Erica Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Jak masz dobry aparat w komórce to też się nadadzą. Te zdjęcia w kuchni chyba - też robiłaś telefonem? Ja sporo rzeczy mogę 'podretuszować': oświetlenie, ostrość, kontrast, obciąć niepotrzebne etc. Tylko, żeby Finka się ładnie prezentowała :lol: Najlepiej na tle czegoś jasnoniebieskiego czy zielonego ( żeby była wyraźna różnica między Finką a tłem). Gdzieś słyszałam, że największe powodzenie mają psiaki, których zdjęcia 'ogloszeniowe' były robione na trawie. :roll: Quote
mikoada Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Erica']Gdzieś słyszałam, że największe powodzenie mają psiaki, których zdjęcia 'ogloszeniowe' były robione na trawie. :roll:[/QUOTE] Też tak słyszałam :) tylko teraz tak leje, że chyba nie da rady zrobić na trawie dobrych zdjęć :( Quote
andegawenka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Mnie sie podobaja na str. 4, 17, 19, 25 i na rączkach tez piekne...na piasku jest cudna:loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Mi się podoba zdjęcie Finki z banerka... I to w pościeli lamparciej... Quote
toyota Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Javena']Myśle ,ze żadna z nas nie bedzie miała nic przeciwko.....Rudemu sa bardzo potrzebne pieniażki.[/QUOTE] Jak najbardziej popieram ten pomysł. Quote
andegawenka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Byłam na watku Rudaska....:shake: Quote
Avilia Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='andegawenka']Byłam na watku Rudaska....:shake:[/QUOTE] Andegawenko czy także Ty wyrażasz zgodę,abym resztę pieniążków która mi została z deklaracji na Finkę przekazała Rudemu? Quote
andegawenka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Avilia']Andegawenko czy także Ty wyrażasz zgodę,abym resztę pieniążków która mi została z deklaracji na Finkę przekazała Rudemu?[/QUOTE] Tak, nie wiedziałam że trzeba potwierdzać:smile: Avilia masz [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxmk570YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_12.gif[/IMG][/URL] Quote
wasabi81 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Avilia']Kochana Jasza:loveu: Bardzo dziękuję! Dziewczyny zerknijcie na ten wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/191919-Potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d-Rudy-w-schroniskowej-budzie-czeka-na-pomoc!!/page12[/url] Na koncie Finki mamy jeszcze 90,72zł czy zgodziłybyście się abym te pieniążki przekazała Rudemu na leczenie?Mi są one naprawdę niepotrzebne,ewentualny pakiet ogłoszeń czy wyróżnione allegro dla Finki wykupię za swoje pieniążki (po wypłacie),szkoda żeby leżały na koncie jak mogą się przydać innej bidzie.Potrzebuję tylko Waszej zgody kochane Cioteczki...[/QUOTE] Ja oczywiscie tez sie zgadzam... Rudemu sa pilnie potrzebne pieniazki!! Quote
Avilia Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 A więc kochane Cioteczki przelewam 90,72zł na konto Rudego.Niech mu pomoże! Quote
Avilia Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Finka wariuje.Ograniczam jej trochę ruch na spacerach ze względu na szwy.Ale widzę,że Ona zaczyna tracić cierpliwość.Chce biegać,bawić się!Niestety jeżeli chodzi o jakieś zainteresowanie adopcją to nie miałam żadnego telefonu ani maila.Nikt nie chce psa bez ucha;( Jutro jedziemy ściągnąć szwy. Quote
mikoada Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Wydaje mi się, że ostatnio jakiś zastój w adopcjach jest u nas też cisza straszna... Quote
Avilia Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Właśnie miałam telefon.Więc dodam więcej,proszę trzymać kciuki we wtorek o godzinie 13:00.Finka jedzie się prezentować (a ja sprawdzić domek). Quote
kopciuszek Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Super wieści ale jeszcze się nie cieszę ;) To we wtorek kciukasy będę trzymać z całych sił ;) Quote
andegawenka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Cieszymy się po cichutku a kciukasy już trzymamy.... Quote
wasabi81 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Oby to byl wspanialy domek!!! Fineczka napewno sie spodoba:-) Quote
Jasza Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Fineczka się spodoba, w to nie mam wątpliwości. Żeby tylko dom spodobał się Fince. No i Avilii. Kciuki oczywiście zaciśnięte. Quote
Avilia Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 No i niestety,dostałam od Pani sms'a: "Pani Olu po prostu za szybko się zdecydowałam,przepraszam.Najgorzej byłoby gdybym ja zachorowała,kto by z psem wtedy wychodził,pozdrawiam.Jutro nie przyjdę." Quote
mikoada Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Nieźle, najlepiej narobić nadziei i później klops....ale może z drugiej strony lepiej, że tak się stało niż później okazało by się, że Pani zachorowała i musiałaby oddać Fineczkę :shake: Quote
toyota Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Finka musi mieć wspaniały dom. Widocznie to nie było taki dom i dobrze , że zrezygnowali teraz niż gdyby chcieli ją zwrócić. Quote
Recommended Posts