Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ossa98']OOOO matko!:crazyeye: AguuusS, a co to za drapieżna paszcza w Twoim avatarku?:evil_lol:[/QUOTE]

Aa to doberman Forest, bardzo dużo szczekający pies, o i taka fotka się pstrykła.:evil_lol:
Nie mogę znaleźć ŚP
[*] Taysona... Ale pewnie jutro avatarek będzie zmieniony na niego...

A przy okazji na dobranoc podniosę Lisieńka.

Posted

Margaret, wplynela deklarowana kwota za wrzesien i pazdziernik.
Ogromnie dziekuje!
Przy okazji zapytam czy wybierasz sie w niedziele na wroclawski rynek? TOZ organizuje swiatowy dzien zwierzat :)
Plac Golebi godz 13.00

Posted

o! nie wiedziałam, a może bym sie i wybrała z córą, nie wiem czy i z psiną?:) poszukam więcej info, albo jeśli wiesz - podaj proszę
na marginesie - urosło mi stadko książek które mogłabym przeznaczyć na bazarek dla Lisia, mam tylko spory kłopot z czasem, więc sama bazarku na pewno nie dam rady zorganizować, ale może jakby jakaś "bazarkowa cioteczka" chiała to jakoś uda sie dogadać w temacie tak by wilk był syty i owca cała:)

Posted

to mnie zachęciłaś dodatkowo - teraz powiedz czy jest coś w czym mogę was wspomóc, jakos praktycznie? ja chętnie, może i córę wciągnę, mąż przyjdzie nas pilnować, bo jak sam powiedział, boi się że kolejnego psa przyprowadzimy do domu:) ale on też jest niezły "animals":), moge cos przewieżć, dopilnować, zrobić, dajcie znac gdyby była jakas potrzeba

Posted

[quote name='margaret']to mnie zachęciłaś dodatkowo - teraz powiedz czy jest coś w czym mogę was wspomóc, jakos praktycznie? ja chętnie, może i córę wciągnę, mąż przyjdzie nas pilnować, bo jak sam powiedział, boi się że kolejnego psa przyprowadzimy do domu:) ale on też jest niezły "animals":), moge cos przewieżć, dopilnować, zrobić, dajcie znac gdyby była jakas potrzeba[/QUOTE]
Qrcze - super!
Wiesz co, wlasnie pisze z xmartix z TOZu i jej zapytam, bo to one organizuja calosc, wiec im chyba najbarzdiej potrzebna pomoc.

Posted

Niestety nie mam pojęcia jak wyglądacie :shake:
Tylko xmartix poznałam chyba z rok temu, ale czy ją poznam? hm...

No nic to, tak czy inaczej też służę pomocą jakby było trzeba :)