Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Własnie gadałam z Agnieszką i ustaliłyśmy że postara się zrobić:
- nowe rozliczenie,
- poda wszystkie stałe deklaracje,
- poprosi moda o przeniesienie wątku na mnie ( do kogo mogę napisac w tej sprawie ? bo ja tez chyba musze ;/ )
- przeleje Izie wszystkie dotychczasowe wpłaty za hotelik i poda na wątku kwotę

Aga nie dość że chora to jeszcze zalatana i bez stałego dostepu do sieci :(

Od Lipca wpłaty na Azę i Barta będą dzielone ( no chyba ze ktoś chce wpłacic na oboje to podziele po równo )

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niemiałam dostępu do neta, bo Orange się pomyliło i mysleli, że wiszę im kasę :mad:
Ale już jestem :) Chciałam zaproponować pomoc ze zbieraniem kasy,ale jak doczytałam do końca, to widzę, że już jest dobrze, ufffff.

Wysłałam adres do przesłania karmy dla Azulki, bo biedulka znowu jest na moim gotowanym - nie żeby jej to przeszkadzało ( apetycik to ona ma super :)), tylko nadszarpuje to mój cieniutki budzet :(

Aza już po szczepieniu p/wściekiźnie, ma też swoją książeczkę. Przydałoby się ją odrobaczyć, ale mnie niestety na to nie stać, więc pomoc mile widziana...

Poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :)

Posted

extra pomysł z tym bazarem :) jeszcze się z taczkami nie spotkałam, rewelka pomysł, narazie jednak tylko podnoszę bo u mnie licho w biznesie i portfelu :(

czy Azie albo Bartowi lecą obecnie jakieś ogłoszenia??
może znalazłaby się jakaś dobra dusza z chwilą wolnego czasu, żeby troszkę poogłaszać?

a może jak taczki się rozpędzą to wystarczy kasiory na wykupienie ogłoszeń na bazarku? :)

Posted

Ogłoszenia są cały czas-odświeżane regularnie.Na pewno im więcej,tym lepiej,ale mają sporo i to na najpopularniejszych portalach.
Większość na nr Agnieszki,ale teraz dorabiam też nowe na nr owieczki.Od jutra oba psiaki będą 2x w tygodniu w popularnej gazecie lokalnej na Radom i Kielce.W razie potrzeby na pewno ustali się jakiś transport,a ta gazeta ma dużą poczytność i wiele osób szuka tam właśnie psów stróżujących.

Posted

[quote name='2411magdalenka']extra pomysł z tym bazarem :) jeszcze się z taczkami nie spotkałam, rewelka pomysł, narazie jednak tylko podnoszę bo u mnie licho w biznesie i portfelu :(

czy Azie albo Bartowi lecą obecnie jakieś ogłoszenia??
może znalazłaby się jakaś dobra dusza z chwilą wolnego czasu, żeby troszkę poogłaszać?

a może jak taczki się rozpędzą to wystarczy kasiory na wykupienie ogłoszeń na bazarku? :)[/QUOTE]
Taka dobra dusza to Zuzka2 :loveu:
Przede wszystkim trzeba spłacic dług w hoteliku bo Barciowi grozi eksmisja na ulicę :( Wszystkie pieniążki jakie uzbieramy będą przeznaczone na ten dług, reszta na szczepienia i odrobaczenie oraz preparaty przeciw kleszczom. :( To podstawa. Na fb ktos sie zgłosił i zaoferował karme dla psiaków więc coś na dniach mam nadzieje przyjdzie. Barta przydało by się jeszcze wykastrować bo powsinoga trochę jest ;/ ale to juz na spokojnie. Inne wpłaty np na Azę czy karme mam zaksięgowane i zostaną wydatkowane zgodnie z życzeniem wpłacających.

[quote name='Zuzka2']Ogłoszenia są cały czas-odświeżane regularnie.Na pewno im więcej,tym lepiej,ale mają sporo i to na najpopularniejszych portalach.
Większość na nr Agnieszki,ale teraz dorabiam też nowe na nr owieczki.Od jutra oba psiaki będą 2x w tygodniu w popularnej gazecie lokalnej na Radom i Kielce.W razie potrzeby na pewno ustali się jakiś transport,a ta gazeta ma dużą poczytność i wiele osób szuka tam właśnie psów stróżujących.[/QUOTE]
Zuzka2 dziękuję Ci z całego serca za te ogłoszenia i że to pilotujesz bo ja nie ogarniam :oops:

Posted

[quote name='Fiera']Niemiałam dostępu do neta, bo Orange się pomyliło i mysleli, że wiszę im kasę :mad:
Ale już jestem :) Chciałam zaproponować pomoc ze zbieraniem kasy,ale jak doczytałam do końca, to widzę, że już jest dobrze, ufffff.

Wysłałam adres do przesłania karmy dla Azulki, bo biedulka znowu jest na moim gotowanym - nie żeby jej to przeszkadzało ( apetycik to ona ma super :)), tylko nadszarpuje to mój cieniutki budzet :(

Aza już po szczepieniu p/wściekiźnie, ma też swoją książeczkę. Przydałoby się ją odrobaczyć, ale mnie niestety na to nie stać, więc pomoc mile widziana...

