Iv_ Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='mama_Alfika']Ale jaki kochany :loveu:[/QUOTE] Widzę, że chłopak namotał Ci w głowie i ...... serduchu :cool3: :evil_lol: :loveu: Ma czar :p Quote
mama_Alfika Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Iv_']Widzę, że chłopak namotał Ci w głowie i ...... serduchu :cool3: :evil_lol: :loveu: Ma czar :p[/QUOTE] To prawda, kompletnie oszalałam na jego punkcie :loveu::evil_lol: Quote
tomcug Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='mama_Alfika']To prawda, kompletnie oszalałam na jego punkcie :loveu::evil_lol:[/QUOTE] A ja tego nie rozumiem - kundel jakiś taki. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ja go chyba nawet nie lubię. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
mama_Alfika Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='tomcug']A ja tego nie rozumiem - kundel jakiś taki. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ja go chyba nawet nie lubię. :diabloti::diabloti::diabloti: To chyba pomyliłaś moje słoneczko z jakimś innym psiakiem, bo mój Alfik jest najczystszej krwi Mieszańcem Królewskim :diabloti::evil_lol: Wobec tego nieporozumienia - wybaczam :loveu: Quote
tomcug Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='mama_Alfika']To chyba pomyliłaś moje słoneczko z jakimś innym psiakiem, bo mój Alfik jest najczystszej krwi Mieszańcem Królewskim :diabloti::evil_lol: Wobec tego nieporozumienia - wybaczam :loveu: No nie dałaś się sprowokować.:evil_lol: A może jakieś nowe foteczki Królewicza? :razz: Quote
mama_Alfika Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Zrobię obojgu w nadchodzącym tygodniu. Mam kilka dni urlopu, będę mogła poświęcić dzieciaczkom więcej czasu :) Quote
tomcug Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='mama_Alfika']Zrobię obojgu w nadchodzącym tygodniu. Mam kilka dni urlopu, będę mogła poświęcić dzieciaczkom więcej czasu :)[/QUOTE] No to czekamy niecierpliwie.:lol: Quote
Handzia55 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 :lol:Alfikowa rób fotki, ja też chcę obejrzeć. Jestem w Gdyni u brata, mam dostęp do komputera i mogę nadrobić zaległości w czytaniu ulubionych wątków:evil_lol: Alfik fajny psiak ale mnie cosik nie lubi:shake: , pamiętasz jak mnie obwarczał? Quote
mama_Alfika Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Handzia55']:lol:Alfikowa rób fotki, ja też chcę obejrzeć. Jestem w Gdyni u brata, mam dostęp do komputera i mogę nadrobić zaległości w czytaniu ulubionych wątków:evil_lol: Alfik fajny psiak ale mnie cosik nie lubi:shake: , pamiętasz jak mnie obwarczał? To ze strachu :oops: On taki dzikus jest :shake: Za każdym razem na spacerze boję się, że ktoś mu podpadnie .. Przez osiedle idziemy na króciutkiej smyczy, a puszczamy się dopiero na łączce :evil_lol: Quote
Handzia55 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 A mój mały książę został w Skarżysku:-( Smutno mi bez niego:-( Córka zdje mi relację na bieżąco, wiem że jest zadbany i dopilnowany ale tęsknię i już. Quote
mama_Alfika Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Handzia55']A mój mały książę został w Skarżysku:-( Smutno mi bez niego:-( Córka zdje mi relację na bieżąco, wiem że jest zadbany i dopilnowany ale tęsknię i już.[/QUOTE] Jaj ja Cię rozumiem Aniu :lol: Unikam dłuższych nieobecności z tych właśnie powodów ... Wczoraj wyszłam z domu a Alfik zaczął wyć tak przeraźliwie, że uszłam kilka kroków tylko i w te pędy wróciłam :shake: Zostawiłam obojgu przysmaczki i wtedy dopiero mogłam wyjść unikając awantury. Szczerze mówiąć, obawiam się nieco reakcji sąsiadów ... :shake: Quote
Handzia55 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Filuś nie wyje jak zostaję sam w domu. Leży grzecznie i czeka aż wróce.:lol: Na powitanie przynosi mi swoją ulubioną zabawkę:loveu: Muszę się chwilkę z nim pobawić i dopiero mogę się zająć czym innym. To jest cudowny kochany psiak:multi: Quote
