Mysza2 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Wieczorny spacerek... Pzdr.[/QUOTE] A to i ja się przyłączę:) Quote
ossa98 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 A ja zamawiam wieczorny - Sylwestrowy!:-) Quote
giselle4 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [IMG]http://i53.tinypic.com/vr4txz.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='ossa98']A ja zamawiam wieczorny - Sylwestrowy!:-)[/QUOTE] Ale zanim będzie wieczorny-sylwestrowy - to ja jeszcze zapraszam na popołudniowy:) Pzdr. Quote
Mysza2 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Na wieczorny sylwestrowy możemy pójść razem:) Quote
margaret Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 a ja przy okazji pożyczę Njalepszego w Nowym Roku dla wszystkich psiaków, żeby duuuuuużo dobrych, najlepszych domków na nie czekało, ciepełko, żarełko i delikatna ludzka dłoń, zdrowie i troska a dla nas ludzi - siły, spełnienia, miłości Uściski dla Dogomaniaków! Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Mysza2']Na wieczorny sylwestrowy możemy pójść razem:)[/QUOTE] Pewnie, zawsze raźniej:) Pzdr. Quote
dorota k. Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Chłopaku - najcudowniejszego najpiękniejszego domku w nowym roku :) Quote
ossa98 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 No i jakie wrażenia po wspólnym spacerku?:-) Proponuję powtórkę z rozrywki - zapraszam chętne cioteczki na śnieżne szaleństwa z Liseczkiem!:-) Quote
Mysza2 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='ossa98']No i jakie wrażenia po wspólnym spacerku?:-) Proponuję powtórkę z rozrywki - zapraszam chętne cioteczki na śnieżne szaleństwa z Liseczkiem!:-)[/QUOTE] Spacerek sylwestrowy krótki był z powodu petard. Niestety dzisiaj wieczorem też strzelają, tak że na szybkie siku i ciągniemy do domu. Quote
fiorsteinbock Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Trzymajcie mocno Lisia, zeby nie wystraszyl sie petrad. Wczoraj przed polnoca moj Tz przyprowadzil do domu mloda suczke, prawdopodobnie ofiara sylwestrowego wieczoru badz...z "odpowiedzialnego" domu. Byla bez obrozy, kregi mozna bylo policzyc, boki zapadniete :( Quote
fiorsteinbock Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Po kilku dniach obiecywania, zrodzilo sie allegro. Odmłodziłam chlopaka, duchem to 10latek ;) cytat nie zupelnie wziety z Kikou, ale nie moglam znalezc tamtego :) I chyba troszke mnie ponioslo z kolorami - wolicie bardziej stonowane? [URL="http://allegro.pl/mix-akity-z-owczarkiem-i1396121598.html"][IMG]http://img524.imageshack.us/img524/5912/28157936.jpg[/IMG][/URL] Quote
Mysza2 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Edytko dla mnie jest świetne, takie radosne, bez rzewnych tekstów. Bardzo mi się podoba. Zdjęcia Lisia też swoje robią. Jedna uwaga, nr telefonu jest mało czytelny, ale ja już ślepa to może dlatego. Bardzo mi się podoba, po zdołowaniu na wątku Soni to jak powiew wiosny:):) Quote
fiorsteinbock Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Po tym watku to juz sie wszystkiego odechciewa! Sytuacja bardzo podobna jak byla u Liska, a zobaczcie jak inna atmosfera! Allegro poprawione, teraz czytelniej? Quote
Mysza2 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 :lol::lol::lol::lol::lol: czytelne, bardzo mi się podoba:) Quote
ossa98 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Mnie również bardzo się podoba. Odbiór powinien być jak najbardziej pozytywny. Martwię się tylko, że może odstraszać Lisia wiek:-(. Może nie powinniśmy o tym pisać na początku, tylko przemycić gdzieś w środku? Jeśli pokażemy tę cyfrę już w pierwszych zdaniach, ludziom może nie chcieć się czytać dalej, i nie dowiedzą się jak wspaniałym psem jest Lisio. My wiemy, że on jest cudownym, entuzjastycznie do życia nastawionym psiakiem. Gdyby tylko ludzie chcieli go bliżej poznać, zapomnieliby o siwej bródce i metryczce Liska. Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 [quote name='ossa98']Mnie również bardzo się podoba. Odbiór powinien być jak najbardziej pozytywny. Martwię się tylko, że może odstraszać Lisia wiek:-(. Może nie powinniśmy o tym pisać na początku, tylko przemycić gdzieś w środku? Jeśli pokażemy tę cyfrę już w pierwszych zdaniach, ludziom może nie chcieć się czytać dalej, i nie dowiedzą się jak wspaniałym psem jest Lisio. My wiemy, że on jest cudownym, entuzjastycznie do życia nastawionym psiakiem. Gdyby tylko ludzie chcieli go bliżej poznać, zapomnieliby o siwej bródce i metryczce Liska.[/QUOTE] Zmienie opis ale juz w nast edycji, a moze cioteczka ktoras, zredaguje jakis przemily, super reklamujacy tekscik? u mnie z tym ciezko a dobry tekst to juz polowa sukcesu :) Quote
Mysza2 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 mnie się Twój tekst bardzo podoba, taki pogodny, budujący, niech tak razie tak zostanie, zobaczymy czy bedzie jakiś odzew:) rzeczywiście podawanie wieku może zniechęcić, ale niech teraz tak już idzie Quote
fiorsteinbock Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Qrcze, ja sobie uzmyslowilam, ze w maju pisalysmy, ze ma 13 lat. Lada moment minie rok. Odmlodzilam go o 4 lata :) Musi tak zostac ;) Quote
Recommended Posts