Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, jest wsrod Was chetna poprowadzic watek Saszki i zbierac kaskę? Asia nie ma czasu, nie wiemy na biezaco jak finanse, to jest zupelnie bezsensu bo na ostatnio chwile jest cisnienie. Nie mozna tak sprawy prowadzic.

Posted

Ciotki, a czytalyscie ten news:

[url]http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wielka-brytania/oddala-psa-bo-nie-pasowal-do-koloru-zaslon,1,4158515,region-wiadomosc.html[/url]

hahaha a ja glupia kierowalam sie sercem biorac zwierzyniec do domu! Przyjrzalam sie i jeszcze w miare Nuka z jednym z kotów pasuje do wnetrza, a Cezar...no nie wiem jak go wkomponowac w wystrój! Kolor nijaki, wyglad zwyczajny, zeby chociaz jakis furturystyczny, to nie...pospolity dachowiec!

Posted

przeczytałam tylko początek, na resztę szkoda mi czasu...
widać poziom bezduszności jest ponad narodowy...

a zmieniając temat, to ja też codziennie do Lisia zaglądam, choć nie zawsze się ujawniam ;)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Ossa, zadnych :( ale nie trace nadziei, wierze, ze znajdziemy mu dom - predzej czy pozniej.[/QUOTE]
Ja też. I to taki gdzie najmniej ważny będzie kolor zasłon a najważniejsze uczucia.
Głupota i bezduszność jednak jest ponadnarodowa ponadczasowa i niestety wiecznie żywa. Nie wiem czemu mnie jeszcze coś dziwi :oops:

Posted

[B]Rzadko ostatnio piszę, ale wciąż śledzę wąteczek Lisiaczka :) Zatem Lisiu hooopaaj na począteczek !!![/B]

[B]Pozdrowionka dla wszystkich Przyjaciół Liska !!!!![/B]

[B]<D.>[/B]