Poznałam fajną Panią, która chciałaby pomóc psiakom z Dogomanii, bo poznała moje tymczaski i ich historie. I to, co dla nich robimy, bardzo ją poruszyło. Potrzebuję fajny tekst, informacje o dogo - coś co wyjaśni ludziom na czym polega nasze pomaganie psiakom i zachęci ich do pomocy - jeśli możecie pomóc z takim tekstem, to poproszę na pw, lub mailem. Ta Pani rozpowszechni to wśród swoich znajomych i w pracy, bo pracuje w instytucji, która zajmuje się pomaganiem stworzeniom w potrzebie - sama ma 8 kociaków :)[/QUOTE]

Fiera i inne kochane cioteczki !!! Wprowadzacie zamieszanie !!! Nagle Ci karmy brakuje jak niedawno dostałaś cały worek. Kochana ja rozumiem wszystko ale mamy dwa psiaki a nie tylko azę !!!! Wkurzyłam się bo Bart juz na gotowanym to jedzie od niepamietam nawet jakiego czasu a Iza też nie ma !!! Tak nie można , tym bardziej ża Aza teraz dostała worek karmy i ma wpłaty na karme uzbierane więc moze byś tak była miła i mnie informowała wcześniej co ?? !! Teraz ja prowadze finanse Barta i Azy i na pewno każda złotówka zostanie wydana zgodnie z życzeniem wpłacających !!!!! Jest mój nr telefonu, prosze o nawet smsa czy telefon czy info na dogo a ja już postaram sie wszystko poukładać. Teraz Bart jest poszkodowany bo został w załużonym hoteliku i kot z kulawa nogą o niego nie zapyta a koło Azy wszyscy skacza jak pchły :( Tak sie nie robi...

Jestem ogromnie wdzięczna za ten BDT u Fiera ale PROSZĘ Was informujmy się wcześniej. I Mi bedzie łatwiej i Fiera i Izie, już nei wspomne o psiakach :)

Posted

[quote name='Agnieszka_K']121 taczek nam pozostało - stoją, czekają aż ktoś je przygarnie...
cioteczki zapraszajmy to może nam się uda dojechać z taczkami do mety! :)[/QUOTE]

Agnieszko kochana sie robi !!!! Pomóżmy wszyscy !!!!

Posted

[quote name='dominikabankert']ja wyslalam tej pani z fb adres do wysylki karmy zobaczymy czy przysle[/QUOTE]

No i własnie dlatego ta pani prosiła mnie o wyjaśnienie !!! Bo każdy inny adres podaje.... w ten sposób robimy sie mało wiarygodni i nikt Nam nie będzie pomagał... :( A ja się z tego wypisze bo nie dośc ze nie ogarniam wielu spraw bo mam za dużo to jeszcze musze prostować wszystko :(

Posted

to przepraszam zle zrobilam??????od lutego zero dzialan na watku jeszcze w sobote rano nic sie tu nie dzialo napisalam do Agnieszki k czy da rade zrobic ciegielki na allegro ale stwierdzila ze lepiej pojda tu na dogo, zorganizowalam wydarzenie na fb i skoro ktos proponuje worek karmy a na watku jest wolanie pomozcie bo Aza nie ma juz karmy to co ja mialam sobie pomyslec???????? myslalam ze sie bedziesz cieszyla Owieczko.Teraz jeszcze chcialam zrobic na nich bazrek z ciuchami ale moze lepiej nie bo tez stwierdzisz ze robie zamiet dziekuje bardzo .[quote name='Owieczka']No i własnie dlatego ta pani prosiła mnie o wyjaśnienie !!! Bo każdy inny adreas podaje.... w ten sposób robimy sie mało wiarygodni i nikt Nam nie będzie pomagał... :( A ja się z tego wypisze bo nie dośc ze nie ogarniam wielu spraw bo mam za dużo to jeszcze musze prostować wszystko :([/QUOTE]

Posted

[quote name='dominikabankert']to przepraszam zle zrobilam??????od lutego zero dzialan na watku jeszcze w sobote rano nic sie tu nie dzialo napisalam do Agnieszki k czy da rade zrobic ciegielki na allegro ale stwierdzila ze lepiej pojda tu na dogo, zorganizowalam wydarzenie na fb i skoro ktos proponuje worek karmy a na watku jest wolanie pomozcie bo Aza nie ma juz karmy to co ja mialam sobie pomyslec???????? myslalam ze sie bedziesz cieszyla Owieczko.Teraz jeszcze chcialam zrobic na nich bazrek z ciuchami ale moze lepiej nie bo tez stwierdzisz ze robie zamiet dziekuje bardzo .

