eliza_sk Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 [quote name='Pani Toffina']Ba, ja nawet spotkałam Panią, jej Syna i Alfika dziś rano u weta. Pańcia miała dla Alfa parówki w torebce!:) Miał coś ze spojówkami, ale to do wyleczenia. Tak mieli iść do weta w niedzielę, bo w sobotę kolejka była. A co z tymi spojówkami - jakieś zapalenie, mam nadzieję, że coś drobnego, bo objawów żadnych nie miał :( Pani Toffina- serdecznie dziękujemy za wizytę ! [quote name='tomcug']A tak niewiele brakowało i by nie było Alfika. To troszkę taki mój synuś kochany i jestem ogromnie wdzięczna Elizce, że mnie poratowała i jeszcze znalazła taki domek. :multi::loveu: Aj Ty przestań, przestań. Wydawać takie cuda i do takich domków, to sama przyjemność :) A za to niepokoi mnie cisza w telefonie o Tofika - to taki śliczny psiak :( Quote
Pani Toffina Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Dostał jakieś kropelki, ale to nic groźnego:) Quote
eliza_sk Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 A ja pozwolę sobie donieść od Alfikowej panci: Alfik zaakceptował swoje legowisko. Wcześniej zaznaczył swój obszar dwukrotnie obsikując teren obok :) Alfik nie brudzi w domu. [...] Dziś po raz pierwszy usłyszałam jak szczeka :). Nie podobało mu się pijackie towarzystwo głośno rozprawiające w krzakach. Podobno wczoraj na wieczornym spacerze szczekał na jeża - jest ich dość sporo na osiedlu. W domu jest bardzo cichutki. Dziś wykazał wreszcie zainteresowanie zabawką, którą wczoraj kupili mu chłopcy, pomału się rozkręca :) Uwielbia, kiedy szczotkuję mu sierść, tak słodko mruży oczka. Czasem upiera się na spacerku - siada i nie chce iść dalej. Noszę ze sobą woreczek z pokrojoną parówką i go przekupuję :). Jest przekochany :) Zbiera komplementy od sąsiadów. Alfik zaraz po wejściu do domu: Alfik po kąpieli: Alfik przy posiłku: Quote
Potter Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Może to ważne dla weta: te cieknące oczy Alfika kilka razy zakropiłam dicortineffem. Quote
eliza_sk Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Zapraszam do naszej nowej podopiecznej - ZJAWISKOWEJ suni ON - ZARY: http://www.dogomania.pl/threads/186913-ZARA-m%C5%82oda-i-ZJAWISKOWO-pi%C4%99kna-sunia-ON-skarby-le%C5%BC%C4%85-na-ulicy-...-jak-wida%C4%87-%28?p=14809142#post14809142 Quote
eliza_sk Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [FONT=Verdana]Zapraszam na MEGA CIUCHOWY bazar dla naszych psiaków. 41 pozycji super MARKI w super stanie: h&m, promod, vero moda, reserved, mexx, house, pull&bear. Na prawdę warto ![/FONT][FONT=Verdana] http://www.dogomania.pl/threads/187157-***SUPER-CIUCHY-x-41-reserved-VERO-MODA-promod-MEXX-h-amp-m-PULL-amp-BEAR-na-SOZ-do-15.06!?p=14837683#post14837683[/FONT] Quote
eliza_sk Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Zapraszam do TARY - kolejnej jędrzejowskiej ONki, wyciągniętej z PSIEGO OBOZU ZAGŁADY - DYMIN: http://www.dogomania.pl/threads/1874...8#post14870098 Quote
eliza_sk Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Niezły przystojniak, prawda ? Ogon ma niczym husarski pióropusz - jak Skuter. Quote
mama_Alfika Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Dla Cioteczki Tomcugowej - sesyjka na szybko prosto z łóżeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja słodzizna malutka :buzi::buzi::buzi: Quote
tomcug Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Jaki śliczny, mięciutki, puszysty, ojejejje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
mama_Alfika Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A ja bym całowała, i całowała bez końca.... I mordkę, i brzuszek, i łapulki śmierdziuszki ... Kochane moje maleństwo :loveu::loveu::loveu: Quote
mama_Alfika Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 tomcug napisał(a):Jaki śliczny, mięciutki, puszysty, ojejejje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jakbyś chciała Cioteczka pomiziać, to wpadaj na kawkę do Krakowa :lol: Quote
eliza_sk Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Jakie cudne pędzelki na uchach :) Słodziak jeden. Quote
mama_Alfika Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zapraszam Cioteczki :lol::lol::lol: Fakt, że całe miasto trzeba przejechać, ale zanurzyć palce w takim jedwabiu to dopiero rozkosz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tomcug Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mama_Alfika napisał(a):Zapraszam Cioteczki :lol::lol::lol: Fakt, że całe miasto trzeba przejechać, ale zanurzyć palce w takim jedwabiu to dopiero rozkosz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gorzej jak zanurzymy i nie bedziemy chciały puścić tego cuda.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mama_Alfika Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 tomcug napisał(a):Gorzej jak zanurzymy i nie bedziemy chciały puścić tego cuda.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będę broniła jak lwica :mad::mad::mad: Już do łóżka powędrował, paniczyk mały :sleep2::sleep2::sleep2: Quote
tomcug Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mama_Alfika napisał(a):Będę broniła jak lwica :mad::mad::mad: Już do łóżka powędrował, paniczyk mały :sleep2::sleep2::sleep2: Wie, co najlepsze.:lol: :razz: Quote
eliza_sk Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 No muszę kiedyś odwiedzić, tylko wtedy to chyba tydzień urlopu muszę wziąć ... Bo jest Lilka, Figa, Tofik II, Tofik III, Gaja, Heksa, tajga, Aston , Skuter, Baguś, Presa, Fara ... :) Quote
Iv_ Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Śliczny Alfunio :loveu: :loveu: puchatek pędzelkowy :evil_lol: Oj zmienił się zmienił, dbasz o niego Mama_Alfika ;);) Quote
Recommended Posts