Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobra, czyli co? jedzie, tak? dziewczyny wy między sobą uzgodnijcie płatności, a ja poproszę Karolę,żeby zmieniła tytuł wątku. zbieramy na transport pod Wawę (a jak się nazywa miejscowość?) zobaczę na mapie gdzie to jest i obliczę koszt. poproszę aby zawiózł ją kumpel wolontariusz, bo on ma auto na gaz, to będzie taniej.

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Figu']Jest miejsce w hoteliku u DIF. Jeśli dałybyście radę zorganizować transport, to ja sponsoruję pobyt.Niech już wyjdzie ze schronu!![/QUOTE]

[quote name='Figu']liczcie koszty, postaram się troszkę dołożyć[/QUOTE]

Ja czegoś najwyraźniej nie rozumiem. To nie Ty opłacasz hotelik u DIF??

Posted

wiecznie mam zapchaną skrzynkę, nie wiem jak ja to robię:oops:
możesz do mnie dzwonić o każdej porze, nr w podpisie
a ja zaraz czyszczęskrzynkę

Posted

już wyjaśniam - wetka uznała,że Cher musi mieć zamkniętą przepuklinę a przy okazji będzie miała wyczyszczone zęby. ze względu na koszty operacja odbędzie się w klinice w Koninie i gdy cher wydobrzeje, to dopiero wtedy pojedzie

Posted

[quote name='martka1982']już wyjaśniam - wetka uznała,że Cher musi mieć zamkniętą przepuklinę a przy okazji będzie miała wyczyszczone zęby. ze względu na koszty operacja odbędzie się w klinice w Koninie i gdy cher wydobrzeje, to dopiero wtedy pojedzie[/QUOTE]

He.. he...

Już wiem, ze ustalenia są inne! ;) A to dzięki Figusi! :loveu:

Posted

tak, inne, inne. jesli kierowcy bedzie pasowac sroda to Cher pojedzie juz za niecaly tydzien. dzis jednak kierowca w trasie wiec zadzwonie do niego wieczorem i zaytam jakie terminy ma wolne:)

Posted

myślę,że będzie to znowu moje konto. ponieważ mam nowe, prześlę Wam za chwilę dziewczyny pw. dzięki za pomoc!

edit: czekam jeszcze na odpowiedz figu gdzie na trasie odbierze Cher. od tego będzie zależał koszt transportu
a przed figu też niestety bardzo dużo wydatków na małą.....

Posted

[quote name='martka1982']myślę,że będzie to znowu moje konto. ponieważ mam nowe, prześlę Wam za chwilę dziewczyny pw. dzięki za pomoc!

edit: czekam jeszcze na odpowiedz figu gdzie na trasie odbierze Cher. od tego będzie zależał koszt transportu
[B]a przed figu też niestety bardzo dużo wydatków na małą.....[/B][/QUOTE]

Może jakiś bazarro ktoś zrobi....
Od razu mówię, że ja nie, bo nigdy nie robiłam!:oops:
Przymierzam się jak do jeża, bo mam jednego psiaka w nie swoim hotelu.... Zbieram na niego pieniążki! :roll:

Posted

no tak,ja też czekam na info czy on pojedzie do wawy załatwiać swoje sprawy a zatem zabierze Cher przy okazji, więc myślę,że to będzie się równało z transportem darmowym czy też wracamy do opcji stryków a wtedy transport jest płatny. jeśli okaże się darmowy chętnie przekażę te 90zł od bjuty i Sabiny02 Tobie Figu,żebyś przeznaczyła na operację (oczywiście jeśli dziewczyny się zgodzą a transport okaże się być "przy okazji"). daj znać jak tylko będziesz coś wiedziała. już bardzo się niecierpliwię

Posted

jednak zostaje opcja Stryków - jutro. godziny jeszcze nie ustaliłam, bo muszę zrobić trochę zmian w moim grafiku w pracy, żeby się wyrobić.
Damy radę :)