pola i greta Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Psy i koty całą dobę przyjmuje PGKiM przy ulicy Przemysłowej. W poniedziałek, 24 maja 2010 roku, zostaną one przewiezione do schroniska dla zwierząt w Dyminach nieopodal Kielc.(takią informację przeczytałam na stronie Urzędu Miasta Sandomierz) Czy ktoś coś wie o tym schronisku? Jedyne informacje które znalazłam nie były pochlebne..strony internetowej tego schroniska nie znalazłam.. Może będzie potrzebna tam pomoc finansowa? Nie wiadomo ile zwierząt tam trafiło i trafi...Czy ktoś coś wie??? Quote
epe Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zerknij na ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/31124-Schron-KIELCE-mini-goldenka-GAFA-odeszła-za-TM-*-*-*-czy-inne-też-odejdą Dyminy niestety to jeden z gorszych schronów,na dodatek brak chęci współpracy kierownictwa z dziewczynami:-( Szkoda,że muszą tam jechać te zwierzaki:shake: Quote
Basia1968 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 JUZ ZOSTAŁO TO WYJASNIONE - DO ŻADNYCH dYMIN PSIAKI NIE IDĄ BO PO PROSTU NIE MA ICH NA pRZEMYSŁOWEJ. Quote
erka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 To całe szczęście, bo gdyby tam trafiły, to trudno by było mówić o ich uratowaniu. Quote
pola i greta Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Basia1968 napisał(a):JUZ ZOSTAŁO TO WYJASNIONE - DO ŻADNYCH dYMIN PSIAKI NIE IDĄ BO PO PROSTU NIE MA ICH NA pRZEMYSŁOWEJ. no dobrze...ale to znaczy ,że gdzie są..? błąkają się czy ktoś te zwierzaki przygarnia? Quote
Recommended Posts