Oj ciotka !!!! AAAAAAAA !!!! Ja nie mam pretensji tylko krzycze głośno żebyśmy sie komunikowały !!!!! Jestem Ci ogromnie wdzięczna i nie wiem jak mam dziękować !!!! tylko na prawdę BŁAGAM.... :( :( :( Ja tego nie pisze po to żeby na kogos nakrzyczec bo kocham Was za to co robicie ale jak pisze bez wykrzykników to nikt tego nie czyta :( Niestety....
Widzisz... Aza dostała karme juz któryś raz z kolei a Bart nadal bez karmy... Ja też działam na tym wątku od niedawna ( po dłuuuugiej przerwie) i robie bokami zeby spłacic dług i po piętach będę Cie całowac jeśli zrobisz im bazarek :modla: I Obiecuje juz nie będę krzyczeć :oops::shake: :Rose:

Posted

Owieczko,poza dorabianiem nowych ogłoszeń dla psiaków,poedytowałam wcześniej dodane z nr Agnieszki-teraz już wszystkie stoją na Ciebie.
W razie gdyby trafił się fajny dom w Krakowie np.,to dajcie cynk,bo ze Skarżyska-to w sumie okolice Radomia-co 2tyg.jeździ dziewczyna do Wieliczki.Inna dziewczyna ze nieduże pieniądze jeździ na trasie Poznań-Warszawa-Radom.

Posted

[quote name='Zuzka2']Owieczko,poza dorabianiem nowych ogłoszeń dla psiaków,poedytowałam wcześniej dodane z nr Agnieszki-teraz już wszystkie stoją na Ciebie.
W razie gdyby trafił się fajny dom w Krakowie np.,to dajcie cynk,bo ze Skarżyska-to w sumie okolice Radomia-co 2tyg.jeździ dziewczyna do Wieliczki.Inna dziewczyna ze nieduże pieniądze jeździ na trasie Poznań-Warszawa-Radom.[/QUOTE]
Kochana dziękuję Ci ślicznie !!!! Jak na razie nikt nie dzwonił :( Coś trzeba wymyśłeć z tym psiakiem bo cienko widze jego przyszłosc :( Może na jakies imprezy plenerowe by go zabrać ?? Kiedy mamy cos w Wawie ??

Posted

wątek bardzo długi i nie dam rady całego przeczytać ale mam pytanko. Czy ta mała sunia z cycuchami na pierwsze stronie to Aza o której piszcie? Czy ona jest w hoteliku teraz?

Posted

reksio7 napisał(a):
wątek bardzo długi i nie dam rady całego przeczytać ale mam pytanko. Czy ta mała sunia z cycuchami na pierwsze stronie to Aza o której piszcie? Czy ona jest w hoteliku teraz?

Nie to inna, Aza jest biała i większa.. Tej niestety nie udało se pomóc, bo zginęła z oczu, miała szczeniaki i stąd te cycuchy...

Posted

reksio7 napisał(a):

Nie, to nie ta sunia... Aza to ta śliczna , kochana i cudowna suczka:
Azunia

A to Barcik

Opisze Ci tak w skrócie:
Aza i Bart byli w hoteliku i strasznie sie załużyli :( Azunia poszła do kochanej Fiery na bdt ale musimy ją tam utrzymac nie wspomne o Barcie który nadal jest w hoteliku... :( Staramy się spłacić dług w hotelu i utrzymac i Barta i Aze ( wet, karma i hotel ) :(
Zobowiązałam sie do poprowadzenia wątku bo Agnieszka ( załozycielka ) nie ma dostepu do netu. Jak tylko odda mi watek to wszystko będzie w pierwszym poście i moze będzie łatwiej.

Na dzień dzisiejszy ostatnia wpłata od Agnieszki za Barta i Azę była w marcu w wysokości 700 zł i to nie pokryło do końca długu który był a na dzisiaj mamy juz ponad 2000 zł :( Dzięki kochanym ciotkom wystawiane sa bazarki i łatamy dziury. Niestety bardzo małymi kroczkami :( Najgorsze jest to że nie mamy stałych deklaracji na Barta w hoteliku i dług ciągle rośnie... :( Na karmę zawsze sie jakoś uzbiera albo jakaś kochana ciocia wpłaci czy zamówi.

Martika@Aischa napisał(a):
A ja zaproszę na bazarek na spłatę długu dla Azy i Barta :) oraz dla Atoska :) dochód podzielimy na pół ;)
http://www.dogomania.pl/threads/210820-Świetne-ciuszki-od-S-do-XL-każdy-znajdzie-coś-dla-siebie-)-Zapraszamy-20.07.

Cioteczko kochana bardzo dziękujemy !!!! :)
dominikabankert napisał(a):
zagladajcie na bazarek barta i azy:)

Cioteczko czy mogę Ci wysłac zdjęcia Barcia ?? Nie mam czasu nawet go tu wkleić :(

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Z uporem maniaka łapię każde wklejane tu zdjęcie psiaków "w całości" i dorabiam kolejne ogłoszenia.Liczę w sumie na Kraków najbardziej.

Zuzka a mogę Ci przesłać najnowsze zdjęcia Barta to może byś tu wkleiła bo nie wiem czy Dominika jest na dogo a ja zaraz nie będe miała dostępu do netu :(