Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W życiu są lepsze i gorsze dni, zwątpienia i rozterki, wtedy odechciewa się wszystkiego. Ale po jakimś czasie znowu wraca w nas werwa i znowu nam się chce robić różne rzeczy, stawiać czoła wyzwaniom,podnosić sobie poprzeczkę itd ;);)

Woreczków u mnie dostatek, ale termoforek jak najbardziej chcę :evil_lol: i tak jakbym chętnie obejrzała co tworzysz patchworkowego :hmmmm: ;)

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Metamorfoza Alfika jest porażająca :crazyeye: Czy to aby na pewno ten sam pies? :loveu:
Jeżeli tak, to jednym słowem wyprzystojniał chłopak w tym Krakowie :D :evil_lol:

Mamo_Alfika, czym karmisz syneczka?

Miałam kiedyś suczkę, która namiętnie haftowała pościel i prześcieradła, później na spacerach gołym okiem było widać, które qpki są jej :evil_lol: Na szczęście były to wybryki młodzieńcze, z wiekiem jej to przeszło.

Mamo_Alfika może takie coś zaspokoiłoby Alfikowe potrzeby dziergania? http://www.krakvet.pl/trixie-gryzak-bawelniany-54cm-3274-p-3806.html

Posted

[quote name='kasia_jot']Metamorfoza Alfika jest porażająca :crazyeye: Czy to aby na pewno ten sam pies? :loveu:
Jeżeli tak, to jednym słowem wyprzystojniał chłopak w tym Krakowie :D :evil_lol:

Mamo_Alfika, czym karmisz syneczka?

Mamo_Alfika może takie coś zaspokoiłoby Alfikowe potrzeby dziergania? http://www.krakvet.pl/trixie-gryzak-bawelniany-54cm-3274-p-3806.html

Jak oglądam dawne zdjęcia Alfika, to wydaje mi się zupełnie niepodobny :lol:. Karmię go mięskiem gotowanym z ryżem i marchewką.

Alfik ma Kasiu całą armię gryzaków :lol:. I wciąż coś dokupuję na bazarkach. Uwielbia się nimi bawić, co wcale nie umniejsza jego apetytu na pościel :razz:

Posted

mama_Alfika napisał(a):

Alfik ma Kasiu całą armię gryzaków :lol:. I wciąż coś dokupuję na bazarkach. Uwielbia się nimi bawić, co wcale nie umniejsza jego apetytu na pościel :razz:

Może z czasem zmieni obiekt zainteresowań :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
P.S. Jaki on niewinniutki, gdy śpi :lol:

Posted

eliza_sk napisał(a):
Jak bezjajeczny Alfik ?

Już znacznie lepiej. Ale po dwóch pierwszych bezsennych nocach byłam przekonana, że zrobiłam mu straszną krzywdę :-(. Był taki biedny, zdejmowałam mu kołnierz i godzinami trzymałam go na kolanach. W minioną sobotę dostał antybiotyk w zastrzyku, a w najbliższą będziemy zdejmować szwy.

Posted

Alfik już dokazuje :lol: Szaleje w mieszkaniu z zabawkami, natrętnie zaczepiając wszystkich domowników i............ całuje się z Nelą :lol:

Nela niestety nie potrafi bawić się zabawkami. Turlająca się po podłodze piłeczka nie robi na niej najmniejszego wrażenia :shake:

Posted

Elizo, znalazłam wątek Neli :(

Czy Ci ludzie uczuć nie mają, czy jak?
Po tylu miesiącach nie będzie im tej psiny w domu brakować? :shake: :shake: :shake:

Aż się dziwię, że nie wpadłam wcześniej na to, żeby ją znaleźć na dogo.
Nela i Kava to były pierwsze psiaki, nad którymi po cichu się zastanawiałam po odejściu naszej Żaby.