Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mama_Alfika']Ale jaki kochany :loveu:[/QUOTE]

Widzę, że chłopak namotał Ci w głowie i ...... serduchu :cool3: :evil_lol: :loveu:
Ma czar :p

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iv_']Widzę, że chłopak namotał Ci w głowie i ...... serduchu :cool3: :evil_lol: :loveu:
Ma czar :p[/QUOTE]
To prawda, kompletnie oszalałam na jego punkcie :loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='mama_Alfika']To prawda, kompletnie oszalałam na jego punkcie :loveu::evil_lol:[/QUOTE]

A ja tego nie rozumiem - kundel jakiś taki. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ja go chyba nawet nie lubię. :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='tomcug']A ja tego nie rozumiem - kundel jakiś taki. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ja go chyba nawet nie lubię. :diabloti::diabloti::diabloti:
To chyba pomyliłaś moje słoneczko z jakimś innym psiakiem, bo mój Alfik jest najczystszej krwi Mieszańcem Królewskim :diabloti::evil_lol:
Wobec tego nieporozumienia - wybaczam :loveu:

Posted

[quote name='mama_Alfika']To chyba pomyliłaś moje słoneczko z jakimś innym psiakiem, bo mój Alfik jest najczystszej krwi Mieszańcem Królewskim :diabloti::evil_lol:
Wobec tego nieporozumienia - wybaczam :loveu:

No nie dałaś się sprowokować.:evil_lol:

A może jakieś nowe foteczki Królewicza? :razz:

Posted

[quote name='mama_Alfika']Zrobię obojgu w nadchodzącym tygodniu. Mam kilka dni urlopu, będę mogła poświęcić dzieciaczkom więcej czasu :)[/QUOTE]

No to czekamy niecierpliwie.:lol:

Posted

:lol:Alfikowa rób fotki, ja też chcę obejrzeć. Jestem w Gdyni u brata, mam dostęp do komputera i mogę nadrobić zaległości w czytaniu ulubionych wątków:evil_lol: Alfik fajny psiak ale mnie cosik nie lubi:shake: , pamiętasz jak mnie obwarczał?

Posted

[quote name='Handzia55']:lol:Alfikowa rób fotki, ja też chcę obejrzeć. Jestem w Gdyni u brata, mam dostęp do komputera i mogę nadrobić zaległości w czytaniu ulubionych wątków:evil_lol: Alfik fajny psiak ale mnie cosik nie lubi:shake: , pamiętasz jak mnie obwarczał?
To ze strachu :oops:
On taki dzikus jest :shake: Za każdym razem na spacerze boję się, że ktoś mu podpadnie ..
Przez osiedle idziemy na króciutkiej smyczy, a puszczamy się dopiero na łączce :evil_lol:

Posted

[quote name='Handzia55']A mój mały książę został w Skarżysku:-( Smutno mi bez niego:-( Córka zdje mi relację na bieżąco, wiem że jest zadbany i dopilnowany ale tęsknię i już.[/QUOTE]
Jaj ja Cię rozumiem Aniu :lol:
Unikam dłuższych nieobecności z tych właśnie powodów ...
Wczoraj wyszłam z domu a Alfik zaczął wyć tak przeraźliwie, że uszłam kilka kroków tylko i w te pędy wróciłam :shake:
Zostawiłam obojgu przysmaczki i wtedy dopiero mogłam wyjść unikając awantury. Szczerze mówiąć, obawiam się nieco reakcji sąsiadów ... :shake:

Posted

Filuś nie wyje jak zostaję sam w domu. Leży grzecznie i czeka aż wróce.:lol: Na powitanie przynosi mi swoją ulubioną zabawkę:loveu: Muszę się chwilkę z nim pobawić i dopiero mogę się zająć czym innym. To jest cudowny kochany psiak:multi:

Posted

[quote name='mama_Alfika']To ze strachu :oops:
On taki dzikus jest :shake: Za każdym razem na spacerze boję się, że ktoś mu podpadnie ..
[/QUOTE]

Kurcze, mam podobnie z Nesią. Jak się przestraszy, to szczeka. Niestety już kilka osób określiło ją mianem "agresywnego psa" :razz: A to absolutnie nijak ma się do jej charakteru, eliza_sk świadkiem ;)

Posted

[quote name='kasia_jot']Kurcze, mam podobnie z Nesią. Jak się przestraszy, to szczeka. Niestety już kilka osób określiło ją mianem "agresywnego psa" :razz: A to absolutnie nijak ma się do jej charakteru, eliza_sk świadkiem ;)

Tego się właśnie obawiam :shake:
A Alfik w rzeczywistości jest taki ciapowaty ....

Posted

[quote name='kasia_jot']Kurcze, mam podobnie z Nesią. Jak się przestraszy, to szczeka. Niestety już kilka osób określiło ją mianem "agresywnego psa" :razz: A to absolutnie nijak ma się do jej charakteru, eliza_sk świadkiem ;)

Bo pewnie te osoby widziały jak niejednokrotnie Neska próbuje odgryźć niewinnej Majusce łapki i podgryźć jej gardło. Epitety całkiem uzasadnione :diabloti:

Posted

[quote name='eliza_sk']Bo pewnie te osoby widziały jak niejednokrotnie Neska próbuje odgryźć niewinnej Majusce łapki i podgryźć jej gardło. Epitety całkiem uzasadnione :diabloti:[/QUOTE]

O nieeeeeeeee, takie oszczerstwa pod adresem mojej Nesi. :-o

Czy ciotka posiada jakieś dowody potwierdzające w/w zarzuty?

P.S. Czekam od ub.tygodnia na "zagnębienie" nas zdjęciami Majuski, a zdjęć nie ma :niewiem:

Posted

[quote name='kasia_jot']O nieeeeeeeee, takie oszczerstwa pod adresem mojej Nesi. :-o

Czy ciotka posiada jakieś dowody potwierdzające w/w zarzuty?

P.S. Czekam od ub.tygodnia na "zagnębienie" nas zdjęciami Majuski, a zdjęć nie ma :niewiem:

Mam chyba dowód w postaci filmiku - muszę sprawdzić :) Jeśli nie mam, dziś spróbuję udokumentować.

Zagnębiłam samą zainteresowaną wrzuciwszy Majtkowe fotki na serwer, poniżej link jakby kto chciał sobie Majtki na plaży obejrzeć:
http://my.imageshack.us/v_images.php

Posted

[quote name='Handzia55']A może one tylko tak się bawią?;) Ta zabawa nazywa się <zjedz mnie potworze>:lol: Filek z najlepszym kolegą tak się bawi:evil_lol:

Zastanawiam się, czy się nie obrazić za takie określenie mojej Neski ;)

• 1 month later...