Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kizimizi napisał(a):
widac nie nastal jeszcze lisiowy czas.
Dopytuje tak o ta akite bo dziewczyny od akit z dogo naszej suce pomogly (zabraly na dt) a z niej tez taka sobie akita byla ;)

Rozumiem.
Lisia raczej nie zabiora, poniewaz w Azylu jest pies powiedzmy w typie akity, chociaz bardziej husky i nie wziely bo maja pozapychane dt. A pies mlody, adopcyjny i gdyby byl poza schronem mysle, ze szybko poszedlby na ds.
Myszko, nie wiem czemu tak sie dzieje, ze Lisio nie cieszy sie zainteresowaniem. Sa psy mniej urodziwe, ogloszenia z enigmatycznym tekstem i jakos znajdują sie ds.
Wiec ja juz nic nie wiem...

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
. Sa psy mniej urodziwe, ogloszenia z enigmatycznym tekstem i jakos znajdują sie ds.
Wiec ja juz nic nie wiem...

a jakie to sa enigmatyczne teksty? ja wogole nie umiem tekstow pisac (przyznaje sie bez bicia) ale zanim cos sama sklece to wchodze na ogloszenie innych psiakow i czytam .... i mysle .... i szczezre przyznaje, ze jeszcze mi sie nie zdazylo enigmatycznego tekstu przeczytac. Bo niektorzy wola na smutno (tzw. wyciskacza) inni na wesolo. Mysle, ze to jest jednak kwestioa gustu i kazdy pies musi trafic w ten swoj dom.

Posted

Chocby moje teksty do ogloszen, suche, bezbarwne, pokretne bez ładu i składu :)
Kiedys dostalam "piekne" PW nt allegra i od tamtej pory oglaszam ze swoim "masłem maślanym" wylacznie moje psy, za "cudze" sie nie biore, musze dostac gotowca i wtedy dzialam. Nie ukrywam, ze jestem wdzieczna jak i dla moich, ktos miły napisze tekst :cool3:

Posted

ossa98 napisał(a):
Może na Lisia nie przyszedł jeszcze czas? a może dla niego pobyt u Kikou jest spełnieniem psich marzeń?
Lisiuniu, przesyłam mizianki na dobranoc!

Że mu tam dobrze to pewne. A jeszcze jak porównać z ty co miał, sam bez człowieka obok.
Ale domek by się przydał.

Posted

Ja te ogłoszenia które robiłam też stale odnawiam. Dzięki Edytko.

Edytko przed chwilą przelałam z bazarku Lisiowego 190 zł dodaj do tego 26 zł (twoje zakupy) = 216 ZŁ[SIZE=2] (CALKOWITY DOCHÓD Z BAZARKU)
jak wpłyną to napisz proszę na watku http://www.dogomania.pl/threads/202630-koniec-rozliczamy-ciuszki-ksi%C4%85zki-dla-Lisia-do-01.03.2011-godz-22-00/page8

Żegnam się na weekend, bardzo proszę podnoście bazarek z mojego podpisu :):)