dorota k. Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dobrej nocki:) Ciotki Lisiowe czuwają:) Quote
Mysza2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Cioteczki Lisiowe, czy nie trzeba odnowić Allegra dla Lisia. Nie pamiętam do kiedy było? Quote
lilk_a Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 skończyło się przedwczoraj ....odnowić ? jakie ? zwykłe czy wyróżnione ? jak wyróżnione to za ile ? Quote
ossa98 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Jak się miewasz Lisiuniu? Zapraszamy cioteczkę kikou na wątek. Jesteśmy spragnione informacji o Lisku. Quote
Mysza2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Cioteczki dyrektorki, zarządźcie jakie Lika ma odnowić allegro, może wyróżnione za 20 zł o ile finanse Lisia na to pozwalają? Quote
fiorsteinbock Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='lilk_a']skończyło się przedwczoraj ....odnowić ? jakie ? zwykłe czy wyróżnione ? jak wyróżnione to za ile ?[/QUOTE] Cioteczko Kochana, pelen pakiecic wyroznien, za 20zł. Finanse pozwalaja, Lisio ma zapas na dluzszy czas :) Zaplacilam za hotelik Lisia do 20 listopada. Przypominam, ze cale rozliczenie znajduje sie w poscie 1. Quote
Mysza2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Cioteczko Kochana, pelen pakiecic wyroznien, za 20zł. Finanse pozwalaja, Lisio ma zapas na dluzszy czas :) Zaplacilam za hotelik Lisia do 20 listopada. Przypominam, ze cale rozliczenie znajduje sie w poscie 1.[/QUOTE] Fajnie, tak bym chciała żeby jakiś kochający dom go wypatrzył. Ludzie którzy kupują szczeniaki z hodowli nie mają pojęcia ile nam daje taki pies po przejściach, mimo problemów jakie bywają, ale jaka to radość patrzeć jak się taka bieda otwiera, nabiera zaufania, robi postępy we wszystkim. I jak kocha całym swoim psim serduchem. Wystarczy popatrzyć na to zdjęcie z jęzorem Lisia u Kikou i porównać to pierwsze w budzie. Quote
Bjuta Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dziewczyny, wrzućcie na pierwszej info, że na 123 str są fotki Lisia (strasznie się naszukałam). Rozkoszny jest z tym języczkiem! Quote
Mysza2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Bjuta']Dziewczyny, wrzućcie na pierwszej info, że na 123 str są fotki Lisia (strasznie się naszukałam). Rozkoszny jest z tym języczkiem![/QUOTE] Albo wrzućcie te zdjęcia u Kikou do następnego postu po tych zdjęciach z budy, też się naszukałam do bazarku. Bazarek w trakcie robienia, bo czekam jeszcze na reszty fot od Margaret Quote
Mysza2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 proszę bardzo :):) [IMG]http://images45.fotosik.pl/333/99a766c6584d4a75med.jpg[/IMG] i jeszcze takie z połową Lisia na kolankach [IMG]http://images50.fotosik.pl/332/262e00717f4fca07med.jpg[/IMG] Quote
ossa98 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Witam Liska i wszystkie Liskowe cioteczki:-) Quote
phase Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='ossa98']Witam Liska i wszystkie Liskowe cioteczki:-)[/QUOTE] i ja również. :) ;) Quote
Mysza2 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ciągle zaglądam z nadzieją że telefon zadzwonił a tu nic:( Quote
Asiaczek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Jesooo, Lisiek na kolankach... [url]http://images50.fotosik.pl/332/262e00717f4fca07med.jpg[/url] pzdr. Quote
fiorsteinbock Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Wstawilam zdjecia Liska w pierwszy post. Musi sie tam znajdowac rozliczenie i fotki, jakoze jestem po zmianie prowadzacego i mam tylko pierwszy post do dyspozycji. Ale, jest w miare czytelnie. W sprawie adopcji Liska ani jednego zapytania... :( Quote
Mysza2 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Wstawilam zdjecia Liska w pierwszy post. Musi sie tam znajdowac rozliczenie i fotki, jakoze jestem po zmianie prowadzacego i mam tylko pierwszy post do dyspozycji. Ale, jest w miare czytelnie. W sprawie adopcji Liska ani jednego zapytania... :([/QUOTE] Fajnie, Adka, tylko zmień napis nad zdjęciami w 2 poście bo tam pisze "najnowsze zdjęcia" nad tymi starymi z budy. Wychodzi na to że doprowadziłyście Lisia z hotelku do karceru :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A w ogóle to ja się pytam kto zamienił Lisia na innego psa. Przecież to zupełnie inna mordka:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts