Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Piromanka']Zapisuję wątek, żeby pomóc ogłoszeniowo. Oczywiście po kolei...

tekst do ogloszen

[FONT=Times New Roman]Diana jest piękną 6-letnią suczką. Niestety bardzo zastraszoną, bardzo boi się ludzi. Być może ktoś skrzywdził ją w przeszłości. Czy tak musi być już zawsze? Sunia od kilku lat tkwi w schroniskowym kojcu, bez nadziei na lepsze jutro. Zawsze schowana w budzie w cieniu innych psów. Z kojca trzeba wynosić ją na rękach gdyz paraliżujący strach jest silniejszy od chęci spaceru po zielonej trawie. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Diana czeka na cierpliwego właściciela , który da jej szansę i pokaże , że nie musi się już bać.[/FONT]

Posted

[quote name='BUDRYSEK']tekst do ogloszen

[FONT=Times New Roman]Diana jest piękną 6-letnią suczką. Niestety bardzo zastraszoną, bardzo boi się ludzi. Być może ktoś skrzywdził ją w przeszłości. Czy tak musi być już zawsze? Sunia od kilku lat tkwi w schroniskowym kojcu, bez nadziei na lepsze jutro. Zawsze schowana w budzie w cieniu innych psów. Z kojca trzeba wynosić ją na rękach gdyz paraliżujący strach jest silniejszy od chęci spaceru po zielonej trawie. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Diana czeka na cierpliwego właściciela , który da jej szansę i pokaże , że nie musi się już bać.[/FONT]

Aga kontakt na Ciebie tak?Teraz zbyt wiele czasu nie mam,ale choć z 5 ogłoszeń zrobię.Kto pomoże?

EDIT.Dobra widzę kontakt na pierwszej stronie.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

[B]Piękna sucza..[/B]. przypominamy ją z nadzieją,że znajdzie domek kochający. Jeszcze wiele lat miłości może dać człowiekowi.

BUDRYSKU, a Diana jest w schronisku w Żywcu?

Niestety fotki, które robiłam komórką w schronisku nie wyszły mi zupełnie- jakieś małe i nie pomaga nawet moje kombinowanie. Nie wiem co jest ustawione źle:shake:

Posted

A ja dopiero teraz tu trafiłam. Sunia jest śliczna, ale jak dom niedoświadczony to chyba sobie nie poradzi ze strachulcem. Z kolei DT gdzie by z nią popracowali, kosztuje...

Posted

[quote name='__Lara']Jestem. Kto robi ogłoszenia?[/QUOTE]

Laro... ja ledwie rejestruję wszystkie psiaki podopieczne BUDRYSEK :(... nie wiem, czy ktokolwiek coś robił...mam wątpliwości.

Podrzucam sliczną wysoko...

Posted

[quote name='zuzlikowa']Laro... ja ledwie rejestruję wszystkie psiaki podopieczne BUDRYSEK :(... nie wiem, czy ktokolwiek coś robił...mam wątpliwości.

Podrzucam sliczną wysoko...[/QUOTE]

Ja też już nie nadążam, przyznaję... jeszcze wieść o zadłużeniu BUDRYSEK na rzecz zwierząt mnie dobiła :(