haliza Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Łoł, nasze miejsce z karmnikiem [COLOR=#008000]( ale zapomniałam nazwę tego miejsca [/COLOR]:oops:, ale pamiętam, że umiłowały go dziki :evil_lol:) - wiem, wiem pomalutku wyjdziesz z tych kniei i będziesz nas nawiedzać [IMG]http://skupca.websnadno.cz/kissW3.gif[/IMG] Quote
haliza Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Bgra']-Tomiś to ile w końcu widziałeś tych stokrotek? -tyle co maminka-jedną! [IMG]http://images38.fotosik.pl/1849/ec0c572e78a53a94gen.jpg[/IMG] kocham te Ami i Tomisia rozmowy:loveu:[/QUOTE] My też kochamy te Twoje dopiski do naszych fotek, są takie zabawne i trafione [IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/smajlici/smich_radost/1/5.gif[/IMG] Quote
Osa Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 (edited) Patrzę na Ami i tak sobie przypominam jak wiozłam ją /na rękach i w kocyku- wrzesień 2010r/ z Kaśką ze schroniska - taką całą w strupach...Przerażoną...I powtarzałam jej że teraz tylko będzie lepiej. I tak jest - ma cudowny dom i maminkę i wszystko to co potrzeba do szczęścia... Mam do niej wielki sentyment:) Edited November 15, 2012 by Osa Quote
Bgra Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Osa']Patrzę na Ami i tak sobie przypominam jak wiozłam ją /na rękach i w kocyku- wrzesień 2010r/ z Kaśką ze schroniska - taką całą w strupach...Przerażoną...I powtarzałam jej że teraz tylko będzie lepiej. I tak jest - ma cudowny dom i maminkę i wszystko to co potrzeba do szczęścia... Mam do niej wielki sentyment:)[/QUOTE] a teraz...:loveu::loveu::loveu:szczęśliwa królewna Osko to Ty masz takiego czuja w doborze maminek?:loveu: Quote
haliza Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Osa']Patrzę na Ami i tak sobie przypominam jak wiozłam ją /na rękach/ z Kaśką ze schronu - taką całą w strupach...Przerażoną...I powtarzałam jej że teraz tylko będzie lepiej. I tak jest - ma cudowny dom i maminkę i wszystko to co potrzeba do szczęścia... Mam do niej wielki sentyment:)[/QUOTE] Jest cudowną sunią , troszkę humorzastą, ale w miarę to ogarnęłam [IMG]http://grovit.cz/ZABAVNY_majka57/GIF/smajlici/smich_radost/1/109.gif[/IMG]. Nie lubi wychodzić bladym świtem na spacerek ([COLOR=#008000]optymalna godz. to od 9 w zwyż) nie lubi kiedy jest zimno [/COLOR], wieje wiatr itd.[COLOR=#000000], nie jest wielbicielką czesania[/COLOR] ale bardzo lubi się przytulać, wchodzi do mnie na fotel i muszę ją myziać bez końca bo jak się zamyślę to natychmiast się dopomina, wchodzi setki razy na łóżeczko z moją pomocą :cool3: a poza tym jest bardzo kochana, jeszcze drzemie w niej strach i kuli się jak się przestraszy :shake:, ale myślę, że teraz to może być tylko lepiej ( oczka w miarę ogarnięte ale kropelki do nawilżania do końca życia :shake:) To dzięki Tobie i Kasi zawdzięcza to co ma teraz [IMG]http://www.emotka.pl/emotikony/emocje/196.gif[/IMG]Ona ma mnie a ja ją i tak jest dobrze :p Quote
haliza Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Zapomniałam jeszcze napisać, że Amusia porosła na dupince i prawie nie ma wyłysień, gorszy jest ogonek, łysy od spodu i jeszcze pogrubiony, ale wraca do normy bardzo powoli, na grubość może się cofnie ale futerko...no nie wiem :shake: Quote
Bgra Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='haliza']Zapomniałam jeszcze napisać, że Amusia porosła na dupince i prawie nie ma wyłysień, gorszy jest ogonek, łysy od spodu i jeszcze pogrubiony, ale wraca do normy bardzo powoli, na grubość może się cofnie ale futerko...no nie wiem :shake:[/QUOTE] ma zmiany na tym ogonku i doopince,czy to tylko po tym co przeszła zniszczona skóra? Quote
haliza Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Bgra']ma zmiany na tym ogonku i doopince,czy to tylko po tym co przeszła zniszczona skóra?[/QUOTE Po tym co przeszła :-(, obydwa pośladki to była łysa, pomarszczona, twarda skóra jak na słoniu, ogonek z taką narośniętą skórą jak 2 ogonki i tutaj jest nadal taka zmieniona :shake: Quote
Bgra Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 biedactwo,ile musiała wycierpieć stosujesz coś ? Quote
