Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja przy okazji pożyczę Njalepszego w Nowym Roku dla wszystkich psiaków, żeby duuuuuużo dobrych, najlepszych domków na nie czekało, ciepełko, żarełko i delikatna ludzka dłoń, zdrowie i troska
a dla nas ludzi - siły, spełnienia, miłości
Uściski dla Dogomaniaków!

Posted

[quote name='ossa98']No i jakie wrażenia po wspólnym spacerku?:-)
Proponuję powtórkę z rozrywki - zapraszam chętne cioteczki na śnieżne szaleństwa z Liseczkiem!:-)[/QUOTE]
Spacerek sylwestrowy krótki był z powodu petard. Niestety dzisiaj wieczorem też strzelają, tak że na szybkie siku i ciągniemy do domu.

Posted

Trzymajcie mocno Lisia, zeby nie wystraszyl sie petrad.
Wczoraj przed polnoca moj Tz przyprowadzil do domu mloda suczke, prawdopodobnie ofiara sylwestrowego wieczoru badz...z "odpowiedzialnego" domu. Byla bez obrozy, kregi mozna bylo policzyc, boki zapadniete :(

Posted

Po kilku dniach obiecywania, zrodzilo sie allegro. Odmłodziłam chlopaka, duchem to 10latek ;) cytat nie zupelnie wziety z Kikou, ale nie moglam znalezc tamtego :)
I chyba troszke mnie ponioslo z kolorami - wolicie bardziej stonowane?

[URL="http://allegro.pl/mix-akity-z-owczarkiem-i1396121598.html"][IMG]http://img524.imageshack.us/img524/5912/28157936.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Edytko dla mnie jest świetne, takie radosne, bez rzewnych tekstów. Bardzo mi się podoba. Zdjęcia Lisia też swoje robią.
Jedna uwaga, nr telefonu jest mało czytelny, ale ja już ślepa to może dlatego.
Bardzo mi się podoba, po zdołowaniu na wątku Soni to jak powiew wiosny:):)

Posted

Mnie również bardzo się podoba. Odbiór powinien być jak najbardziej pozytywny. Martwię się tylko, że może odstraszać Lisia wiek:-(. Może nie powinniśmy o tym pisać na początku, tylko przemycić gdzieś w środku? Jeśli pokażemy tę cyfrę już w pierwszych zdaniach, ludziom może nie chcieć się czytać dalej, i nie dowiedzą się jak wspaniałym psem jest Lisio.

My wiemy, że on jest cudownym, entuzjastycznie do życia nastawionym psiakiem. Gdyby tylko ludzie chcieli go bliżej poznać, zapomnieliby o siwej bródce i metryczce Liska.

Posted

[quote name='ossa98']Mnie również bardzo się podoba. Odbiór powinien być jak najbardziej pozytywny. Martwię się tylko, że może odstraszać Lisia wiek:-(. Może nie powinniśmy o tym pisać na początku, tylko przemycić gdzieś w środku? Jeśli pokażemy tę cyfrę już w pierwszych zdaniach, ludziom może nie chcieć się czytać dalej, i nie dowiedzą się jak wspaniałym psem jest Lisio.

My wiemy, że on jest cudownym, entuzjastycznie do życia nastawionym psiakiem. Gdyby tylko ludzie chcieli go bliżej poznać, zapomnieliby o siwej bródce i metryczce Liska.[/QUOTE]

Zmienie opis ale juz w nast edycji, a moze cioteczka ktoras, zredaguje jakis przemily, super reklamujacy tekscik? u mnie z tym ciezko a dobry tekst to juz polowa sukcesu :)

Posted

mnie się Twój tekst bardzo podoba, taki pogodny, budujący, niech tak razie tak zostanie, zobaczymy czy bedzie jakiś odzew:)
rzeczywiście podawanie wieku może zniechęcić, ale niech teraz tak już idzie