haliza Posted October 22, 2015 Posted October 22, 2015 bardzo biją po kieszeni ? Tanio nie jest, ale mam wyjście ;) Quote
haliza Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Amusia po pierwszej kontroli, następna za 2 tygodnie (nie jest gorzej) Quote
Bgra Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Amusia po pierwszej kontroli, następna za 2 tygodnie (nie jest gorzej) Uff! bałam się tego co napiszesz ! jestem szczęśliwa :) oby tak dalej ! Quote
haliza Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Uff! bałam się tego co napiszesz ! jestem szczęśliwa :) oby tak dalej !c Już to przerabiałam u kotów. Kotka Finusia wyleczyła się kroplami ale Asik miał operację na obydwa (zanim się połapałam, że wszystkiemu są winne ostre końcówki liści juki ;) Quote
Bgra Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Już to przerabiałam u kotów. Kotka Finusia wyleczyła się kroplami ale Asik miał operację na obydwa (zanim się połapałam, że wszystkiemu są winne ostre końcówki liści juki ;) jak to na wszystko trzeba uważać,strasznie nie lubię jak Hańcia wchodzi w krzaki,ale wiesz tam tyle zapachów,musi przeczytać te wszystkie sms-y ;) jak Grubas? nie zleciał mam nadzieję ani tyci z wagi ;) Quote
haliza Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 jak to na wszystko trzeba uważać,strasznie nie lubię jak Hańcia wchodzi w krzaki,ale wiesz tam tyle zapachów,musi przeczytać te wszystkie sms-y ;) jak Grubas? nie zleciał mam nadzieję ani tyci z wagi ;) Wszystko ok, Gurbas w kondycji, stara się nie zgubić ani 1 dkg :) pilnuje miseczki na okrągło, szczególnie jak mamy gościa, czyli moja córka z kocórkiem, wtedy wszystkie miski zagrożone ha....ha.... 1 Quote
Bgra Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Wszystko ok, Gurbas w kondycji, stara się nie zgubić ani 1 dkg :) pilnuje miseczki na okrągło, szczególnie jak mamy gościa, czyli moja córka z kocórkiem, wtedy wszystkie miski zagrożone ha....ha.... Oj Grubas co Twoje to wiesz ;) trza mieć na oku ;) trochę zazdroszczę koteczków,ale też się ich trochę boję ;) moja przyjaciółka ma w domku 7 i jedną psią sunię,wszystko z odzysku wszystkow domku tak poprzerabiała,że mają koci raj a Wanilia czuję się wśród nich niesamowicie dobrze,przejęła rolę kociej mamci :) grzeczne toto ,poukaładane,woła przychodzą :) mam tam swoją ulubienicę Paulinkę :) Quote
haliza Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Oj Grubas co Twoje to wiesz ;) trza mieć na oku ;) trochę zazdroszczę koteczków,ale też się ich trochę boję ;) moja przyjaciółka ma w domku 7 i jedną psią sunię,wszystko z odzysku wszystkow domku tak poprzerabiała,że mają koci raj a Wanilia czuję się wśród nich niesamowicie dobrze,przejęła rolę kociej mamci :) grzeczne toto ,poukaładane,woła przychodzą :) mam tam swoją ulubienicę Paulinkę :) E, a czego tu się bać.......myślę, że ze względów zdrowotnych :), nie wyobrażam sobie domu bez tych moich futerek :) Quote
Bgra Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 E, a czego tu się bać.......myślę, że ze względów zdrowotnych :), nie wyobrażam sobie domu bez tych moich futerek :) alergii się boję ;) no niestety mam i na kota :( Quote
haliza Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 alergii się boję ;) no niestety mam i na kota :( Wiem, wiem na szczęście ja nie mam takich problemów :), bo przy tej ilości futer chyba by mnie zadusiło ;) Quote
haliza Posted May 31, 2017 Posted May 31, 2017 Nasze stadko pomniejszyło się o Mufeczkę, odeszła dzisiaj za Tęczowy Most... Quote
haliza Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 Mówią, że wszystko się zmienia, nam też przybył kolejny mieszkaniec - czarne ; kocisko" 1 Quote
Bgra Posted March 11, 2018 Posted March 11, 2018 9 godzin temu, haliza napisał: Mówią, że wszystko się zmienia, nam też przybył kolejny mieszkaniec - czarne ; kocisko" Hej Halinko :) pochwal się kochana kociamberkiem :) jak Grubasek ?U Ami i Tomiego wszystko ok ? ściskam mocno :) Quote
haliza Posted February 2, 2019 Posted February 2, 2019 Przepraszam, dawno mnie nie było , niestety jest nas mniej, odeszła od nas Amusia, a pozostałe futrzaki mają się dobrze.... Quote
Recommended Posts