Avilia Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 W Lublinie odbierze ją Nija-jej właścicielka. Jutro jak będę dzwonić to wszystko dogadamy. Quote
malawaszka Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 OK! oby się wszystko poukładało - mam stresa bo mamy zabrać 3 psy w drodze powrotnej i dwa muszą dojechać z Zamościa do Lublina i nie ma dla nich transportu, a my nie damy rady tam jeszcze krazyć :( Quote
malawaszka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 nija - jutro zadzwonię do ciebie i przywiozę Finkę, ale BŁAGAM! zajrzyj tu na wątek o trutkach bo jest tam też wymieniana Twoja ulica!!!!! ktoś w Lublinie wykłada trutki, kilka psów już nie zyje, kilka walczy o życie! :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/195831-*Uwaga-LUBLIN!-Kto%C5%9B-wyk%C5%82ada-trutki-trzy-psy-ju%C5%BC-za-TM!*[/url] Quote
nija Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Juz to czytalam i odpisalam na ten watek.napisalam do 3 gazet zeby cos z tym zrobili :) Quote
bico Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Fajnie, że Finka wreszcie już jutro będzie w swoim nowym domku:multi: Trzymam kciuki za powodzenie całej akcji transportowej:happy1: Quote
Avilia Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Jednak transport się posypał;/ Osoba która miała jechać miała wypadek;( Szukamy dalej... Quote
malawaszka Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 katastrofa :( missieek miała wypadek - wjechał w jej samochód jakiś idiota :( i nie mamy czym jechac, na szczescie jej się nic nie stało! szukam innego transportu - może uda mi się coś znaleźć na następny weekend - oby tylko zima nie przyszła :( boże tyle było kombinowani i ustalania, zeby wszystko zgrać i moment nieuwagi jakiegoś debila wystarczył, żeby nam popsuć wszystko :( i jeszcze missieek z jej stadem, sterylkami itd bez samochodu :( Quote
Jasza Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 O matko...teraz dopiero przeczytałam...:shake::shake: Misieek nic nie jest mam nadzieję... Quote
malawaszka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 missieek na szczęście cała i zdrowa, pytałam czy dziś nic jej nie boli, ale Ona już pojechała na giełdę szuka drzwi do samochodu bo są zniszczone i się nie zamykają :( Quote
nija Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Straszne :( dobrze,że nic się nie stało nikomu! mam nadzieję,że w końcu się uda,już tak czekam na Fineczkę :( może za tydzień się uda...ja wyjeżdżam na długi weekend,ale wrócę w niedzielę wieczorem...może wtedy? albo w ciągu tygodnia? musi coś się udać :( Quote
Natussiaa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 mogłabym przewiezc chociaz pociagiem suczke ,niestety ale za za zwrot kosztów za bilet.. Quote
nija Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 o to może tak zrobimy... a jaki to byłby koszt mniej więcej? Quote
Natussiaa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 nie potrafie dodzwonic sie i zapytac o cene biletu..:roll: może ktoś inny spróbuje ? Quote
.blueberry. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 a na jakiej trasie musiałoby to być ja sprawdzę na stronie pkp :) Quote
Natussiaa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 właśnie na stronie pkp nic nie pisze o cenach.. Katowice-Lublin Quote
.blueberry. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [URL]http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?q=pl/node/146&ld=pkp&seqnr=2&ident=c5.0768529.1289154548&getTariff=yes&outConId=C1-1[/URL] prosze bardzo :) Quote
Natussiaa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 kliklam na link, to mi wyskoczyło :) Szanowna Klientko, Szanowny Kliencie, niestety wyniki wyszukiwania nie zostały w międzyczasie zapamiętane. Dlatego też prosimy o wystartowanie nowego zapytania [URL="http://rozklad-pkp.pl/query.php/pn?"]tutaj[/URL] klikając. Dziękujemy ;) Quote
.blueberry. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 co za szajs... strona taka sama jak nasze pociągi... W wyszukiwarce wyszło że bilet kosztuje 58 złotych. Z jedną przesiadką w Warszawie. Quote
.blueberry. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 opłata za psa to 15 złotych w pkp intercity ceny biletów bez przesiadki z ulgami: 50% - 28 złotych Quote
Avilia Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Na wątku transportowym już odpisałam Natussi.Jeżeli nie wypali transport o który się staram z chęcią skorzystam z propozycji,jeżeli będę w stanie pokryć koszta biletów. Pilnie potrzebuję jakiegoś kontaktu do Dogomaniaczki [B]Formica[/B]-gg,nr.tel cokolwiek! Rzadko bywa na Dogo,a 11.11 jedzie do Lublina! Quote
malawaszka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [url]http://www.szara-przystan.pl/index.php?id=dane[/url] tu masz namiary na Formicę Quote
nija Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 No rzeczywiście drogo...pomyślimy. Co do 11.11,to tak jak mówiłam,wyjeżdżam na ten długi weekend,już w środę :( więc albo jakoś uda się z transportem po tym weekendzie,czyli po 14.11,albo jak nic nie wyjdzie to pomyślimy,czy ja bym jej z Krakowa nie wzięła. Quote
Avilia Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 [quote name='nija']No rzeczywiście drogo...pomyślimy. Co do 11.11,to tak jak mówiłam,wyjeżdżam na ten długi weekend,już w środę :( więc albo jakoś uda się z transportem po tym weekendzie,czyli po 14.11,albo jak nic nie wyjdzie to pomyślimy,czy ja bym jej z Krakowa nie wzięła.[/QUOTE] Kurczę,na śmierć zapomniałam,że Ty wyjeżdżasz!Ech no nie wiem co tu wymyślić.Może jutro mi coś sensownego do głowy wpadnie... Malawaszko dzięki za kontakt. Quote
Recommended Posts