ossa98 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 OOOO matko!:crazyeye: AguuusS, a co to za drapieżna paszcza w Twoim avatarku?:evil_lol: Quote
phase Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='ossa98']OOOO matko!:crazyeye: AguuusS, a co to za drapieżna paszcza w Twoim avatarku?:evil_lol:[/QUOTE] Aa to doberman Forest, bardzo dużo szczekający pies, o i taka fotka się pstrykła.:evil_lol: Nie mogę znaleźć ŚP [*] Taysona... Ale pewnie jutro avatarek będzie zmieniony na niego... A przy okazji na dobranoc podniosę Lisieńka. Quote
dorota k. Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 I ja na dobrą noc Chłopaczka podniosę Quote
ossa98 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 No to ja też. Lisiu, hop na pierwszą! Quote
ossa98 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dzień dobry Lisku! czy otrzymałeś już dzisiaj porządną dawkę pieszczot? Quote
Mysza2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='ossa98']Dzień dobry Lisku! czy otrzymałeś już dzisiaj porządną dawkę pieszczot?[/QUOTE] No i czy na spacerze już byłeś:):) Quote
dorota k. Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 I dobrej nocki Chłopaku :) Pokazuj się. Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Margaret, wplynela deklarowana kwota za wrzesien i pazdziernik. Ogromnie dziekuje! Przy okazji zapytam czy wybierasz sie w niedziele na wroclawski rynek? TOZ organizuje swiatowy dzien zwierzat :) Plac Golebi godz 13.00 Quote
margaret Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 o! nie wiedziałam, a może bym sie i wybrała z córą, nie wiem czy i z psiną?:) poszukam więcej info, albo jeśli wiesz - podaj proszę na marginesie - urosło mi stadko książek które mogłabym przeznaczyć na bazarek dla Lisia, mam tylko spory kłopot z czasem, więc sama bazarku na pewno nie dam rady zorganizować, ale może jakby jakaś "bazarkowa cioteczka" chiała to jakoś uda sie dogadać w temacie tak by wilk był syty i owca cała:) Quote
brzośka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 margaret --> [URL]http://www.toz.wroclaw.pl/669.xml[/URL] wybieram się z naszymi psiakami :) Quote
margaret Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 dzięki, juz poczytałam:) mam ochotę być tam i oby tylko nic mi nie przeszkodziło - ktoś jeszcze będzie? Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Brzośka, Margaret! to sie widzimy na rynku :) Fochu ma tez sie zjawic, chyba z Elikiem :) Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 A i jeszcze od nas Adkaaaa5, Bacha i Wrobelterrorystka Quote
margaret Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 o ja cię! ale jak ja was poznam???? chyba prędzej po psach niż z twarzy :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 chyba bedziemy musialy sobie nicki wypisac na kurtkach :D Adka bedzie miala koty do adopcji a ja chce wziac psa z Azyla. No i bedzie Fochu, ktora obie znamy:) Quote
margaret Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 to mnie zachęciłaś dodatkowo - teraz powiedz czy jest coś w czym mogę was wspomóc, jakos praktycznie? ja chętnie, może i córę wciągnę, mąż przyjdzie nas pilnować, bo jak sam powiedział, boi się że kolejnego psa przyprowadzimy do domu:) ale on też jest niezły "animals":), moge cos przewieżć, dopilnować, zrobić, dajcie znac gdyby była jakas potrzeba Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='margaret']to mnie zachęciłaś dodatkowo - teraz powiedz czy jest coś w czym mogę was wspomóc, jakos praktycznie? ja chętnie, może i córę wciągnę, mąż przyjdzie nas pilnować, bo jak sam powiedział, boi się że kolejnego psa przyprowadzimy do domu:) ale on też jest niezły "animals":), moge cos przewieżć, dopilnować, zrobić, dajcie znac gdyby była jakas potrzeba[/QUOTE] Qrcze - super! Wiesz co, wlasnie pisze z xmartix z TOZu i jej zapytam, bo to one organizuja calosc, wiec im chyba najbarzdiej potrzebna pomoc. Quote
margaret Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 ok to ja czekam na wieści a Liska całuję w mokry nochalek Quote
margaret Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 aha, mąż fotograf ładne foty robi gdyby ktoś chciał:razz: Quote
fiorsteinbock Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 foty to juz widzialam u panienki z avataru:) Piekne! Quote
brzośka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Niestety nie mam pojęcia jak wyglądacie :shake: Tylko xmartix poznałam chyba z rok temu, ale czy ją poznam? hm... No nic to, tak czy inaczej też służę pomocą jakby było trzeba :) Quote
fiorsteinbock Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Bedziemy sie krecic przy TOZie :) Zabieramy z Azyla dwa lub trzy psy do adopcji, wiec moze po psach sie poznamy. Bedziesz Brzoska z psiakiem? Quote
Recommended Posts