Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Ci Hesiu :* Zadzwoniłam przed chwilą do Alwetu, ale sprawdzą czy pieniążki doszły dopiero za jakieś dwie godzinki, bo są na razie zajęci. Zostało tylko 25 zł do sterylki, więc tę kwotę mogę dopłacić sama, no chyba, że ktoś chce jeszcze pomóc :) Dziękuję po stokroć. Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła uścisnąć Wam rękę w podzięce.

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hesia napisał(a):
Shhh obiecala dolozyc 25zl, wyslalas Jej numeru konta? Jesli Shhh pomoze, to bedziesz miala na karme dla wilczura.

Oczywiście, że wysłałam. Twoje pieniążki Hesiu dotarły szczęśliwie na konto Alwetu :) Postaram się umówić na ten piątek już ze sterylką, tylko jeszcze muszę mieć transport na 100% załatwiony.

Posted

Już wpisałam w pierwszy post, że wpłata od hesi doszła :) A czy od Shhh też już wpłynęła?

Została mi jedna książka, którą wystawię za 30zł.
Mam nadzieję, że ktoś się skusi :roll:

Posted

Właśnie zostawiłam Crazy u weta. Dostała zastrzyk na uspokojenie, bo bałam się, że ich tam zagryzie. Strasznie nie lubi obcych, ale wet stwierdził, że po tym strzale odrazu ich polubi :) Odbieram ją po 18. Prosiłam, żeby sprawdził, czy doszły już wszystkie pieniążki. Poklikał chwilę i powiedział, że jest OK, także obie wpłaty są na koncie :) Dziękuję Wam :)

Posted

Operacja się udała :) Crazy teraz odpoczywa w domciu z moim braciszkiem. Nie wygląda za ciekawie. Jest wygolona, co odjęło jej kilku kilogramów z wyglądu i ten pusty brzuszek :/ ... Ledwo się rusza ale przynajmniej ogonkiem zamerda jak do niej podejdę. Mam kilka zdjęć dla Was, ale wstawie je dopiero wieczorem albo jutro rano. Dziękuje Wam :)

Posted

No, to teraz juz z gorki. A te kilka obcietych kilogramow przybedzie jej szybko ;).
Zdrowiej malenka i ciesz sie zyciem!
Mila, a Ty, prosze, propaguj sterylki wsrod znajomych w okolicy.

Posted

kinia098 napisał(a):
W Netto jest teraz Chappi 15kg za 40zł ! :)
Jeśli dobrze kajarzę, to Chappi nie jest polecaną karmą.
Nie pamiętam tylko, na którym wątku ciotki to pisały...

Posted

Estrella napisał(a):
Zdecydowanie lepsza jest np. karma Brita od Chappi. I chyba nie jest aż tak droga + małe dawkowanie. -Sprawdziłam.

nie slyszalam o takiej, musze zapytac u weta...

Posted

Estrella napisał(a):
Na jednym wątku ciotki polecały tą karmę. Ale najlepsze jest chyba gotowane jedzenie, co nie ?

pewnie dla psa to tak.... gorzej z Pancia, co nie lubi gotowac...:evil_lol:;)

Posted

Jak powiedzialam wetowi, ze moje psy jedza gotowane, to tylko skomentowal, ze jego jedza tylko gotowa sucha karme, bo w gotowej sa dobre proporcje wszystkich niezbednych skladnikow. No i badz tu madra.

Posted

Myślałam o Chappi, bo jest tanie i 15kg.
Wiem, że Brit jest lepszy. Wcześniej nawet chyba pisałam, że myślimy o Bricie za ok. 90zł.
No ale weź tu tyle uzbieraj :roll:

Posted

Już jedna sąsiadka pytala się mnie o cene takiej sterylizacji. Też ma suczkę, której nie potrafi upilnować. Chyba poważnie myśli o sterylce :)
Przepraszam, że nie wstawiłam jeszcze zdjęć, ale nie mogę zorganizować sobie na to czasu. Dziś znow idziemy do weta na kontrolę i po zastrzyki. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok .

Posted

mila88 napisał(a):
Już jedna sąsiadka pytala się mnie o cene takiej sterylizacji. Też ma suczkę, której nie potrafi upilnować. Chyba poważnie myśli o sterylce :)
Przepraszam, że nie wstawiłam jeszcze zdjęć, ale nie mogę zorganizować sobie na to czasu. Dziś znow idziemy do weta na kontrolę i po zastrzyki. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok .

Super :multi:
Trzymam kciuki ! Mam nadzieję, że sunia zostanie wysterylizowana :)
Daj znać ;) :D

Posted

kinia098 napisał(a):
Super :multi:
Trzymam kciuki ! Mam nadzieję, że sunia zostanie wysterylizowana :)
Daj znać ;) :D

Ja tez mam taka nadzieje. Mila, a jest szansa na ta sterylke?

Posted

Myslę, że szansa jest, tym bardziej, że to nasza dobra znajoma pytała i będę miała okazję często drążyć ten temat. Z Crazy jest OK :) Został jej tylko jeszcze jeden zastrzyk i koniec stresu :) A to zdjęcia z powrotu do domku :