Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć. Mogę wspomóć Lisia jednorazową kwotą.Mam pytanie: pieniążki przesłać na konto które jest na 1-szej stronie?

Posted

[quote name='ren']Cześć. Mogę wspomóć Lisia jednorazową kwotą.Mam pytanie: pieniążki przesłać na konto które jest na 1-szej stronie?[/QUOTE]

Tak
bardzo prosimy i
bardzo dziekujemy:)
i ....witaj nowa dogomaniaczko :)

Posted

[quote name='Mysza2']Witamy Fiorsteinbock:):)
Cieszę się że jesteś na dogo. Wszyscy bardzo się cieszymy że uda się nam odmienić los Lisia[/QUOTE]
Uciekaj na ten zasluzony urlop
ale szybko waracaj....nie damy rady bez Ciebie:)

Posted

[quote name='ren']Cześć. Mogę wspomóć Lisia jednorazową kwotą.Mam pytanie: pieniążki przesłać na konto które jest na 1-szej stronie?[/QUOTE]
Witaj ren :) Jestem juz na biezaco, zatem kazda wplata bedzie aktualizowana :) Dziekujemy za pomoc!

Ja nie chce zapeszac, ale jak uda mi sie dziecia sprzedac to wsiadam z dziewczynami w basiowy pojazd i pedzimy do Kikou (chyba, ze laski sie rozmysla i mnie nie zabiora, hehehhe :)
Qrcze...wciaz nie moge uwierzyc, ze Lisio juz jest wolny! a dzieki waszym wrazliwym serduchom pozna czlowieka od tej lepszej strony!

Posted

[quote name='giselle4']Uciekaj na ten zasluzony urlop
ale szybko waracaj....nie damy rady bez Ciebie:)[/QUOTE]
Dacie radę cioteczki, wysłałam wczoraj sporo pw, ale bez odzewu niestety:(
Proszę cioteczki, wysyłajcie też bo mnie nie będzie przez dwa tygodnie :):)
Ale będę dzwonić i męczyć ciotki żeby się dowiedzieć co u Lisia. I błagam Cioteczki przy transporcie, a potem u Kikou ,żeby on nie nawiał biedak, żeby ten kojec był pewny.

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Witaj ren :) Jestem juz na biezaco, zatem kazda wplata bedzie aktualizowana :) Dziekujemy za pomoc!

Ja nie chce zapeszac, ale jak uda mi sie dziecia sprzedac to wsiadam z dziewczynami w basiowy pojazd i pedzimy do Kikou (chyba, ze laski sie rozmysla i mnie nie zabiora, hehehhe :)
Qrcze...wciaz nie moge uwierzyc, ze Lisio juz jest wolny! a dzieki waszym wrazliwym serduchom pozna czlowieka od tej lepszej strony![/QUOTE]
Na pewno Cię zabiorą:), będzie więcej ciotek do pilnowania naszego biedaka, Tak się cieszę że już od jutra nie będzie w schronie:):)

Posted

[quote name='Mysza2']Dacie radę cioteczki, wysłałam wczoraj sporo pw, ale bez odzewu niestety:(
Proszę cioteczki, wysyłajcie też bo mnie nie będzie przez dwa tygodnie :):)
Ale będę dzwonić i męczyć ciotki żeby się dowiedzieć co u Lisia. I błagam Cioteczki przy transporcie, a potem u Kikou ,żeby on nie nawiał biedak, żeby ten kojec był pewny.[/QUOTE]
Uciekaj, uciekaj i sie nie martw - bedziemy na biezaco informowac.
Moze nie bedzie taki chetny do ucieczek, okaze sie zuchem kochanym - no tak sobie marze :)

Posted

Witaj , Bardzo Bardzo :modla::modla::modla::modla: dziękujemy :multi::multi::multi::multi:
A ja marudziłam że żadnego odzewu nie ma :loveu::loveu::loveu:

Posted

Myszko i inne cioteczki, zajrzyjcie prosze do pieknej, mlodej ONki prawdopodobnie wyrzuconej przez swojego ludzia...
Ma niewiele czasu, perpektywa schronu sie zbliza :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/188861-Porzucona-m%C5%82oda-ONKA-RADOMSKO-24.07-do-SCHRONU[/url]!

Posted

sek w tym,ze ci ludzie nie rozumieja tego,ze psy to nasi najlepsi przyjaciele:mad::mad::mad::mad:co robia z wrogami nie wiem.......ale wiem,ze to kiedys wszystko do nich wroci:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czego im zycze ponad wszystko:angryy:zeby zostali sami,chorzy,bezdomni,zaszczuci i glodni:angryy::angryy:
taka ze mnie okropna Lolalola!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='ossa98']lepiej z Lolalolą nie zadzierać, znaczy się;)[/QUOTE]
takkkkk wlasnie:)jesli ktos jest niedobry dla zwierzakow i spotkam go na drodze to znaczy sie,ze beda klopoty:)koniec i kropa!!
Lisiu Pysiu to juzzz jutrroo:)

Posted

Juz ustalilysmy, wplata jest od cioteczki [B]ren[/B].
[B]400zł:multi::multi::multi: [/B]wpłata jednorazowa[B]:loveu::loveu::loveu:

[/B]Cioteczki, takie wsparcie!!! mam zawrot glowy niespowodowany upalami :cool3:

[B]Ren, wielkie podziekowania od nas wszystkich![/B]

Posted

`. Drogie cioteczki, ponieważ wyjeżdżam na tydzień i wracam w przyszły poniedziałek to chciałam się "pożegnać", bo niestety nie bd miała tam dostępu do dogomanii. :placz: Mam nadzieję, że jak wrócę to bd mogła przeczytać saaaame dobre wieści o Lisiu!. Bądź grzeczny Lisiu!. ;)

Posted

[quote name='Korespondentka']A co to cioteczki śpią jeszcze w tak piękny sobotni poranek ??? :lol:[/QUOTE]
spac?:)
ja juz u Lisia 0 6 rano bylam
dostał puszke i wielkiego gnata aby sie jemu nie nudzilo:)
pierwszy raz pogłaskałam to wielkie futro i ...jest takie mięciutkie:)

Posted

Lisio jest pięknym psem! Zasługuje na wszystko co najlepsze, a my musimy mu w tym pomóc.
Giselle4 - zazdroszczę Ci, że masz możliwość obcowania z nim.