Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fiorsteinbock']A ja dostalam maila o odswiezeniu ogloszenia (nie pamietam, z ktorego portalu) i tak sobie mysle: o co chodzi? automatycznie odswiezyli?! :)[/QUOTE]
Na pewno automatycznie nie odświeżyli. Musisz tam wejść i odświezyć

Posted

Mam w domku sliczna tymczasowiczke, myslalam, ze telefony bede sie urywac bo mloda, grzeczna...3 osoby tylko byly zainteresowane!!! :shake:
a zartowalam, ze domki beda sie bic...nie biją sie. W sumie nie mam co narzekac bo dom mamy juz zaklepany i po sterylizacji Maja jedzie na ds. Niemniej jednak jestem zaskoczona iloscia zainteresowanych :shake:

Posted

Dokladnie!
Dzisiaj Gisella mowila, ze kolejne bidy przyjechaly do Azyla. Jest bardzo duzo psów w schronisku, a przed nami wakacje...nie wiem jak beda wygladaly rejestry. Beda pekac w szwach od niechcianych wyrzutkow! :(

Posted

pocieszam się myślą, że Lisek szczęśliwy, nakarmiony, rozbawiony, ciepło w dupcię i głaski od człowieka co dzień
dla niego to jest raj:)
tylko dla nas jest obowiązek utrzymania i zmartwienie że domku stałego brak
ale na co Lisek może narzekać??:)

Posted

[quote name='margaret']pocieszam się myślą, że Lisek szczęśliwy, nakarmiony, rozbawiony, ciepło w dupcię i głaski od człowieka co dzień
dla niego to jest raj:)
tylko dla nas jest obowiązek utrzymania i zmartwienie że domku stałego brak
ale na co Lisek może narzekać??:)[/QUOTE]
No właśnie:):). Lisio ma się dobrze, podobno te 2 szczeniory które Kikou ma teraz u siebie rządzą i Lisiem i Agdanem.