ren Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Cześć. Mogę wspomóć Lisia jednorazową kwotą.Mam pytanie: pieniążki przesłać na konto które jest na 1-szej stronie? Quote
giselle4 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='ren']Cześć. Mogę wspomóć Lisia jednorazową kwotą.Mam pytanie: pieniążki przesłać na konto które jest na 1-szej stronie?[/QUOTE] Tak bardzo prosimy i bardzo dziekujemy:) i ....witaj nowa dogomaniaczko :) Quote
giselle4 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='Mysza2']Witamy Fiorsteinbock:):) Cieszę się że jesteś na dogo. Wszyscy bardzo się cieszymy że uda się nam odmienić los Lisia[/QUOTE] Uciekaj na ten zasluzony urlop ale szybko waracaj....nie damy rady bez Ciebie:) Quote
fiorsteinbock Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 [quote name='ren']Cześć. Mogę wspomóć Lisia jednorazową kwotą.Mam pytanie: pieniążki przesłać na konto które jest na 1-szej stronie?[/QUOTE] Witaj ren :) Jestem juz na biezaco, zatem kazda wplata bedzie aktualizowana :) Dziekujemy za pomoc! Ja nie chce zapeszac, ale jak uda mi sie dziecia sprzedac to wsiadam z dziewczynami w basiowy pojazd i pedzimy do Kikou (chyba, ze laski sie rozmysla i mnie nie zabiora, hehehhe :) Qrcze...wciaz nie moge uwierzyc, ze Lisio juz jest wolny! a dzieki waszym wrazliwym serduchom pozna czlowieka od tej lepszej strony! Quote
Mysza2 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='giselle4']Uciekaj na ten zasluzony urlop ale szybko waracaj....nie damy rady bez Ciebie:)[/QUOTE] Dacie radę cioteczki, wysłałam wczoraj sporo pw, ale bez odzewu niestety:( Proszę cioteczki, wysyłajcie też bo mnie nie będzie przez dwa tygodnie :):) Ale będę dzwonić i męczyć ciotki żeby się dowiedzieć co u Lisia. I błagam Cioteczki przy transporcie, a potem u Kikou ,żeby on nie nawiał biedak, żeby ten kojec był pewny. Quote
Mysza2 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Witaj ren :) Jestem juz na biezaco, zatem kazda wplata bedzie aktualizowana :) Dziekujemy za pomoc! Ja nie chce zapeszac, ale jak uda mi sie dziecia sprzedac to wsiadam z dziewczynami w basiowy pojazd i pedzimy do Kikou (chyba, ze laski sie rozmysla i mnie nie zabiora, hehehhe :) Qrcze...wciaz nie moge uwierzyc, ze Lisio juz jest wolny! a dzieki waszym wrazliwym serduchom pozna czlowieka od tej lepszej strony![/QUOTE] Na pewno Cię zabiorą:), będzie więcej ciotek do pilnowania naszego biedaka, Tak się cieszę że już od jutra nie będzie w schronie:):) Quote
fiorsteinbock Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 [quote name='Mysza2']Dacie radę cioteczki, wysłałam wczoraj sporo pw, ale bez odzewu niestety:( Proszę cioteczki, wysyłajcie też bo mnie nie będzie przez dwa tygodnie :):) Ale będę dzwonić i męczyć ciotki żeby się dowiedzieć co u Lisia. I błagam Cioteczki przy transporcie, a potem u Kikou ,żeby on nie nawiał biedak, żeby ten kojec był pewny.[/QUOTE] Uciekaj, uciekaj i sie nie martw - bedziemy na biezaco informowac. Moze nie bedzie taki chetny do ucieczek, okaze sie zuchem kochanym - no tak sobie marze :) Quote
Mysza2 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='ren']Cześć. Mogę wspomóć Lisia jednorazową kwotą.Mam pytanie: pieniążki przesłać na konto które jest na 1-szej stronie?[/QUOTE] Witaj , Bardzo Bardzo :modla::modla::modla::modla: dziękujemy :multi::multi::multi::multi: A ja marudziłam że żadnego odzewu nie ma :loveu::loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Myszko i inne cioteczki, zajrzyjcie prosze do pieknej, mlodej ONki prawdopodobnie wyrzuconej przez swojego ludzia... Ma niewiele czasu, perpektywa schronu sie zbliza :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/188861-Porzucona-m%C5%82oda-ONKA-RADOMSKO-24.07-do-SCHRONU[/url]! Quote
