margaret Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 hehe dobre warunki i troska go same odmłodziły:) tak musi być! Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Dziewczyny, on jest w typie ONka a duze psy zyja krocej niz maluchy. Zatem jesli on jest z przypruszona brodka to na bank ma 9-10 lat...a nie bede sie klocic jak, ktoras oceni na mniej ;):cool3::loveu: Quote
Mysza2 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Na tym śniegu to wygląda na mniej :):):) ..... Na 8 ?????;);) Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Nie no! taka prawda!!! tak wyglada i mysle, ze tak sie czuje :) Quote
margaret Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 na wiosne będzie już wyglądał na 7 :evil_lol: zastanów się czy za bardzo go w tym ogłoszeniu nie postarzałaś aby??:cool3: Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Prawdopodobnie postarzalam, i na wiosne zupelnie nowe allegro bedziemy robily, gdyz chlopak kwitnie u kikou, podobnie jak Sasza a wiec boje sie co bedzie za kilka miesiecy :) Najszybciej chyba znajdziemy mu dom jak wroci do wieku szczeniecego :diabloti: I Lisio, my powaznie - nie zartujemy! Czas sie w twoim przypadku cofa :cool1: Quote
dorota k. Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Zaglądam do Chłopaka z wieczora:) Oj młodnieje, młodnieje Lisiaczek:) Quote
Mysza2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='dorota k.']Zaglądam do Chłopaka z wieczora:) Oj młodnieje, młodnieje Lisiaczek:)[/QUOTE] Ja jak się chcę podeprzeć psychicznie to zaglądam do 1 postu ze zdjęciem a potem do ostatnich, nie tylko na wątku Lisia, wtedy na nowo wraca mi motywacja żeby tu jednak być:):):) Quote
giselle4 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Prawdopodobnie postarzalam, i na wiosne zupelnie nowe allegro bedziemy robily, gdyz chlopak kwitnie u kikou, podobnie jak Sasza a wiec boje sie co bedzie za kilka miesiecy :) Najszybciej chyba znajdziemy mu dom jak wroci do wieku szczeniecego :diabloti: I Lisio, my powaznie - nie zartujemy! Czas sie w twoim przypadku cofa :cool1:[/QUOTE] macie racje z margaret on wyglada naprawde młodziej słuzy jemu hotelik:) Quote
giselle4 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='Mysza2']Ja jak się chcę podeprzeć psychicznie to zaglądam do 1 postu ze zdjęciem a potem do ostatnich, nie tylko na wątku Lisia, wtedy na nowo wraca mi motywacja żeby tu jednak być:):):)[/QUOTE] a wiesz ,czesto jak mroz wieczorem jest duzy to jak zaczynam narzekac to michelle mowi ,,a w zeszłym roku jezdząc do Lisia nie było mrozow?,, i zaraz milknę...bo on biedak przeszdł taka zime i takie mrozy głodny tylko ze nie umie tego poiwiedziec a teraz szczesliwy:0 Quote
Asiaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Oj, byly mrozy, były... Teraz w nocy tez mróz jest, w dzień - w miarę OK. Pzdr. Quote
Mysza2 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='giselle4']a wiesz ,czesto jak mroz wieczorem jest duzy to jak zaczynam narzekac to michelle mowi ,,a w zeszłym roku jezdząc do Lisia nie było mrozow?,, i zaraz milknę...bo on biedak przeszdł taka zime i takie mrozy głodny tylko ze nie umie tego poiwiedziec a teraz szczesliwy:0[/QUOTE] Wszystko dzięki wam cioteczki, zacznijcie prowadzić statystyki, ile rocznie tych bied wyciągacie , chylę czoło przed Wami:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 No to jak juz po spacerku, to ja tylko podniosę:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Za chwilę idę na popołudniowe spacerki z moimi baskami, więc i może Lisek by z nami (wirtualnie) poszedł...? pzdr. Quote
Mysza2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Kamila Proc']pewnie by chcial i to w realu[/QUOTE] pewnie tak, a najlepiej jakby już w swoim domku był. Ale on pewnie już tak się zżył z Kasią że wcale nie tęskni za czymś innnym cioteczki zajrzyjcie na cegiełkowy bazarek dla Amora. Musimy zebrać kasę na DT bo nawet na 1 miesiąc nie mamy [url]http://www.dogomania.pl/threads/199747-Cegie%C5%82ki-dla-staruszka-AMORA-do-15.01.2011-godz-20-00?p=16066523#post16066523[/url] [URL="http://www.picturesanimations.com/h/hearts/151128hafro4o8dd.gif"] [/URL] Quote
Recommended Posts