magda z. Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='fioneczka']hehe znaczy po wizycie uszy masz na miejscu i rozlewu krwi nie było ;)[/QUOTE] ano nie;) Ten motyw z kolczykami to mozna gdzies dodać do instrukcji, jak się idzie sprawdzać dom z dziećmi... Najlepsze sa takie większe, żeby zwróciły uwagę - podobnie jest z uszami psów. Quote
fioneczka Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 no i niestety ... Bruno nie nadaje się do dzieci absolutnie dobrze że spotkanie odbyło się pod okiem szkoleniowca bo mogło dojść do tragedii Sandra będzie na dogo to napisze więcej a ja będę rozmawiała z Panią na temat szczeniaczka z krotoszyńskiego schronu ... Quote
Czaruś Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 I już po spotkaniu........ Niestety Bruno nie nadaje się do dzieci :( Musimy mu dalej szukać domku zdecydowanie bez dzieci. Quote
Alicja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Ale przynajmniej mamy jasność . Dobrze że była mozliwość sprawdzenia . Quote
Alicja Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 [quote name='fioneczka']nooooo aleś się napisała ;)[/QUOTE] nooo, też liczyłam na jakies szczegóły Quote
magda z. Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Dobrze, że była taka możliwość i wsio jest jasne. Dlatego ja do wszystkich chętnych piszę, aby przyjechali sami do schronu i obejrzeli psa pod swoimi potrzebami, sprawdzili w okreslonych sytuacjach, których często my nie potrafimy wytworzyć. Quote
Czaruś Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 [quote name='Alicja']nooo, też liczyłam na jakies szczegóły[/QUOTE] No dobra :) A więc tak (relacja Pana Marka): Państwo przyjechali z dziećmi. Bruno biegał po ogrodzie, Marek wyszedł do Państwa, dał im smakołyki i najpierw wszyscy dawali je Brunowi przez ogrodzenie. W stosunku do dorosłych wszystko było ok, ale smakołyki od dzieci brał łapczywie i energicznie, co już wzbudziło niepokój p. Marka. Następnie wszyscy weszli do ogrodu, a p. Marek zapobiegawczo zapiął Bruna na smycz i dawał mu smakołyki żeby "rozluźnić atmosferę", następnie poluźnił mu smycz i Bruno podszedł do Pana, później do Pani i wszystko było ok. Potem młodszy chłopczyk wyciągnął rączkę i Bruno chwycił go za rękaw kurtki, a później starszy chłopczyk podszedł do niego i Bruno bez ostrzeżenia i bez powodu zaatakował :( Marek zamknął psa, bo to już nie miało sensu......... Później wypuścił Dropsa, ale Drops był z kolei za "żywiołowy". Pani też zadzwoniła do mnie, też bardzo jej było szkoda, bo chciała dać dom Brunowi, ale niestety jej dzieci byłyby dla niego żywą tarczą :( Quote
baster i lusi Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 nieraz tak wychodzi,to dobrze ,że było pod okiem P.Marka Quote
katarzyna005 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Cześć Bruno. Gdzieś tam jest twój domek i ludzie którzy cię pokochają. On widocznie czeka na ten specjalny dom. Mocno trzymam kciuki za takie domki dla naszych kochanych psiaków. Quote
Czaruś Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Witaj Bruncio, teraz jestem trochę zapracowana, ale po 20-stym będziemy dalej szukać pieniążków i zapraszać wszystkich na wątek. Quote
Bjuta Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 No tak, podnosimy zatem Bruna z prośbą o grosik. Quote
Alicja Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 W sobotę kończy sie bazarek to Bruno jakiś maleńki grosik dostanie Quote
Czaruś Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='Alicja']W sobotę kończy sie bazarek to Bruno jakiś maleńki grosik dostanie[/QUOTE] Super :) dziękuję w imieniu Brunica Quote
Czaruś Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Wczoraj miałam telefon w sprawie Bruna, ale Pan ma dziecko 5 letnie więc odradziłam i poleciłam szukanie szczeniaczka :) Wczoraj dostałam też meila w jego sprawie (ale dziś dopiero zauważyłam), odpisałam i czekam na odpowiedź. Quote
fioneczka Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 tu jest szczeniaczek o którym Ala pisze [url]http://www.dogomania.pl/threads/196688-5-miesięczny-TTB-...-POMOCY[/url]!! Quote
baster i lusi Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Cioteczki bardzo przepraszam .Ale jest miejsce dla Czesia w hotelu w Bogatyni więc Bardzo proszę o pomoc.Potrzebne deklaracje bo sama nie dam rady.a to wątek Czesia [URL="http://www.dogomania.pl/threads/176979-1-5-roczny-mix-amstaffa-b%C5%82aga-o-pomoc...pilnie-DT-albo-deklaracje.../page7"]http://www.dogomania.pl/threads/176979-1-5-roczny-mix-amstaffa-błaga-o-pomoc...pilnie-DT-albo-deklaracje.../page7[/URL] Quote
Czaruś Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Nowe allegro dla Bruna [url]http://allegro.pl/amstaff-bruno-nadal-szuka-domu-i1331903172.html[/url] :) Quote
Czaruś Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 Hop w górę!!!! Kto wspomoże groszem??? :( Prosimy o deklaracje, każda złotówka jest potrzebna. Quote
fioneczka Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 słabe te nasze wołania bo mało kto do Bruńcia zagląda Quote
baster i lusi Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='fioneczka']słabe te nasze wołania bo mało kto do Bruńcia zagląda[/QUOTE] a ja to za mało? Quote
Czaruś Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Wczoraj zakończył się Bazarek dla Bruna :) dzięki niemu jego portfel wzrośnie o 100 zł. Zakupów dokonała Bjuta. Dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts