Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lilk_a']skończyło się przedwczoraj ....odnowić ? jakie ? zwykłe czy wyróżnione ?
jak wyróżnione to za ile ?[/QUOTE]
Cioteczko Kochana,
pelen pakiecic wyroznien, za 20zł.
Finanse pozwalaja, Lisio ma zapas na dluzszy czas :)
Zaplacilam za hotelik Lisia do 20 listopada. Przypominam, ze cale rozliczenie znajduje sie w poscie 1.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczko Kochana,
pelen pakiecic wyroznien, za 20zł.
Finanse pozwalaja, Lisio ma zapas na dluzszy czas :)
Zaplacilam za hotelik Lisia do 20 listopada. Przypominam, ze cale rozliczenie znajduje sie w poscie 1.[/QUOTE]
Fajnie, tak bym chciała żeby jakiś kochający dom go wypatrzył. Ludzie którzy kupują szczeniaki z hodowli nie mają pojęcia ile nam daje taki pies po przejściach, mimo problemów jakie bywają, ale jaka to radość patrzeć jak się taka bieda otwiera, nabiera zaufania, robi postępy we wszystkim. I jak kocha całym swoim psim serduchem.
Wystarczy popatrzyć na to zdjęcie z jęzorem Lisia u Kikou i porównać to pierwsze w budzie.

Posted

[quote name='Bjuta']Dziewczyny, wrzućcie na pierwszej info, że na 123 str są fotki Lisia (strasznie się naszukałam). Rozkoszny jest z tym języczkiem![/QUOTE]
Albo wrzućcie te zdjęcia u Kikou do następnego postu po tych zdjęciach z budy, też się naszukałam do bazarku.
Bazarek w trakcie robienia, bo czekam jeszcze na reszty fot od Margaret

Posted

proszę bardzo :):)
[IMG]http://images45.fotosik.pl/333/99a766c6584d4a75med.jpg[/IMG]

i jeszcze takie z połową Lisia na kolankach
[IMG]http://images50.fotosik.pl/332/262e00717f4fca07med.jpg[/IMG]

Posted

Wstawilam zdjecia Liska w pierwszy post. Musi sie tam znajdowac rozliczenie i fotki, jakoze jestem po zmianie prowadzacego i mam tylko pierwszy post do dyspozycji.
Ale, jest w miare czytelnie.
W sprawie adopcji Liska ani jednego zapytania... :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Wstawilam zdjecia Liska w pierwszy post. Musi sie tam znajdowac rozliczenie i fotki, jakoze jestem po zmianie prowadzacego i mam tylko pierwszy post do dyspozycji.
Ale, jest w miare czytelnie.
W sprawie adopcji Liska ani jednego zapytania... :([/QUOTE]
Fajnie,
Adka, tylko zmień napis nad zdjęciami w 2 poście bo tam pisze "najnowsze zdjęcia" nad tymi starymi z budy.
Wychodzi na to że doprowadziłyście Lisia z hotelku do karceru :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A w ogóle to ja się pytam kto zamienił Lisia na innego psa. Przecież to zupełnie inna mordka:multi::multi::multi: