baster i lusi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ha ha i zapomniałas:razz: napisac,że od Czesia dostał 40 zł:multi: Quote
Czaruś Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 No właśnie, przepraszam:oops::oops: Od Czesia dostał 40 zł :) :multi::multi: Quote
baster i lusi Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 było żle :shake:a teraz juz idzie ku lepszemu :multi:,byle jeszcze domki dla naszych pupili znależc:shake: Quote
Czaruś Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 No właśnie..... to najważniejsze Quote
fioneczka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 był bazarek z którego uzbierało się 60 zł do podziału na 3 psiaki ... jeden z nich znalazł domek 1/3 bazarku miała zostać przeznaczona na Fado ... ale chłopak już w nowym domku doopcię grzeje ponieważ Aga opłaciła maluchowi podróż do DT do niej należała decyzja któremu psiakowi przekazana będzie kwota Fado [quote name='fioneczka'][B][COLOR="#0000ff"]bardzo proszę o informację (tutaj na wątku) dla którego psiaka mają zostać przeznaczone pieniądze z bazarku [/COLOR][/B] Canaveral-staff może przelać te pieniądze na Twoje konto, przecież mały był u Ciebie kilka dni ? 1/3 zostanie przekazana dla Lady [url]http://www.dogomania.pl/threads/144235-syn-Lady-oddany-z-ds-do-ds....pomóżmy-jego-matce..../page128[/url] 1/3 dla Centa [url]http://www.dogomania.pl/threads/196826-Cent-zagłodzony-prawie-na-śmierć-pomóżcie[/url][/QUOTE] [quote name='Canaveral-staff']daj spokój te pare dni przy takiej ilosci psów jak u mnie to nawet nie odczułam że cos zjadł :) zapytaj Agę niech Ona zdecyduje na jakiego psiaka przeznaczyc te pieniążki[/QUOTE] [quote name='fioneczka']no więc czekam na Agę aż tu zerknie :p[/QUOTE] [quote name='agnieszka32']Zerknęłam i poproszę o przekazanie pieniędzy na Bruna od ARDNAS ;)[/QUOTE] [quote name='fioneczka']dziękuję Agnieszko :calus: ... wedle życzenia ;)[/QUOTE] no i już wiadomo że pieniądze otrzyma Bruno ... niewiele to a jednak coś :multi: Quote
Czaruś Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Wspaniale :multi::multi::multi: Agnieszko bardzo dziękuję :loveu::loveu: ... ale się cieszę..... :Cool!::Cool!: A tymczasem dziś na konto Bruna wpłynęła wpłata jednorazowa 50 zł od Amazonka71 z niebieskiego i stała deklaracja 100 zł od NINKA1. Dziękuję:loveu: Quote
chita Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ode mnie tez jeszcze pojdzie przelew w tym miesiacu;) mysle ze 30zl jak ostatnio Quote
Julia84 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [url]http://www.dogomania.pl/threads/197242-Znaleziony-w-zaspie-Reksio.-Jak-d%C5%82ugo-ma-koczowa%C4%87-na-mrozie-i-%C5%9Bniegu...-%28[/url] dziewczyny błągam zajrzyjcie na ten wątek.. psiak spi w śniegowej zaspie... nie ma domu,prawdopodobnie zamarznie jeżeli ktoś nie pomoże :-( Już dwa psiaki spod Dzierżoniowa zostały znalezione zamarznięte... Może ktoś mogłby pomoc... Quote
Czaruś Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 Dziś dla Brunka wpłynęło 130 zł za bazarek od Bjuty :multi::multi::multi: Quote
fioneczka Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Sandra proszę o dane do przelewu dla Bruna (z bazarku obróżkowego), na PW Quote
Czaruś Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Wpłynęło dziś 20 zł z bazarku obróżkowego :multi::multi: Dziękujemy :loveu::loveu: Ja dziś dostałam paczkę z dziecięcymi ubrankami, żeby wystawić na bazarek dla Bruna. Darczyńcą jest Pan, który bardzo młodo został wdowcem i sam wychowuje 3 dzieci, prowadzi dom i pracuje. Do tego nie przechodzi obojętnie obok potrzebujących psiaków. Dziękujemy :loveu: Quote
fioneczka Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 [COLOR="#ff0000"][B][SIZE="3"]ZAPRASZAM na bazarek z którego dochód przeznaczony będzie także dla BRUNA[/SIZE][/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/197541-bluzeczki-spódniczki-nowe-i-używane-...-do-12.12[/url] Quote
Czaruś Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Poszukiwana osoba z POLKOWIC do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla Bruna Quote
J_ulia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ARDNAS']Poszukiwana osoba z POLKOWIC do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla Bruna[/QUOTE] To ten Pan co Ci podesłałam ? Quote
magda z. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ARDNAS']Poszukiwana osoba z POLKOWIC do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla Bruna[/QUOTE] z Lubinia jest hilaritus..... zawsze zapominam całego nicku..., to już stosunkowo blisko, z Polkowic nie kojarzę nikogo na dogo Quote
Czaruś Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='J_ulia']To ten Pan co Ci podesłałam ?[/QUOTE] Nie, nie Juliu, to jakaś Pani. :) Quote
fioneczka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 z głogowa do polkowic jest 20 km ... mamy kogoś w głogowie ? Quote
agaga21 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 pisałam na ogólnym bulowatych, że invictus mieszka niedaleko, w lubinie(lubiniu?) w każdym razie blisko polkowic z tego co pamietam. Quote
Czaruś Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='agaga21']pisałam na ogólnym bulowatych, że invictus mieszka niedaleko, w lubinie(lubiniu?) w każdym razie blisko polkowic z tego co pamietam.[/QUOTE] Dziękuję, napisze do niej i poproszę o wizytę. Quote
Paja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Koresponduje od rana na e-mail z panem z poznania ma 42 lata teoretycznie w mailu zgadza sie na wszystko mieszka w bloku ew kontakt w sprawie wizyty: Os. Jagiellonskie 26/3 664521035 Quote
Czaruś Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='Paja']Koresponduje od rana na e-mail z panem z poznania ma 42 lata teoretycznie w mailu zgadza sie na wszystko mieszka w bloku ew kontakt w sprawie wizyty: Os. Jagiellonskie 26/3 664521035[/QUOTE] A Pan jest zainteresowany Brunem? Quote
Paja Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Tak Pan chciał by go zaadoptowac. Podał dane wrazie gdyby ktos chciał sie na wizyte zjawic... Quote
baster i lusi Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Paja']Koresponduje od rana na e-mail z panem z poznania ma 42 lata teoretycznie w mailu zgadza sie na wszystko mieszka w bloku ew kontakt w sprawie wizyty: Os. Jagiellonskie 26/3 664521035[/QUOTE] szkoda,że Ani nie ma w Polsce Quote
Czaruś Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 Szukamy kogoś z Poznania do wizyty!!!!! Quote
Bjuta Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 No to rozumiem, że trzymamy kciuki! Moze w tytule wątku napisać że wizyta w Poznaniu potrzebna? Quote
Recommended Posts