet jeśli brakuje nam kasy to zawsze jakaś dobra dusza cos podrzuci albo zasponsoruje albo cos doradzi ( dzięki kinia1984 za pomoc i radę ) A przy okazji wątek będzie zawsze na pierwszej i więcej osób zobaczy jak duże sa potrzeby. Jeśli brakuej Ci kocy, misek , obroży czy jakichś pierdół to też pisz. Po to jest ten wątek właśnie i cała masa ludzi która chce pomóc.

Dziękuje wszystkim że tu jesteście...

Posted

dominikabankert napisał(a):
na dogo czarna seria 3 moje pieski wczoraj umarly 3 watki beda skasowane:( trzeba sie wziasc za szukanie dekalracji porozsylam troche zaproszen:( jestem w deperesji:(

Domi strasznie mi przykro:(

kochani zostało nam 86 taczuszek do wywiezienia - damy radę? mamy już tylko tydzień - trzeba się sprężać i zakasywać rękawy;)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
A ja poproszę nr konta , mam nierozliczony bazarek dla psiaków . Nie ma tam dużo 65 zł ale zawsze coś .

Zakładając, że połowa tej kwoty trafi do mnie na Azę, to jest dużo, starczy na odrobaczenie i obróżkę na pchełki i kleszcze :)

Posted

Fiera napisał(a):
Zakładając, że połowa tej kwoty trafi do mnie na Azę, to jest dużo, starczy na odrobaczenie i obróżkę na pchełki i kleszcze :)

Podać Ci na pw nr konta?

Posted

Fiera napisał(a):
Podać Ci na pw nr konta?

Powiem szczerze wolałabym dostać jedno konto i wysłać całość na jedno( nie ze złośliwości - mam tylko mało kodów do autoryzacji a na nowe czekam 3 tygodnie w nowym banku wrrr ) . Dawniej wysyłałam na konto agnieszki24 nie wiem kto teraz zajmuje się finansami psiaków . Chyba że mam Ci przelać całą kasę . To już ustalcie i czekam na nr konta na pw :)

Już dostałam od Wojtusia, całość przeleję na konto Owieczki .

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']A ja poproszę nr konta , mam nierozliczony bazarek dla psiaków . Nie ma tam dużo 65 zł ale zawsze coś .

[quote name='Fiera']Zakładając, że połowa tej kwoty trafi do mnie na Azę, to jest dużo, starczy na odrobaczenie i obróżkę na pchełki i kleszcze :)

[quote name='Rudzia-Bianca']Powiem szczerze wolałabym dostać jedno konto i wysłać całość na jedno( nie ze złośliwości - mam tylko mało kodów do autoryzacji a na nowe czekam 3 tygodnie w nowym banku wrrr ) . Dawniej wysyłałam na konto agnieszki24 nie wiem kto teraz zajmuje się finansami psiaków . Chyba że mam Ci przelać całą kasę . To już ustalcie i czekam na nr konta na pw :)

Już dostałam od Wojtusia, całość przeleję na konto Owieczki .

Kochani Moi :loveu::loveu::loveu:

Księgową wątku Azy i Barta jest teraz Owieczka:loveu:

Wszystkie wpłaty więc powinny być kierowane na jej konto, Owieczka wg potrzeb - Azy i Barta - będzie rozsyłać kasę.

Fiero Kochana :loveu:
tak musimy teraz robić by była jasność i można było ogarnąć finanse:)

A... z resztą ... Aza na papierze będzie moja :D:D
nic się nie martw proszę :loveu:- będziemy w kontakcie :)
i ja też będę dopominał się u obecnych na wątku o należną kasę dla Azy:):)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
na moim koncie jest 1300zł Azy i Barta z bazarku taczkowego - czy przelać teraz, bo może są pilnie potrzebne, czy poczekamy na wszystkie wpłaty i koniec bazarku?

