Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prawdopodobnie postarzalam, i na wiosne zupelnie nowe allegro bedziemy robily, gdyz chlopak kwitnie u kikou, podobnie jak Sasza a wiec boje sie co bedzie za kilka miesiecy :)
Najszybciej chyba znajdziemy mu dom jak wroci do wieku szczeniecego :diabloti:

I Lisio, my powaznie - nie zartujemy! Czas sie w twoim przypadku cofa :cool1:

Posted

[quote name='dorota k.']Zaglądam do Chłopaka z wieczora:) Oj młodnieje, młodnieje Lisiaczek:)[/QUOTE]
Ja jak się chcę podeprzeć psychicznie to zaglądam do 1 postu ze zdjęciem a potem do ostatnich,
nie tylko na wątku Lisia, wtedy na nowo wraca mi motywacja żeby tu jednak być:):):)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Prawdopodobnie postarzalam, i na wiosne zupelnie nowe allegro bedziemy robily, gdyz chlopak kwitnie u kikou, podobnie jak Sasza a wiec boje sie co bedzie za kilka miesiecy :)
Najszybciej chyba znajdziemy mu dom jak wroci do wieku szczeniecego :diabloti:

I Lisio, my powaznie - nie zartujemy! Czas sie w twoim przypadku cofa :cool1:[/QUOTE]
macie racje z margaret
on wyglada naprawde młodziej
słuzy jemu hotelik:)

Posted

[quote name='Mysza2']Ja jak się chcę podeprzeć psychicznie to zaglądam do 1 postu ze zdjęciem a potem do ostatnich,
nie tylko na wątku Lisia, wtedy na nowo wraca mi motywacja żeby tu jednak być:):):)[/QUOTE]
a wiesz ,czesto jak mroz wieczorem jest duzy to jak zaczynam narzekac
to michelle mowi
,,a w zeszłym roku jezdząc do Lisia nie było mrozow?,,
i zaraz milknę...bo on biedak przeszdł taka zime i takie mrozy głodny
tylko ze nie umie tego poiwiedziec
a teraz
szczesliwy:0

Posted

[quote name='giselle4']a wiesz ,czesto jak mroz wieczorem jest duzy to jak zaczynam narzekac
to michelle mowi
,,a w zeszłym roku jezdząc do Lisia nie było mrozow?,,
i zaraz milknę...bo on biedak przeszdł taka zime i takie mrozy głodny
tylko ze nie umie tego poiwiedziec
a teraz
szczesliwy:0[/QUOTE]
Wszystko dzięki wam cioteczki, zacznijcie prowadzić statystyki, ile rocznie tych bied wyciągacie , chylę czoło przed Wami:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Kamila Proc']pewnie by chcial i to w realu[/QUOTE]
pewnie tak, a najlepiej jakby już w swoim domku był. Ale on pewnie już tak się zżył z Kasią że wcale nie tęskni za czymś innnym

cioteczki zajrzyjcie na cegiełkowy bazarek dla Amora. Musimy zebrać kasę na DT bo nawet na 1 miesiąc nie mamy
[url]http://www.dogomania.pl/threads/199747-Cegie%C5%82ki-dla-staruszka-AMORA-do-15.01.2011-godz-20-00?p=16066523#post16066523[/url]
[URL="http://www.picturesanimations.com/h/hearts/151128hafro4o8dd.gif"]
[/URL]