Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pani Toffina']Ba, ja nawet spotkałam Panią, jej Syna i Alfika dziś rano u weta. Pańcia miała dla Alfa parówki w torebce!:) Miał coś ze spojówkami, ale to do wyleczenia.

Tak mieli iść do weta w niedzielę, bo w sobotę kolejka była. A co z tymi spojówkami - jakieś zapalenie, mam nadzieję, że coś drobnego, bo objawów żadnych nie miał :(

Pani Toffina- serdecznie dziękujemy za wizytę !

[quote name='tomcug']A tak niewiele brakowało i by nie było Alfika. To troszkę taki mój synuś kochany i jestem ogromnie wdzięczna Elizce, że mnie poratowała i jeszcze znalazła taki domek. :multi::loveu:

Aj Ty przestań, przestań. Wydawać takie cuda i do takich domków, to sama przyjemność :)

A za to niepokoi mnie cisza w telefonie o Tofika - to taki śliczny psiak :(

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja pozwolę sobie donieść od Alfikowej panci:

Alfik zaakceptował swoje legowisko. Wcześniej zaznaczył swój obszar dwukrotnie obsikując teren obok :)

Alfik nie brudzi w domu. [...] Dziś po raz pierwszy usłyszałam jak szczeka :). Nie podobało mu się pijackie towarzystwo głośno rozprawiające w krzakach. Podobno wczoraj na wieczornym spacerze szczekał na jeża - jest ich dość sporo na osiedlu. W domu jest bardzo cichutki. Dziś wykazał wreszcie zainteresowanie zabawką, którą wczoraj kupili mu chłopcy, pomału się rozkręca :) Uwielbia, kiedy szczotkuję mu sierść, tak słodko mruży oczka.

Czasem upiera się na spacerku - siada i nie chce iść dalej. Noszę ze sobą woreczek z pokrojoną parówką i go przekupuję :). Jest przekochany :) Zbiera komplementy od sąsiadów.

Alfik zaraz po wejściu do domu:

Alfik po kąpieli:

Alfik przy posiłku:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

mama_Alfika napisał(a):
Zapraszam Cioteczki :lol::lol::lol:
Fakt, że całe miasto trzeba przejechać, ale zanurzyć palce w takim jedwabiu to dopiero rozkosz :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gorzej jak zanurzymy i nie bedziemy chciały puścić tego cuda.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

tomcug napisał(a):
Gorzej jak zanurzymy i nie bedziemy chciały puścić tego cuda.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Będę broniła jak lwica :mad::mad::mad:
Już do łóżka powędrował, paniczyk mały :sleep2::sleep2::sleep2:

Posted

mama_Alfika napisał(a):
Będę broniła jak lwica :mad::mad::mad:
Już do łóżka powędrował, paniczyk mały :sleep2::sleep2::sleep2:

Wie, co najlepsze.:lol: :razz:

Posted

No muszę kiedyś odwiedzić, tylko wtedy to chyba tydzień urlopu muszę wziąć ... Bo jest Lilka, Figa, Tofik II, Tofik III, Gaja, Heksa, tajga, Aston , Skuter, Baguś, Presa, Fara ... :)

Posted

Śliczny Alfunio :loveu: :loveu: puchatek pędzelkowy :evil_lol:
Oj zmienił się zmienił, dbasz o niego Mama_Alfika ;);)