Avilia Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Fince na karku wyskoczyła jakaś bulwa,jest dosyć spora.Zauważyłam ją wczoraj i od wczoraj niestety urosła;/ Jutro muszę lecieć z nią do weta. Przy okazji zapraszam na wątek mojej drugiej tymczasowiczki Grosi: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189345-Grosia...-Mo%C5%BCemy-J%C4%85-wyci%C4%85gn%C4%85%C4%87-za-tydzie%C5%84-z-Mys%C5%82owic-jednak-potrzebna-pomoc[/url] Quote
toyota Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 O to niedobrze , miejmy nadzieję , że to jakaś błahostka. Quote
bico Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Avilia prosiła o mój numer, by mogła go przekazać chętnej na sunieczkę Pani z Lublina, zadeklarowała, że sama do mnie zadzwoni w sprawie wizyty, a więc czekam w gotowości:lol: A ten guzek, to może jakiś zadawniony ropień rośnie po pogryzieniu....:-( Quote
Avilia Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Dzisiaj pojedziemy do weterynarza i wszystkiego się dowiemy.Nie sądzę żeby było to coś poważnego.Nie boli jej jak to przyciskam. Quote
Klaudus__ Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [I]Oby to nic takiego nie było... :roll: Ja już mam skręt żołądka... Za dużo tego wszystkiego... :kciuki:[/I] Quote
Avilia Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Oj Klaudia nie Ty jedna,ale nie możemy się poddawać.pamiętaj,że te zwierzęta nas potrzebują... A tu coś takiego na poprawienie humoru;) : [IMG]http://i52.tinypic.com/2v3q61j.jpg[/IMG] Quote
andegawenka Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Ło matuniu:loveu: to lubię najbardziej...co za zgoda:loveu: Quote
mikoada Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jak tam Finka po wizycie u weta??? Mam nadzieję, że wszystko ok... Quote
Avilia Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Całe szczęście to tylko obrzęk po zastrzyku.Mam to smarować Aescinem.Gdybym zauważyła,że się jednak powiększa zamiast maleć mam przyjechać.Wet nie policzył mi nic. Quote
andegawenka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Mnie kazano nagrzewać,czyli to taki zrost? Quote
Avilia Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 No mi też kazał nagrzewać jakąś lampą (nie pamiętam nazwy).Mama mojego TZ taką posiada więc za niedługo do nich po nią jedziemy.Tak,to taki zrost. Quote
andegawenka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Okłady. Kupiłam żelik w woreczku na okłady. Wkłada się do gorącej wody (do zamrażalnika na stłuczenia) i okład gotowy. Lampą się chyba nie da ogrzać. Butelką kiedyś ogrzewano... Quote
nija Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Witam Was, ja jestem tą osobą zainteresowaną Finką :) postaram się dać jej jak najlepszą opiekę. za tydzień lub dwa spotkam się z panią (z resztą z tego forum),która przeprowadzi ze mną rozmowę,więc wtedy ostatecznie będzie wiadomo,czy Finka zostanie u mnie :) jeśli tylko będę mogła w przyszłości pomóc finansowo innym pieskom (jak tylko coś uzbieram,bo jestem studentką),to chętnie to zrobię. :) Quote
bico Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='nija']Witam Was, ja jestem tą osobą zainteresowaną Finką :) postaram się dać jej jak najlepszą opiekę. za tydzień lub dwa spotkam się z panią (z resztą z tego forum),która przeprowadzi ze mną rozmowę,więc wtedy ostatecznie będzie wiadomo,czy Finka zostanie u mnie :) jeśli tylko będę mogła w przyszłości pomóc finansowo innym pieskom (jak tylko coś uzbieram,bo jestem studentką),to chętnie to zrobię. :)[/QUOTE] Cześć nija! Miło Cię tu u Finki i na forum widzieć!:lol: Tak, potwierdzam - jesteśmy w kontakcie telefonicznym i na pw - kiedy tylko nija będzie pewna, że na 100% będzie w Lublinie, da mi znać i wtedy obie się umówimy na konkretny dzień w dogodnym dla nas terminie na wizytę:) PS - Mam na imię Magda, nie tam od razu żadna "pani":cool3:;) Quote
nija Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 ok :D ja mam na imię Ania,będzie wygodniej ;) tak,dam Ci znać jak tylko będę wiedzieć kiedy przyjadę do Lublina! :) będziemy w kontakcie! :) mam nadzieję,że uznasz,że nadaję się na opiekunkę dla Finki ;) pozdrawiam! Quote
Jasza Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Witamy Nija! Zdjęcie - miód! Zaraz lecę do Grosi. Quote
Avilia Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 A więc czekamy na relację z wizyty (mam nadzieję,że wypadnie ok) i będziemy myśleć nad transportem do Lublina;) Quote
wasabi81 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Witaj nija/Aniu... trzymam kciuki za wizyte przedadopcyjna!!:-) Quote
bico Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='nija']ok :D ja mam na imię Ania,będzie wygodniej ;) tak,dam Ci znać jak tylko będę wiedzieć kiedy przyjadę do Lublina! :) będziemy w kontakcie! :) mam nadzieję,że uznasz,że nadaję się na opiekunkę dla Finki ;) pozdrawiam![/QUOTE] Mam raczej dobre i pozytywne przeczucia w stosunku do Ciebie Aniu, jako potencjalnej nowej opiekunki Fineczki:lol: Quote
nija Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 miło mi :) ale lepiej sprawdzić! jeszcze się mogę okazać jakąś wariatką ;) żarcik oczywiście. ja już Fineczkę kocham,nie widząc jej jeszcze "w realu",więc będzie dobrze :) Quote
Jasza Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ale się czyta rano takie wieści.... Oj..nie odpuścimy Nija - relacje izdjęcia koniecznie!!!! Quote
andegawenka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [quote name='Jasza']Na mapie Dogo jest jeszcze: Tiger, ma.s , Obleblak, ladySwallow, Paulina_mickey,Masza4, anielica[/QUOTE] Proszę podaj link do tej mapki na dogo. Pilne...:smile: Quote
Recommended Posts