Osa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Bgra'] Osko to Ty masz takiego czuja w doborze maminek?:loveu:[/QUOTE] Staram się bardzo. Wszystkie te kochane bidy przeszły już porzucenie, strach, cierpienie czasem trudne nawet do wyobrażenia. Mam tego świadomość i chciałabym aby już nigdy nie było takiej powtórki. Wierzcie mi - to trudne i niewdzięczne zadanie.Ludzie są bardzo różni - często nie mówią całej prawdy... Najtrudniej jeśli jest kilka chętnych domów - i trzeba wybrać ten najlepszy dla danego psa. Pomyłka może drogo kosztować. Quote
haliza Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Bgra']biedactwo,ile musiała wycierpieć stosujesz coś ?[/QUOTE] Cały czas czymś ciapiemy, pryskamy żeby ta skóra odzyskała swoją elastyczność i wilgotność :shake:, dupinka jest już ok, ale ogonek :-(, jest bez porównania lepiej ale do stanu normalności jeszcze sporo brakuje( [COLOR=#ff0000]o ile w ogóle wróci do normy [/COLOR]:shake:)[COLOR=#000000][/COLOR] [quote name='Osa']Staram się bardzo. Wszystkie te kochane bidy przeszły już porzucenie, strach, cierpienie czasem trudne nawet do wyobrażenia. Mam tego świadomość i chciałabym aby już nigdy nie było takiej powtórki. Wierzcie mi - to trudne i niewdzięczne zadanie.Ludzie są bardzo różni - często nie mówią całej prawdy... Najtrudniej jeśli jest kilka chętnych domów - i trzeba wybrać ten najlepszy dla danego psa. Pomyłka może drogo kosztować.[/QUOTE] Cieszymy się, że nam zaufałaś :loveu: i mamy cichą nadzieję, że spełniamy oczekiwania na domek :oops::p Quote
Osa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 :loveu:Pewnie że spełniacie:loveu: No i szybko dajecie się "wytresować" swoim plaskaczom:cool3: I o to chodzi:evil_lol: Quote
haliza Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Osa']:loveu:Pewnie że spełniacie:loveu: No i szybko dajecie się "wytresować" swoim plaskaczom:cool3: I o to chodzi:evil_lol:[/QUOTE] Faktycznie, szkolenie było kursem przyśpieszonym :cool3:, a że chwilami mało nie przepłaciłam zawałem to mało ważne :evil_lol: Quote
ladyahia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Halizka Ciebie też czeka krawędź łóżka, albo psie łóżko:eviltong: ale czego się nie robi dla tych radosnych spojrzeń Quote
Lili8522 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Witam się z maminką :loveu: i resztą rodzinki :diabloti: życzymy udanego weekendu :) Czy u Was też słonko świeci? :) Quote
haliza Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 No i po weekendzie :roll:, miałam gości i nie było kiedy zajrzeć co słychać :diabloti:(w sobotę było byle jak, ale niedziela była ładnym, słonecznym i spacerkowym dniem :p) Quote
Bgra Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 pięknie się witamy:)ostatnie słoneczne dni trzeba wykorzystać na maxa:)może fotorelacja jakaś:razz: też lubię gości:lol: Quote
haliza Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Bgra']pięknie się witamy:)ostatnie słoneczne dni trzeba wykorzystać na maxa:)może fotorelacja jakaś:razz: też lubię gości:lol:[/QUOTE] Dzisiaj nic nie mam, muszę przejrzeć .....ale nie było za bardzo czasu na fotografowanie :roll: Quote
Bgra Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='haliza']Dzisiaj nic nie mam, muszę przejrzeć .....ale nie było za bardzo czasu na fotografowanie :roll:[/QUOTE] przeglądaj ciocia,przeglądaj...miło się ogląda a nie zapomnij o kotecku:mad: Quote
Osa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Nooo........Tym "chudziutkim" :diabloti: czyli naszym ulubieńcu...... Quote
haliza Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 No to jakieś wygrzebałam :diabloti: - no i nic z tego nie będzie :mad:, zawsze wysyłałam przez fotosik a teraz nie mogę :cool3: Quote
Bgra Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='haliza']No to jakieś wygrzebałam :diabloti: - no i nic z tego nie będzie :mad:, zawsze wysyłałam przez fotosik a teraz nie mogę :cool3:[/QUOTE] ja zawsze wstawiam przy pomocy TinyPic [url]http://pl.tinypic.com/[/url] Quote
haliza Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Próbowałam ale coś źle robię :roll: jak próbuję ściągnąć zdjęcie :cool3: Quote
Osa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dużo ludzi ma ostatnio problemy ze zdjęciami a ostatnie bazarki dla "Kociego" no to mnie naprawdę "szlaken trefen" Na fotosiku najeżdżałam kursorem na zdjęcie i robiłam [B]kopiuj zdjęcie[/B] albo samo [B]kopiuj[/B] i tu [B]wklejałam[/B] po prostu. Quote
Recommended Posts