Kochane:loveu:
Rudzia-Bianca i Agnieszko

Dzieki wielkie za pieniążki z bazarków:multi::multi:

Agnieszko to ogromna kasa, zadzwonię jutro do Owieczki i przekaże na wątku -
co zrobić, czy teraz już poprosić Cię o przelanie, czy poczekać na koniec bazarku,
Jeszcze raz dzięki:loveu:

Posted

ok to pewnie przeleję na koniec tak jak się umawiałam wstępnie z Owieczką, choć w razie co - piszcie!;)

i kochani - zapraszamy Dobre Duszyczki na bazarek - zostało nam jedynie 80 taczuszek do mety!!! uda nam się - wierzę w to!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
ok to pewnie przeleję na koniec tak jak się umawiałam wstępnie z Owieczką, choć w razie co - piszcie!;)

i kochani - zapraszamy Dobre Duszyczki na bazarek - zostało nam jedynie 80 taczuszek do mety!!! uda nam się - wierzę w to!:loveu::loveu::loveu:

Tak Agnieszko tak:loveu:
Rozmawiałem z Owieczką, prosi o przelanie na koniec bazarku:)

Na razie Owieczka przelała do Izy troszkę kasy z bazarków:)

Dostała też 3 telefony z ogłoszeń Psiaków, jednak bez powtórnego odzewu - dzwoniący chcieli Psie Małolaty:)

Pozdrawiam pięknie:loveu:

Posted

[quote name='Agnieszka_K']

UDAŁO SIĘ!!!!
bazarek zakończony i to z jakim wyprzedzeniem!!!!
wszystkie taczki wywiezione!!!

Aza i Bart uzbierają 1800zł!
:loveu::loveu::loveu::loveu:

Aga, wielki pokłon dla Ciebie :multi::multi::multi:

Posted

No Aga, ja też jestem pod wrażniem. To chyba pierwszy taki bazarek kiedy dało się uzbierać aż tyle pieniędzy i to jeszcze przed końcem. Rewelacja. Dziś miałam znów wpłacić, bo mnie Marycha tu przygnała, ale już nie zdążyłam, więc wspomogę inną biedę, bo gdzie nie zajrzę, tam, długi...

Posted

[quote name='Agnieszka_K']

UDAŁO SIĘ!!!!
bazarek zakończony i to z jakim wyprzedzeniem!!!!
wszystkie taczki wywiezione!!!

Aza i Bart uzbierają 1800zł!
:loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu::loveu::loveu:To niesamowite Agnieszko:loveu::loveu::loveu:

:multi:Wielkie, ogromne, przeogromne dzieki:multi:

:)Dzwonię więc po poranku z tak cudną wiadomością do Owieczki:)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Super bazar Agnieszko:)
Pani Kasia S. napisała mi na fb że wysłała do Fiery 15 kg Brita i bedzie w poniedziałek.

Czy ta p.Kasia to EStrojek? Bo już się pogubiłam, po tym jak do EStrojek pisałaś i ona zwlekała z zakupem karmy, żeby wszystko ze mną ustalić?

Posted

I czy kurier ma mój nr tel???????????????? Bo ja jestem jutro w rozjazdach i może być ciężko akurat mnie w domu zastać bez wcześniejszego tel...

Posted

Co do kasy,to nie ma sprawy - poprostu przeczyałam propozycję Owieczki z 13-07, żeby kasa na Azę szła bezpośrednio do mnie, a przegapiłam tekst Wojtusia , że lepiej niech kasa idzie na jedno konto i bedzie dzielona wg potrzeb. No więc na dzień dzisiejszy Aza potrzebuje obroży na pchełki i kleszcze i odrobaczenia, koszt to ok.40 zł, niestety nie mam kasy żeby zapłacić z własnej kieszeni i czekac na rozliczenie, więc czekam na Wasze propozycje. Może jak kasa wpłynie, to podjadę do wetki, kupie co trzeba i przeslę paragon Wojtusiowi, żeby wkleił na wątek?

Posted

Fiera napisał(a):
Czy ta p.Kasia to EStrojek? Bo już się pogubiłam, po tym jak do EStrojek pisałaś i ona zwlekała z zakupem karmy, żeby wszystko ze mną ustalić?

tak to estrojek chyba:)

Fiera napisał(a):
I czy kurier ma mój nr tel???????????????? Bo ja jestem jutro w rozjazdach i może być ciężko akurat mnie w domu zastać bez wcześniejszego tel...

kurier ma twoj numer tak napisala estrojek