Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwielbiam takie zmarszczone czoła :loveu:.

[quote name='leonarda']Wprawdzie na tym drugim zdjęciu po prostu... robi sobie kupkę. Ale mina wygląda super! Może nie powinnam zdradzać, dlaczego...[IMG]http://www.dogomania.images/smilies/icon_smile.gif[/IMG][/QUOTE]Ależ zdradzaj ;). W ten sposób pokazałaś światu, że Uziusz ma podzielną uwagę! :evil_lol:

Posted

Jeszcze kolejne zdjęcie - Uzi i piękna, błekitnooka panna Zorza. To ta, z którą spotyka się na podwórku.

[IMG]http://images46.fotosik.pl/314/aa55e18f7e53f806.jpg[/IMG]

Posted

Mam maila w sprawie Uziego. Odpisałam. Ale nie wiem... Chłopak i jego dziewczyna są zainteresowani psiną. Nie wiem, czy się dalej odezwą, ale - przyznam się - trochę się obawiam o odpowiedzialność... Zwłaszcza po tym, jak ostatnio pewna para się pokłóciła i zabrany przez nich pies trafił z powrotem do schroniska.. No, nic, zobaczymy.

Posted

[quote name='leonarda']Mam maila w sprawie Uziego. Odpisałam. Ale nie wiem... Chłopak i jego dziewczyna są zainteresowani psiną. Nie wiem, czy się dalej odezwą, ale - przyznam się - trochę się obawiam o odpowiedzialność... Zwłaszcza po tym, jak ostatnio pewna para się pokłóciła i zabrany przez nich pies trafił z powrotem do schroniska.. No, nic, zobaczymy.[/QUOTE]
Opowiedz im o mnie - niech sobie wezmą pod rozwagę co ich czeka jak pójdzie coś nie tak. Możesz też wysłać ich do mnie na szkołę z odpowiedzialności za psa.:cool3:

Posted

Dokładnie. To jednak ryzyko.... rozchodzą się, a pies zostaje na lodzie... nikomu nie życzę rozstania, ale dla mnie pewniejsza jest adopcja małżeństwu niż parze.

Posted

[quote name='__Lara']Dokładnie. To jednak ryzyko.... rozchodzą się, a pies zostaje na lodzie... nikomu nie życzę rozstania, ale dla mnie pewniejsza jest adopcja małżeństwu niż parze.[/QUOTE]Małżeństwo wcale nie jest pewniejsze...

Posted

[quote name='leonarda']Uziś - pamiętam o Tobie cały czas. I wiem, że coś się w końcu znajdzie.[/QUOTE]

[B][COLOR=red]Musi się coś w końcu znaleźć !!! Znaczy kochający, wspaniały, odpowiedzialny domek !!! Uzi, uszka do góry !!! (D.)
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='leonarda']Czy ktoś z Was wie, dlaczego strona 4katowice.pl nie pokazuje zdjęć w ogłoszeniu, chociaż zostały dodane?[/QUOTE]Nie mam pojęcia. Nie znam tego portalu.

A co z tymi młodymi ludźmi?