Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fince na karku wyskoczyła jakaś bulwa,jest dosyć spora.Zauważyłam ją wczoraj i od wczoraj niestety urosła;/ Jutro muszę lecieć z nią do weta.

Przy okazji zapraszam na wątek mojej drugiej tymczasowiczki Grosi:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/189345-Grosia...-Mo%C5%BCemy-J%C4%85-wyci%C4%85gn%C4%85%C4%87-za-tydzie%C5%84-z-Mys%C5%82owic-jednak-potrzebna-pomoc[/url]

Posted

Avilia prosiła o mój numer, by mogła go przekazać chętnej na sunieczkę Pani z Lublina, zadeklarowała, że sama do mnie zadzwoni w sprawie wizyty, a więc czekam w gotowości:lol:

A ten guzek, to może jakiś zadawniony ropień rośnie po pogryzieniu....:-(

Posted

Oj Klaudia nie Ty jedna,ale nie możemy się poddawać.pamiętaj,że te zwierzęta nas potrzebują...

A tu coś takiego na poprawienie humoru;) :

[IMG]http://i52.tinypic.com/2v3q61j.jpg[/IMG]

Posted

Całe szczęście to tylko obrzęk po zastrzyku.Mam to smarować Aescinem.Gdybym zauważyła,że się jednak powiększa zamiast maleć mam przyjechać.Wet nie policzył mi nic.

Posted

Witam Was,

ja jestem tą osobą zainteresowaną Finką :)

postaram się dać jej jak najlepszą opiekę.

za tydzień lub dwa spotkam się z panią (z resztą z tego forum),która przeprowadzi ze mną rozmowę,więc wtedy ostatecznie będzie wiadomo,czy Finka zostanie u mnie :)

jeśli tylko będę mogła w przyszłości pomóc finansowo innym pieskom (jak tylko coś uzbieram,bo jestem studentką),to chętnie to zrobię. :)

Posted

[quote name='nija']Witam Was,

ja jestem tą osobą zainteresowaną Finką :)

postaram się dać jej jak najlepszą opiekę.

za tydzień lub dwa spotkam się z panią (z resztą z tego forum),która przeprowadzi ze mną rozmowę,więc wtedy ostatecznie będzie wiadomo,czy Finka zostanie u mnie :)

jeśli tylko będę mogła w przyszłości pomóc finansowo innym pieskom (jak tylko coś uzbieram,bo jestem studentką),to chętnie to zrobię. :)[/QUOTE]

Cześć nija!
Miło Cię tu u Finki i na forum widzieć!:lol:

Tak, potwierdzam - jesteśmy w kontakcie telefonicznym i na pw - kiedy tylko nija będzie pewna, że na 100% będzie w Lublinie, da mi znać i wtedy obie się umówimy na konkretny dzień w dogodnym dla nas terminie na wizytę:)

PS - Mam na imię Magda, nie tam od razu żadna "pani":cool3:;)

Posted

ok :D ja mam na imię Ania,będzie wygodniej ;)

tak,dam Ci znać jak tylko będę wiedzieć kiedy przyjadę do Lublina! :) będziemy w kontakcie! :) mam nadzieję,że uznasz,że nadaję się na opiekunkę dla Finki ;) pozdrawiam!

Posted

[quote name='nija']ok :D ja mam na imię Ania,będzie wygodniej ;)

tak,dam Ci znać jak tylko będę wiedzieć kiedy przyjadę do Lublina! :) będziemy w kontakcie! :) mam nadzieję,że uznasz,że nadaję się na opiekunkę dla Finki ;) pozdrawiam![/QUOTE]

Mam raczej dobre i pozytywne przeczucia w stosunku do Ciebie Aniu, jako potencjalnej nowej opiekunki Fineczki:lol:

Posted

miło mi :)
ale lepiej sprawdzić!
jeszcze się mogę okazać jakąś wariatką ;) żarcik oczywiście.

ja już Fineczkę kocham,nie widząc jej jeszcze "w realu",więc będzie dobrze :)