Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Wiedźma']No, powtórzę za bohaterami "Trylogii": bigosować, waćpanowie... eee...waćpanno, bigosować! A właściwie Bigosować! Pozyskać cyfrówkę obojętnie jak (np. podebrać znajomemu) i obrzucać nas zdjęciami! Ja tam mogę Bigos na śniadanie, obiad i kolację, że o drugim śniadaniu i podwieczorku nie wspomnę![/quote]

Stanowczo popieram. Uwielbiam bigos...i Bigosa!!!! Całuski dla oskalpowanego nieco psiska!!!:loveu:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wiedźma']No, powtórzę za bohaterami "Trylogii": bigosować, waćpanowie... eee...waćpanno, bigosować! A właściwie Bigosować! Pozyskać cyfrówkę obojętnie jak (np. podebrać znajomemu) i obrzucać nas zdjęciami! Ja tam mogę Bigos na śniadanie, obiad i kolację, że o drugim śniadaniu i podwieczorku nie wspomnę![/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zobaczę co się da zrobić

Posted

[quote name='marmara_19']no ja tez chce wiecej fotek Bigoska:) w ogole napsiz mi o jego stosunku do inncy piesow:) w ogole to Bogna jestem:D heh jak juz mamy razem mieszkac w namiociku na zlocie;p;p[/quote]

A ja Kasia - bardzo mi miło:lol::lol::lol::lol:
Bigosek to bardzo przyjazny psiak, chyba że obok jest dominant, który próbuje na niego soczyć lub pokazać swoją wyzszość. Wtedy ogon do góry, troszke zjeżona sierśći, ew. warknięcie. Jednak gdy widzę, że może byc mały zgrzyt pomiędzy psiakami to zapanuję nad nim i go przywołam:lol:Później do psiaka dominanta przyzwyczaja się na tyle, że jest mu on obojętny:lol:

Bardzo sie cieszę, że sie poznamy i pomieszkamy razem w namiociku:lol::lol::lol:
Ale będzie mizianko psiaków w namiocie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, czytaj: mizianko Cekina, Alfy i Bigoska:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Aga K']O kurcze !!!!!
czemu ja tu tak późno trafiłąm ????
ale fajny Bigos :cool3::cool3::cool3:
słodki przystojniak :buzi:[/quote]

[B]Witam i zapraszam częściej:multi:[/B]:multi::multi::multi:

[B]KaRa_TC [/B]- dwutygodniowy brak aparatu, ale spróbuję cosik załatwić:razz::razz::razz:

Posted

[B]Dziękujemy za odwiedzinki :multi: :multi: [/B]
[B]Bigosek też jest pięknym psiaczkiem :):) No to teżchyba pierwszy raz jestem na Waszej galerii, ale będę jeszcze wpadac napewno :razz: Pozdrawiam[/B]

Posted

[quote name='bigos']A ja Kasia - bardzo mi miło:lol::lol::lol::lol:
Bigosek to bardzo przyjazny psiak, chyba że obok jest dominant, który próbuje na niego soczyć lub pokazać swoją wyzszość. Wtedy ogon do góry, troszke zjeżona sierśći, ew. warknięcie. Jednak gdy widzę, że może byc mały zgrzyt pomiędzy psiakami to zapanuję nad nim i go przywołam:lol:Później do psiaka dominanta przyzwyczaja się na tyle, że jest mu on obojętny:lol:

Bardzo sie cieszę, że sie poznamy i pomieszkamy razem w namiociku:lol::lol::lol:
Ale będzie mizianko psiaków w namiocie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, czytaj: mizianko Cekina, Alfy i Bigoska:multi::multi::multi:[/quote]
hehe no wesolo napewno bedzie;p no to mysle, ze Cekin z Bigoskiem sie dogadaja.. bo moj jakos nie jest typem zjadajacym inne psy.. ewentualnie w obronie czy wlansie jak jakis inny psiak mu podskoczy.. jak czuje sie mniejszy to sie poddaje:D hehe Alfa to bedzie spala pewnie ze mna bo jej zimno bedzie;/ ehh w ogole Cekin nigdy nie spal w namiocie.. ehhh jakos to bedzie:P

