Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

był bazarek z którego uzbierało się 60 zł do podziału na 3 psiaki ... jeden z nich znalazł domek

1/3 bazarku miała zostać przeznaczona na Fado ... ale chłopak już w nowym domku doopcię grzeje
ponieważ Aga opłaciła maluchowi podróż do DT do niej należała decyzja któremu psiakowi przekazana będzie kwota Fado

[quote name='fioneczka'][B][COLOR="#0000ff"]bardzo proszę o informację (tutaj na wątku) dla którego psiaka mają zostać przeznaczone pieniądze z bazarku [/COLOR][/B]

Canaveral-staff może przelać te pieniądze na Twoje konto, przecież mały był u Ciebie kilka dni ?

1/3 zostanie przekazana dla Lady [url]http://www.dogomania.pl/threads/144235-syn-Lady-oddany-z-ds-do-ds....pomóżmy-jego-matce..../page128[/url]
1/3 dla Centa [url]http://www.dogomania.pl/threads/196826-Cent-zagłodzony-prawie-na-śmierć-pomóżcie[/url][/QUOTE]

[quote name='Canaveral-staff']daj spokój te pare dni przy takiej ilosci psów jak u mnie to nawet nie odczułam że cos zjadł :) zapytaj Agę niech Ona zdecyduje na jakiego psiaka przeznaczyc te pieniążki[/QUOTE]

[quote name='fioneczka']no więc czekam na Agę aż tu zerknie :p[/QUOTE]

[quote name='agnieszka32']Zerknęłam i poproszę o przekazanie pieniędzy na Bruna od ARDNAS ;)[/QUOTE]

[quote name='fioneczka']dziękuję Agnieszko :calus: ... wedle życzenia ;)[/QUOTE]

no i już wiadomo że pieniądze otrzyma Bruno ... niewiele to a jednak coś :multi:

Posted

Wspaniale :multi::multi::multi:
Agnieszko bardzo dziękuję :loveu::loveu:
... ale się cieszę..... :Cool!::Cool!:

A tymczasem dziś na konto Bruna wpłynęła wpłata jednorazowa 50 zł od Amazonka71 z niebieskiego i stała deklaracja 100 zł od NINKA1. Dziękuję:loveu:

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/197242-Znaleziony-w-zaspie-Reksio.-Jak-d%C5%82ugo-ma-koczowa%C4%87-na-mrozie-i-%C5%9Bniegu...-%28[/url]

dziewczyny błągam zajrzyjcie na ten wątek.. psiak spi w śniegowej zaspie... nie ma domu,prawdopodobnie zamarznie jeżeli ktoś nie pomoże :-( Już dwa psiaki spod Dzierżoniowa zostały znalezione zamarznięte... Może ktoś mogłby pomoc...

Posted

Wpłynęło dziś 20 zł z bazarku obróżkowego :multi::multi:
Dziękujemy :loveu::loveu:

Ja dziś dostałam paczkę z dziecięcymi ubrankami, żeby wystawić na bazarek dla Bruna. Darczyńcą jest Pan, który bardzo młodo został wdowcem i sam wychowuje 3 dzieci, prowadzi dom i pracuje. Do tego nie przechodzi obojętnie obok potrzebujących psiaków.
Dziękujemy :loveu:

Posted

[COLOR="#ff0000"][B][SIZE="3"]ZAPRASZAM na bazarek z którego dochód przeznaczony będzie także dla BRUNA[/SIZE][/B][/COLOR] [url]http://www.dogomania.pl/threads/197541-bluzeczki-spódniczki-nowe-i-używane-...-do-12.12[/url]

Posted

[quote name='ARDNAS']Poszukiwana osoba z POLKOWIC do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej dla Bruna[/QUOTE]
z Lubinia jest hilaritus..... zawsze zapominam całego nicku..., to już stosunkowo blisko, z Polkowic nie kojarzę nikogo na dogo

Posted

[quote name='agaga21']pisałam na ogólnym bulowatych, że invictus mieszka niedaleko, w lubinie(lubiniu?) w każdym razie blisko polkowic z tego co pamietam.[/QUOTE]

Dziękuję, napisze do niej i poproszę o wizytę.

Posted

Koresponduje od rana na e-mail z panem z poznania ma 42 lata teoretycznie w mailu zgadza sie na wszystko mieszka w bloku ew kontakt w sprawie wizyty:
Os. Jagiellonskie 26/3
664521035

Posted

[quote name='Paja']Koresponduje od rana na e-mail z panem z poznania ma 42 lata teoretycznie w mailu zgadza sie na wszystko mieszka w bloku ew kontakt w sprawie wizyty:
Os. Jagiellonskie 26/3
664521035[/QUOTE]

A Pan jest zainteresowany Brunem?

Posted

[quote name='Paja']Koresponduje od rana na e-mail z panem z poznania ma 42 lata teoretycznie w mailu zgadza sie na wszystko mieszka w bloku ew kontakt w sprawie wizyty:
Os. Jagiellonskie 26/3
664521035[/QUOTE]
szkoda,że Ani nie ma w Polsce