ossa98 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ta cisza jest przerażająca. Trzeba jakoś przerwać tę złą passę. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Zastój jesienny... a tu zima za pasem... Pzdr. Quote
dorota k. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Zaglądamy do Chłopaczka z wieczora i przypominamy Quote
Brysio Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [INDENT]hej;-) prosimy tylko o rozgłos i o ogłoszonka, zajrzyjcie proszę;-) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195842-Młoda-suczka-ma-czas-do-soboty!!-inaczej-trafi-do-schronu!!-Potrzebne-OGŁOSZENIA!!!?p=15672213#post15672213"][COLOR=#4444ff]www.dogomania.pl/threads/195842-Młoda-suczka-ma-czas-do-soboty!!-inaczej-trafi-do-schronu!!-Potrzebne-OGŁOSZENIA!!!?p=15672213#post15672213[/COLOR][/URL] [/INDENT] Quote
margaret Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 niebywałe że tylu wolontariuszy na dogo Lisiu chwycił za serce a nikt nie dzwoni, no nie? Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Doszła wpłata od Ossa98 - dziekuje serdecznie. Wznowie allegro, ale jako zwykle - po wyroznionym nie bylo zabdego odezwu :( Ostatnio na kilku watkach dziewczyny pisza, iz jest tak duzo aukcji wyroznionych, ze chyba nie ma sensu placic 20zl - bo teraz zwykle sa bardziej widoczne... Nie wiem, jak sadzicie - wartoczy nie? Na chwile obecna wystawimy normalna, nie zaszkodzi. Ogloszenia sa zrobione na wiele portalach ale nikt nie chce pokochac Lisia. Quote
margaret Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 hmmm wiesz jak się zastanowiłam to ja nawet nie wiem na czym polega to wyróżnione:) i z pozycji osoby, która kiedyś przeglądała psy na allegro - nie zauważyła ani ja ani mój TZ że jakieś są wyróżnione a jakieś nie, ale ja tak patrzę, bo nam nawyk unikania narzucających się reklam i sugestii reklamodawców, Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Wyróznione, czyli tytul pogrubiony na podswietlonym tle. Ja osobiscie tez nie zwracam na to uwagi i swoje aukcje, ktore wystawiam psom nie wyrozniam. Za 20zł mozna kupic ogloszenia na prawie 100portalach, wydaje mi sie, ze jest to wieksza szansa dla psa. Jest jeszcze miesiecznik Moj PIes, gdzie ogl. kosztuje okolo 200zl. Nie jestem jednak przekonana. Quote
margaret Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Wyróznione, czyli tytul pogrubiony na podswietlonym tle. Ja osobiscie tez nie zwracam na to uwagi i swoje aukcje, ktore wystawiam psom nie wyrozniam. Za 20zł mozna kupic ogloszenia na prawie 100portalach, wydaje mi sie, ze jest to wieksza szansa dla psa. [/QUOTE] ja myślę podobnie, zresztą był wyróżniany allegrowany i nic, niketóre portale mogą się fajnie wypozycjonować w google jak będziemy mieli farta, bo ja sądzę że jak ktoś siada do neti z zamiarem wzięcia psa to często zacznie od wrzucania w google jakiegoś hasła np "pies adopcja dolny śląsk" albo co tam jeszcze? Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Tak, albo przegladajac oferty allegro zwroci uwage na miniaturke zdjecia. Z reszta, wyobraznia ludzka jest kreatywna a wiec i sposoby wyszukiwania :) Quote
ossa98 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ja również witam psiaka naszego kochanego! Quote
Nadziejka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [COLOR=darkorange]Mortunieczko Lisiaczkowa cudna witajze psinuniu cudny![/COLOR] Quote
Mysza2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Edytko przelałam 359 zl z bazarku dla Lisia. Bardzo dziękujemy Margaret za fanty na bazarek :):):) Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='Mysza2']Edytko przelałam 359 zl z bazarku dla Lisia. Bardzo dziękujemy Margaret za fanty na bazarek :):):)[/QUOTE] Dziekuje Myszko za przelew i oczywiscie Margaret za fanty. Dziewczyny wam wszystkim wielkie DZIEKI, ze pamietacie o Lisiu i codziennie tu zagladacie. Ja nie mam ani jednego pytania odnosnie domu, nic... Wykupilsmy tyle ogloszen, myslalam, ze przynajniej minimalne zainteresowanie a tu... Lisku, dupke grzejesz i to najwazniejsze, masz pelna miche, superowo towarzystwo ale domek musimy znalesc. Quote
zuzia_kuzik Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dlaczego nikt nie odwiedza Liska?:( Piesku bedzie dobrze Quote
fiorsteinbock Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Zuziu, chcialam wyslac do Ciebie pw, ale masz skrzynke zapchana :) Quote
Mysza2 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='zuzia_kuzik']Dlaczego nikt nie odwiedza Liska?:( Piesku bedzie dobrze[/QUOTE] Odwiedzamy Zuziu, tylko nie zawsze piszemy:) Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Zaglądamy, piszemy... 3mamy kciuki:) Pzdr. Quote
Recommended Posts