Posted

Zastanawiałam się jak na zlocie Bigosika poznam, w końcu może tam być wyżłów więcej ale już wiem jak zobacze chodzącą tabliczke czekolady to znaczy żę Bigosio idzie:evil_lol:

Posted

Słodki :) U nas na ulicy są 3 wyżły i wszystkie to rodzeństwo i z rodowodem :)... tzn.już tylko 2 bo jeden z zaniedbania został oddany leśnikowi wraz z jej szczeniakami ( oszczeniła się jak miała 8 mies !!!!! ) drugi cały czas w klatce siedzi i smyczy nie widział chyba z rok.A trzeci Flocik jest taki szalony,że ho ho :) Ale zadbany i jeździ na polowania itp :) Ale to wszystko mna marginesie,bo chciałam ci tylko uświadomić,że niektórzy psy biorą dla "szpanu" no i kończą w klatkach albo w schroniskach :(

Posted

[B]marmara_19[/B] - Bigosek to namiot pierwszy raz na oczy zobaczy:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:(no może poza namiotem piwnym:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

[B]Patikujek_Zabrze[/B] - nio, będziemy się "zajadać" czekoladą:evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool3:

[B]KaRa_TC[/B] - sesja zdjęciowa przewidziana na weekend:razz:Pożyczę aparat od szefuncia;)A ta czekoladka niewyżełkowa to rozumiem, że Twoja:cool3:

[B]haska_12[/B] - słodki jak...czekolada:lol:

Posted

[quote name='bigos'][B]KaRa_TC[/B] - sesja zdjęciowa przewidziana na weekend:razz:Pożyczę aparat od szefuncia;)A ta czekoladka niewyżełkowa to rozumiem, że Twoja:cool3:[/quote]
Oczywiscie,ze moja:lol: tylko moja jest z zoltawa posypka:lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Oczywiscie,ze moja:lol: tylko moja jest z zoltawa posypka:lol:[/quote]

[B]Mielone orzeszki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='bigos']pomieszkamy razem w namiociku:lol::lol::lol:
Ale będzie mizianko psiaków w namiocie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, czytaj: mizianko Cekina, Alfy i Bigoska:multi::multi::multi:[/quote]

A ja już miałam nadzieję,że będziemy razem w domku:placz::evil_lol: .
kiedy ten zlot.....ja już chce wakacje!:p

Posted

[quote name='Jureja']A ja już miałam nadzieję,że będziemy razem w domku:placz::evil_lol: .
kiedy ten zlot.....ja już chce wakacje!:p[/quote]

[B]Chciałam domek, ale już ni ma:placz::placz::placz:
W namiocie to ja spałam ostatni raz w podstawówce, tj. jakieś 11 lat temu:roll:Ale będzie zabawa:multi::multi:[/B]:multi:

Posted

[quote name='Jureja']ja już chce wakacje!:p[/quote]
Ale Ty juz masz wakacje i to od miesiaca:lol:

[quote name='bigos'][B]Mielone orzeszki[/B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Dokładnie:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ale Ty juz masz wakacje i to od miesiaca:lol:[/QUOTE]
Jakie tam wakacje...albo siedzę w domu albo w pracy:placz: .

Bigos zabawa będzie na pewno nieziemska:evil_lol: :evil_lol: :mdrmed: .
ja po ostatnich deszczowych wakacjach mam dość namiotów:cool1: .

Posted

[quote name='Jureja'].
ja po ostatnich deszczowych wakacjach mam dość namiotów:cool1: .[/quote]

[B]Ty mnie nawet tak nie strasz:mad:[/B]:mad:

[B]Najwyżej wciśniemy się wam domkowiczom z Bigoskiem, marmarą_19 , Cekinem i Alfą do łóżka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='bigos'][B]Najwyżej wciśniemy się wam domkowiczom z Bigoskiem, marmarą_19 , Cekinem i Alfą do łóżka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/quote]
Ja napewno mojego lozeczka nie odstapie:evil_lol: