Kociabanda2 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='holly101']A co u Wtorka? Słyszałam że jakaś szansa na domek się szykuje - na facebooku mi się o uszy i oczy obiło :)[/QUOTE] Jak??? Gdzie na facebooku? Przed chwilą sprawdzałam i nic nie wiedzę... :( [url]http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=127805410599576&ref=mf[/url] Quote
holly101 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Moja koleżanka zajmująca się wyadoptowywaniem psiurów z józefowskiego schronu (Sylwia O.) coś wspominała żeby trzymać kciuki bo szansa jest - chyba że tam więcej Wtorków jest... Quote
kakadu Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='holly101']Moja koleżanka zajmująca się wyadoptowywaniem psiurów z józefowskiego schronu (Sylwia O.) coś wspominała żeby trzymać kciuki bo szansa jest - chyba że tam więcej Wtorków jest...[/QUOTE] no co ty?! wtorek jest absolutnie jedyny w jozefowie; o jezu, zeby to sie okazalo prawdą!!! ja trzymam kciuki az mi sie sine zrobily :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
kakadu Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='Kociabanda2']Sojki?? a gdzie to?[/QUOTE] no ta od norel z mojego podpisu przeciez... ziemia do kocia! kocio zglos sie! :evil_lol: Quote
kakadu Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 cholera musze sie zdobyc w koncu na odwage i sie zarejestrowac na tym "urzadzeniu" to podobno nie boli...:cool3: Quote
Kociabanda2 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='kakadu']no co ty?! wtorek jest absolutnie jedyny w jozefowie; o jezu, zeby to sie okazalo prawdą!!! ja trzymam kciuki az mi sie sine zrobily :kciuki::kciuki::kciuki:[/QUOTE] ja też!! ja też!! Quote
Kociabanda2 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='kakadu']no ta od norel z mojego podpisu przeciez... ziemia do kocia! kocio zglos sie! :evil_lol:[/QUOTE] Sojka od Norel... O czym Ty do mnie rozmawiasz dobra kobieto??? :shock::crazyeye: :niewiem: :evil_lol: Z podpisu powiadasz... :PROXY5:Chodzi o tą dogomaniaczkę w śpiączce?? Tam mnie jeszcze nie było. Nie ogarniam już tych wątków co na nie wlazłam, więc nie wchodzę na kolejne :eviltong: no ale zrobię wyjątek. Zajrzę jutro. Z tym talentem to mocno przesadziłaś, ale postaram się :roll: Quote
kakadu Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 cholera, wszedzie cie pelno (boje sie lodowke otworzyc :evil_lol:) myslalam, ze tam tez cie widzialam :eviltong: Quote
kaja555 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 oj, to ja też trzymam kciuki za Wtorka! Quote
kakadu Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 no i co? wiadomo juz co tam sie dzieje na tym fejsbuku? ;) Quote
Kociabanda2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='kakadu']cholera, wszedzie cie pelno (boje sie lodowke otworzyc :evil_lol:) myslalam, ze tam tez cie widzialam :eviltong:[/QUOTE] o nie! Po cudzych lodówkach nie chodzę :eviltong::evil_lol: Zaprzęgli mnie do pracy w robocie, ale jak się uwolnię to zajrzę Quote
Kociabanda2 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='kakadu']no i co? wiadomo juz co tam sie dzieje na tym fejsbuku? ;)[/QUOTE] ja na facebooku nic nie widzę, ale z tego co pisała holly to ktoś kto działa przy schronisku ma jakieś informacje i nie koniecznie chodzi o facebook Quote
kakadu Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 no to nic, to czekamy dalej :roll: Quote
kakadu Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 czekamy, czekamy, czekamy.... Quote
Kociabanda2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 wrr... Kakadu nie możesz tam do kogoś zadzwonić, zapytać? Masz numer do którejś z wolontariuszek? Quote
holly101 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Gadałam wczoraj z Sylwią, powiedziała, że jeszcze nic nie wiadomo ale jest dobrej myśli :) Tu, na jej profilu to wyczytałam (to któraś ze starszych informacji) [url]http://www.facebook.com/profile.php?id=1818367657[/url] Quote
Kociabanda2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='holly101']Gadałam wczoraj z Sylwią, powiedziała, że jeszcze nic nie wiadomo ale jest dobrej myśli :) Tu, na jej profilu to wyczytałam (to któraś ze starszych informacji) [URL]http://www.facebook.com/profile.php?id=1818367657[/URL][/QUOTE] Nic nie znalazłam :( No nic. Cierpliwie czekam na wiadomości i MOCNO TRZYMAM KCIUKI!!! :kciuki: :kciuki: Quote
kakadu Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='Kociabanda2']wrr... Kakadu nie możesz tam do kogoś zadzwonić, zapytać? Masz numer do którejś z wolontariuszek?[/QUOTE] o jezusie, ja tu cala w strachu i nerwach, a ta mnie jeszcze zwarczała :placz: pytam sie za co? :placz: wyslalam smsa do doroty, ale nic nie odpisala :shake: Quote
Kociabanda2 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='kakadu']o jezusie, ja tu cala w strachu i nerwach, a ta mnie jeszcze zwarczała :placz: pytam sie za co? :placz: wyslalam smsa do doroty, ale nic nie odpisala :shake:[/QUOTE] O masz, no jaka wrażliwa [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_rolleyes.gif[/IMG] :roll: Toż to było tak z miłości :loveu:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/love.gif[/IMG] Quote
kakadu Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 aaaa, to ja nie rozpoznalam tego uczucia - bardzo przepraszam :loveu: Quote
Awit Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ktoś się zainteresował? Oj byłoby dobrze.... Quote
kakadu Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 widzialam sie w przelocie w niedziele z dorota, ale nic nie mowila, zeby ktos dzwonil w sprawie wtorka :shake: wtoreczek byl na spacerku, bylam ze swoja sasiadka wiec bralysmy na spacerek po 2 psy - wtrocio byl z sunia z ktora jest w boksie - cudna, zastrachana, ale lgnaca do czlowieka mambą; pogoda byla cudna, wtorek kwadratowy :roll: Quote
Kociabanda2 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 kurcze... :( No może jednak ktoś myśli o jego adopcji... Ja nadal trzymam mocno kciuki! Wtorek zasługuje na kochający dom. Quote
kakadu Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 tez tak uwazam; i choc w schronisku mu sie nie dzieje krzywda (psy dostaly piekne nowe budy) to jednak to nie to samo co kochajacy domek... Quote
Recommended Posts