bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 no widzę - foteliki, kaski antyupadkowe, środki antyzarazkowe, Bebiko, śliniaki, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='bigos']że narobiłam bigosu?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] przybiłas do wybrzeży mamusiowa :evil_lol: [quote name='bigos']przerażacie mnie! toż to jakaś sekta:scared:[/QUOTE] jaka sekta to klan :roll: [quote name='Vectra']przywykniesz , teraz na dogo tylko o pampersach :evil_lol:[/QUOTE] i o pieluszkowym zapaleniu mózgu :evil_lol: [quote name='bigos']no widzę - foteliki, kaski antyupadkowe, środki antyzarazkowe, Bebiko, śliniaki, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad:[/QUOTE] I ZERO ANTYKONCEPCJI :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='dbsst']przybiłas do wybrzeży mamusiowa :evil_lol:[/QUOTE] NEVER:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='dbsst']jaka sekta to klan :roll:[/QUOTE] Klan to ja mam codziennie o 17.30 w telewizorni:eviltong: [quote name='dbsst']i o pieluszkowym zapaleniu mózgu :evil_lol:[/QUOTE] Że jak proszę?:evil_lol: Czego to te nowoczesne mamuśki nie wymyślą:evil_lol: [quote name='dbsst']I ZERO ANTYKONCEPCJI :multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] A to zagadnienie jest mi akurat bliższe:diabloti: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='bigos'] A teraz to ja ide na Hałsika <maniak. :][/QUOTE] że na co się teraz chadza w mieście?????? :hmmmm: w tych tiulach???? [quote name='dbsst']ale jakąś swoja w całości i najlepiej jak jestes gruba jak hipopotam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] buuahahah TAK TAK TAK hahaha [quote name='dbsst']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: planuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] i jeszcze o tym nie wie Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='bigos'] Że jak proszę?:evil_lol: Czego to te nowoczesne mamuśki nie wymyślą:evil_lol: A to zagadnienie jest mi akurat bliższe:diabloti:[/QUOTE] to Maga wymysliła ja sobie przygarnełam :evil_lol: ooooooooooooooo będzie brzuch będzie brzuch :diabloti: [quote name='malawaszka'] i jeszcze o tym nie wie[/QUOTE] hahahhaha ale antykoncepcji nie stosuje czyli.....................................:evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='malawaszka']że na co się teraz chadza w mieście?????? :hmmmm: w tych tiulach???? [/QUOTE] HOUSE. Taki serial. Od tego siedzenia na dogo i słuchania o bobasach o bożym świecie zapominacie:diabloti: [quote name='malawaszka']buuahahah TAK TAK TAK hahaha[/QUOTE] O proszę, proszę. i kto to mówi? Ta co pokazała mega hippopotanowe kurna fotki z wyszczuplającym elegancko pasem:diabloti: [quote name='malawaszka']i jeszcze o tym nie wie[/QUOTE] Plany to ja znam na jutro ewentualnie, a w moim kalendarzu nie ma pozycji "ciąża". No chyba, ze o 13.15 jakieś puste okienko mi wyskoczy:diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='bigos']HOUSE. Taki serial. Od tego siedzenia na dogo i słuchania o bobasach o bożym świecie zapominacie:diabloti: :splat:[B][COLOR=Red] no i przegapiłam przez te baby no... [/COLOR][/B] O proszę, proszę. i kto to mówi? Ta co pokazała mega hippopotanowe kurna fotki z wyszczuplającym elegancko pasem:diabloti: [COLOR=Red]ale pyzatym licem :evil_lol: reszta sie zamaskowała[/COLOR] Plany to ja znam na jutro ewentualnie, a w moim kalendarzu nie ma pozycji "ciąża". No chyba, ze o 13.15 jakieś puste okienko mi wyskoczy:diabloti::evil_lol:[/QUOTE] uhahaha oby nie puste Quote
bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Pyzy są dobre :] tez jestem z rodzaju "Pyza Wędrowniczka" :] Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 kurcze czmu mój TZ mówi na mnie Pyza ---------------- skoro nie jestem sama czy to znaczy ze on ma tych Pyz więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 my mamy tylko pyzate lico:eviltong: reszta to pomowienia:diabloti: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 idę zapaść w sen:eviltong: bo już tu za Wami nie nadążam:diabloti: Dobranocka Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='dbsst']kurcze czmu mój TZ mówi na mnie Pyza ---------------- skoro nie jestem sama czy to znaczy ze on ma tych Pyz więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] no przecież lubisz się dzielić na lewo i prawo dobrymi genami :lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='malawaszka']no przecież lubisz się dzielić na lewo i prawo dobrymi genami :lol:[/QUOTE] nie lubię a czynię to z obowiązku :diabloti: szlachetnego obowiązku :diabloti: a drugie to JA MUSZE BYĆ PYZĄ ALFA :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 słuszna uwaga Waszka :] No cóż, nie pozostaje nic innego niż Beta pyza:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='bigos']idę zapaść w sen:eviltong: bo już tu za Wami nie nadążam:diabloti: Dobranocka[/QUOTE] no własnie ja też tak mam, że mam wrażenie, że tylko mnie dogo musi a ONE te matki polki sa wszędzie i zasuwają jak szalone na tych klawiaturkach w laptopikach :lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='malawaszka']no własnie ja też tak mam, że mam wrażenie, że tylko mnie dogo musi a ONE te matki polki sa wszędzie i zasuwają jak szalone na tych klawiaturkach w laptopikach :lol:[/QUOTE] ja nie chce nic mówic ale z trudem za wami biegałam po galeriach i czuje sie tak jakbym przemiezyła dystans w realu Z WIELKIM brzuchem jestem zmęczona :shake: jak ja tak mogłam kiedyś z wami całe noce :shake: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 debe ma tą sztukę opanowana do perfekcji. ALFA MISZCZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='bigos']debe ma tą sztukę opanowana do perfekcji. ALFA MISZCZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: czy ty sobie ze mnie robisz jaja ja potrzebuje reanimacji wołam o pomoc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 oddychaj, oddychaj...i tak do 4stycznia :diabloti: przez Was goopie baby będę miała przypadłość zwaną bezsenność:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad: Quote
malawaszka Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='bigos']oddychaj, oddychaj...i tak do 4stycznia :diabloti: przez Was goopie baby będę miała przypadłość zwaną bezsenność:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:[/QUOTE] a co? też Ci nie służy zbyt duże rozbawienie przed snem??? :lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='bigos']oddychaj, oddychaj...i tak do 4stycznia :diabloti: przez Was goopie baby będę miała przypadłość zwaną bezsenność:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:[/QUOTE] [quote name='malawaszka']a co? też Ci nie służy zbyt duże rozbawienie przed snem??? :lol:[/QUOTE] umieram i boli mnie brzuch za chwil kilka to sie xle skonczy co się do diabła dzieje u mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='bigos']oddychaj, oddychaj...i tak do 4stycznia :diabloti: przez Was goopie baby będę miała przypadłość zwaną bezsenność:evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad:[/QUOTE] Melisa :P :P Quote
bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 zaraz ide, nie? Idę tam tylko zaprowadzić porządek w waszkowej galerii, jakiem Strażnik prawości i ładu ogólnego (gadają znowu o waszkowej ciąży, nie?):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 idę jeszcze siorbnąć tą meliskę bo przy nich spokoju nie uświadczysz:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='bigos']zaraz ide, nie? Idę tam tylko zaprowadzić porządek w waszkowej galerii, jakiem Strażnik prawości i ładu ogólnego (gadają znowu o waszkowej ciąży, nie?):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] i tak w koło Quote
Recommended Posts