Jump to content
Dogomania

Bigos- czekoladowy wyżeł niemiecki & NIKON - czarna lustrzanka :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='bigos']
Ej dzisiaj iekę tarę jabłkową to wpadajcie z bobasem :cool3:

Jeżeli jabłka nie są z własnego sadu, umiejscowionego w superzdrowym klimacie, z dala od spalin i bakterii, oczywiście nie pryskane i całkowicie zdrowe i ekologiczne (musisz przedstawić atest), to ani Debe ani tym bardziej jej płód do ust nie wezmą :diabloti:

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']Jeżeli jabłka nie są z własnego sadu, umiejscowionego w superzdrowym klimacie, z dala od spalin i bakterii, oczywiście nie pryskane i całkowicie zdrowe i ekologiczne (musisz przedstawić atest), to ani Debe ani tym bardziej jej płód do ust nie wezmą :diabloti:

amen :evil_lol:

Posted

O rany jakie rogaliczki!!!! :crazyeye: Mnnnnniam!!! :eating:
Moja Mama takie robiła kiedyś.... kurcze muszę ją zagonić do roboty!!!! :diabloti:

No i piękną choinkę macie!!!! :loveu:

A tak przy okazji

Posted

dbsst napisał(a):
masz jabłka z biedronki :crazyeye::eviltong:

:evil_lol: to nie wiedziałaś, że jabłka są z biedronki a mleko ze sklepu? :eviltong:

Posted

Faza przygotowań nie wygląda zbyt apetycznie, więc oszczędzę Wam widoków:diabloti:

Mąka, masło, woda i sól, ot cala filozofia.
Powyższe łączymy, szykujemy wypełniacz i włala:razz:

Ej, zjadłam chyba z pół kilo tych okruszków, posypki czy jak tam się fachowo nazywa ten wierzch:evil_lol:
Mdli mnie:diabloti:

Ej kto chętny pozmywać?:razz:

Posted

Cola napisał(a):
:shake: ale Ty masz kiepską pamięć... Klockowa ma Grosię z promocji w sklepie IKEA :p

a ja myślałam, że mleko ze sklepu, jabłka z biedronki to jak dzieci moga być z Ikea :roll:

bigos napisał(a):

Ej kto chętny .............:razz:

ja chętna POZJADAĆ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
Ej kto chętny pozMYWAĆ...

ja chętna POZJADAĆ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

majaczy już kobieta:stupid: na pogotowie z nią:evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
Ej, już jesteś w ciąży. Nie musisz wisieć głowa do dołu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

próbuje wytrząchnąć tego mieszkańca na gapę w każdy możliwy sposób ;) :evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
No masz! teraz aż strach do sklepu wejść:evil_lol:

oj strach :evil_lol: nigdy nie wiesz z czym możesz wyjść, a potem się męcz do końca swoich dni :evil_lol:

dbsst napisał(a):
próbuje wytrząchnąć tego mieszkańca na gapę w każdy możliwy sposób ;) :evil_lol:

skakanie jak kangur i stanie w przeciągu nie pomaga :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bigos'] Pewnie nawet i bobasy walają się na magazynie:diabloti:

przeczytałam: i bobasy walą na magazynie :crazyeye::shake:

czy to już pieluchowe zapalenie mózgu? :placz:

Posted

[quote name='Maga100']przeczytałam: i bobasy walą na magazynie :crazyeye::shake:

czy to już pieluchowe zapalenie mózgu? :placz:

porże se bo nawet czasami niezły dowcip ma Maga100 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

bigos napisał(a):
Trochę, trochę?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Z jakieś 3kg obywatela więcej jest teraz nas:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to ja cię błagam nie jedź przez granicę bo cie wypuszczą a potem nie wpuszczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: