Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]Bardzo prosimy o grosik dla Marysi. Koszt pobytu w hoteliku to 500 zł m-cznie[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Zapraszam na watek Marysi .Marysia to długowłosa ,onkwata suczka zabrana ze schroniska do którego trafiła około pół roku temu ( co się z nią działo przed schronem trudno stwierdzić) . Obecnie przebywa w DT , pobyt ma opłacony do końca maja. Myśleliśmy ze Marysia jest spokojną i zrównoważoną suczką która szybko znajdzie dom[/SIZE][COLOR=black][FONT=Verdana] , [/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ale niestety nie wszystko jest łatwe, jasne i proste.[/SIZE][/FONT][/COLOR][SIZE=3] Po wprowadzeniu jej w nowe, lepsze warunki okazała nadpobudliwa i mega emocjonalna .Na spacerach niesamowicie ciągnie na smyczy, wpada w histerię i próbuje się „wyślizgnąć” z obroży . [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Na tą chwilę Marysia kompletnie nie nadaje się do adopcji bo poprostu będzie wracała z ds. bardzo szybko , chcemy jej zaoszczędzić kolejnych stresów dlatego chcemy potrzymać w hoteliku , popracować z nią i zwalczyć w niej strach , histerię ,oswoić ją ze smyczą , przyzwyczaić do człowieka .[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Podsumowując – dobra socjalizacja psa, połączona z odpowiednim treningiem psychicznym i fizycznym, zapewni nam pewną siebie i wesołą Marysię , który będzie otwarta na świat. Mniej stresu, więcej radości.Dodam że marysia jest wysterylizowana :-)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Możemy tego dokonać ale tylko dzięki waszej pomocy , pomóżcie utrzymać nam Marysię w hoteliku , każdy grosz przybliża ją do normalnego , spokojnego życia .[/FONT][/SIZE]

[SIZE=4][COLOR=blue][FONT=Comic Sans MS]Mamy pierwsze stałe delarację[/FONT] [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]Aga 33-76 - 10 zł.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]kami_23 - 10 zł[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#0000ff]memory- 10zł.[/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Deklaracje czerwiec wpłyneły [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]aga33-76 10 zł.[/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]kami_23- 10 zł.[/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Kwota z filmowego bazarku to 40 zł. [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Jednorazowa deklaracja od kami_23 - 20 zł.[/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]J[/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ednorazowa deklaracja od mony025 - 100 zł.[/SIZE] [/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]Jednorazowa deklaracja od Kinia 1984 - 30 zł[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]Deklarację lipiec wpłyneła [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]kami_23 - 10 zł.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]aga33-76 - 10 zł.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]Deklaracja sierpień wpłyneła[/COLOR] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]kami_23 20 zł.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]memory - 10 zł.( ogólnie wpłyneło 50 zł, zapłacone do końca roku )[/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]aga33-76 -20 zł.[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]WYDATKI [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]HOTELIK U BEATY (25-05 do 25-06,2010) za 06/2010 500 zł. [/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]( 210 zł. z konta marysi + 290 zł.ze skarpety klembowskiej)[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff0000]Hotelik 25-06 do 25-07 2010 500 zł.[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff0000](20 zł dekl+ 480 wolontariusze )[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#ff0000]hotelik 25.07 do 25.08 450 zł ( 50 zł deklaracje 400 wolontariusze) [/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]A oto nasza MARYSIA [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#ff0000][SIZE=6]Stan konta na 22,08,2010 40,00 ZŁ.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#ff0000][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-05/7cd2b3e6.jpg[/IMG] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#ff0000][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-05/b753b76d.jpg[/IMG] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-05/8509ad2d.jpg[/IMG]

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie wspomogę tylko obecnością na wątku pięknej suni, jest nieprzeciętnej urody :) jak będzie tekst do ogłoszeń to pomoge w ogłoszeniach, tylko przypomnijcie cioteczki jak coś :)

Posted

wiem że jest to nie odpowiednie miejsce na moją odpowiedz(za co przepraszam) ale jestem zdecydowanie zainteresowana adopcją Marysi jeśli tylko jest wstanie zaakceptować kota, szukam właśnie takiego psa. ogłaszałam się tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186202-przyjm%C4%99-psa-w-typie-owczarka-niemieckiego-d%C5%82ugo-lub-kr%C3%B3tko-w%C5%82osego[/URL]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/186202-przyjm%C4%99-psa-w-typie-owczarka-niemieckiego-d%C5%82ugo-lub-kr%C3%B3tko-w%C5%82osego"]
[COLOR=Black]Podesłano mi kandydature Marysi. Jestem gotowa podjąć również pracę z psem aby rozwiązać obecne problemy. Ewentualnie jeśli nie ma możliwości aby zabrać ją domu stałego jestem wstanie zabrać ją tymczasowo choć najchętniej wezmę ją na stałe [/COLOR]
[COLOR=Black]pozostawiam adres proszę o kontakt jeśli istnieje choć mała szansa na zabranie Marysi[/COLOR]
[COLOR=Black]
[email protected]
[/COLOR]

[/URL]

Posted

[quote name='AGA35']Marysia przebywa w Konstancinie pod czujnym okiem cioteczki KAGO :-)[/QUOTE]

Tam też były cioteczki czujne, ale poradzili sobie. mają już jednego prosto ze schronu...:angryy:

Posted

Ale czy dobrym pomysłem jest dawać nadpobudliwą, emocjonalną sunię osobie, która na 10 godzin będzie zostawiać ją samą w ogrodzie? Nie znam tej suni i może się mylę, ale z opisu wydaje mi się, że najpierw powinna trafić do miejsca, gdzie ktoś solidnie z nią popracuje...

[quote]tak pies będzie w trakcie moich nie obecności przebywać w ogrodzie, nie ma mnie średnio 10h[/quote]