giselle4 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 ja juz nie wiem ludzie pozbywaja sie przyjacioł ....to co robia z wrogami? Quote
Lolalola Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 sek w tym,ze ci ludzie nie rozumieja tego,ze psy to nasi najlepsi przyjaciele:mad::mad::mad::mad:co robia z wrogami nie wiem.......ale wiem,ze to kiedys wszystko do nich wroci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czego im zycze ponad wszystko:angryy:zeby zostali sami,chorzy,bezdomni,zaszczuci i glodni:angryy::angryy: taka ze mnie okropna Lolalola!!!!!!!!!!!! Quote
ossa98 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [QUOTE]taka ze mnie okropna Lolalola!!!!!!!!!!!! [/QUOTE] lepiej z Lolalolą nie zadzierać, znaczy się;) Quote
Ania i Kajber Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 CZEKAMY NA DOBRE WIEŚCI OD KIKOU-czy już jutro? Quote
Lolalola Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='ossa98']lepiej z Lolalolą nie zadzierać, znaczy się;)[/QUOTE] takkkkk wlasnie:)jesli ktos jest niedobry dla zwierzakow i spotkam go na drodze to znaczy sie,ze beda klopoty:)koniec i kropa!! Lisiu Pysiu to juzzz jutrroo:) Quote
fiorsteinbock Posted July 16, 2010 Author Posted July 16, 2010 Cioteczki, Lisio jedzie we wtorek - musimy cierpliwie zaczekac :lol: Dostalam wplate na konto dla Lisia od Pani Renaty T, [B]ren[/B] cioteczko czy to Twoja wplata? Quote
Korespondentka Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 A co to cioteczki śpią jeszcze w tak piękny sobotni poranek ??? :lol: Quote
fiorsteinbock Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Juz ustalilysmy, wplata jest od cioteczki [B]ren[/B]. [B]400zł:multi::multi::multi: [/B]wpłata jednorazowa[B]:loveu::loveu::loveu: [/B]Cioteczki, takie wsparcie!!! mam zawrot glowy niespowodowany upalami :cool3: [B]Ren, wielkie podziekowania od nas wszystkich![/B] Quote
phase Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 `. Drogie cioteczki, ponieważ wyjeżdżam na tydzień i wracam w przyszły poniedziałek to chciałam się "pożegnać", bo niestety nie bd miała tam dostępu do dogomanii. :placz: Mam nadzieję, że jak wrócę to bd mogła przeczytać saaaame dobre wieści o Lisiu!. Bądź grzeczny Lisiu!. ;) Quote
Lolalola Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 To cudownie:)takie wsparcie:)Lisiu Pysiu trzymaj sie chlopinko:) Quote
giselle4 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='Korespondentka']A co to cioteczki śpią jeszcze w tak piękny sobotni poranek ??? :lol:[/QUOTE] spac?:) ja juz u Lisia 0 6 rano bylam dostał puszke i wielkiego gnata aby sie jemu nie nudzilo:) pierwszy raz pogłaskałam to wielkie futro i ...jest takie mięciutkie:) Quote
giselle4 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Dzisiaj taki piekny kawaler jestem [URL="http://gis4.wrzuta.pl/obraz/powieksz/8wn0YZnuZtL"][IMG]http://gis4.wrzuta.pl/sr/d/8wn0YZnuZtL/001_1564[/IMG][/URL] Quote
ossa98 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Lisio jest pięknym psem! Zasługuje na wszystko co najlepsze, a my musimy mu w tym pomóc. Giselle4 - zazdroszczę Ci, że masz możliwość obcowania z nim. Quote
Recommended Posts