kasia_jot Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='mama_Alfika']To ze strachu :oops: On taki dzikus jest :shake: Za każdym razem na spacerze boję się, że ktoś mu podpadnie .. [/QUOTE] Kurcze, mam podobnie z Nesią. Jak się przestraszy, to szczeka. Niestety już kilka osób określiło ją mianem "agresywnego psa" :razz: A to absolutnie nijak ma się do jej charakteru, eliza_sk świadkiem ;) Quote
mama_Alfika Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='kasia_jot']Kurcze, mam podobnie z Nesią. Jak się przestraszy, to szczeka. Niestety już kilka osób określiło ją mianem "agresywnego psa" :razz: A to absolutnie nijak ma się do jej charakteru, eliza_sk świadkiem ;) Tego się właśnie obawiam :shake: A Alfik w rzeczywistości jest taki ciapowaty .... Quote
Handzia55 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Jak będę w Krakowie to sprawdzę czy on rzeczywiście ciapowaty, czy będzie chciał mnie zjeść:diabloti: Quote
eliza_sk Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='kasia_jot']Kurcze, mam podobnie z Nesią. Jak się przestraszy, to szczeka. Niestety już kilka osób określiło ją mianem "agresywnego psa" :razz: A to absolutnie nijak ma się do jej charakteru, eliza_sk świadkiem ;) Bo pewnie te osoby widziały jak niejednokrotnie Neska próbuje odgryźć niewinnej Majusce łapki i podgryźć jej gardło. Epitety całkiem uzasadnione :diabloti: Quote
kasia_jot Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='eliza_sk']Bo pewnie te osoby widziały jak niejednokrotnie Neska próbuje odgryźć niewinnej Majusce łapki i podgryźć jej gardło. Epitety całkiem uzasadnione :diabloti:[/QUOTE] O nieeeeeeeee, takie oszczerstwa pod adresem mojej Nesi. :-o Czy ciotka posiada jakieś dowody potwierdzające w/w zarzuty? P.S. Czekam od ub.tygodnia na "zagnębienie" nas zdjęciami Majuski, a zdjęć nie ma :niewiem: Quote
eliza_sk Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='kasia_jot']O nieeeeeeeee, takie oszczerstwa pod adresem mojej Nesi. :-o Czy ciotka posiada jakieś dowody potwierdzające w/w zarzuty? P.S. Czekam od ub.tygodnia na "zagnębienie" nas zdjęciami Majuski, a zdjęć nie ma :niewiem: Mam chyba dowód w postaci filmiku - muszę sprawdzić :) Jeśli nie mam, dziś spróbuję udokumentować. Zagnębiłam samą zainteresowaną wrzuciwszy Majtkowe fotki na serwer, poniżej link jakby kto chciał sobie Majtki na plaży obejrzeć: http://my.imageshack.us/v_images.php Quote
Handzia55 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 A może one tylko tak się bawią?;) Ta zabawa nazywa się <zjedz mnie potworze>:lol: Filek z najlepszym kolegą tak się bawi:evil_lol: Quote
kasia_jot Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Handzia55']A może one tylko tak się bawią?;) Ta zabawa nazywa się <zjedz mnie potworze>:lol: Filek z najlepszym kolegą tak się bawi:evil_lol: Zastanawiam się, czy się nie obrazić za takie określenie mojej Neski ;) Quote
eliza_sk Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Zapraszamy do Elmusia - zjawiskowego białaska: http://www.dogomania.pl/threads/213097-ELMO-7-mies.-ZJAWISKOWO-pi%C4%99kny-BIA%C5%81Y-SZCZENIAK-DS-na-wczoraj-!?p=17463868#post17463868 Quote
eliza_sk Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 NESCA - smakowita CZEKOLADOWA WYŻEŁKA zaprasza: http://www.dogomania.pl/threads/213153-NESCA-roczna-boja%C5%BAliwa-i-ZJAWISKOWO-pi%C4%99kna-WY%C5%BBE%C5%81KA-z-G%C5%81ODU-DUSI%C5%81A-kury-...?p=17471224&posted=1#post17471224 [FONT=Verdana][/FONT] Quote
mama_Alfika Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Alfik startuje w konkursie, prosimy Cioteczki o glosy: http://www.dogomania.pl/threads/213431-Metamorfoza-roku-!!!!-Poka%C5%BC-nam-jak-zmieni%C5%82-si%C4%99-tw%C3%B3j-psiak!!!Do-02.09-!!!?p=17505547#post17505547 Quote
mama_Alfika Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Alfik pilnuje skarbów :lol: Nela niestety nie skorzystała z zaproszenia :shake: Edit: A jednak zdecydowała dołączyć do braciszka :evil_lol: Quote
Recommended Posts