Mysza2 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 jestem pierwszy raz na wątku- piesek wygląda odmieniony pozytywnie :) w porównaniu z tymi zdjęciami, na których był w budzie na łańcuchu. Jak ten piesek cierpiał :( Witaj Ewciu u Lisia:):) Nie miał lekko przez większość swojego życia, ale teraz ma godną starość. Quote
Ewa Gałązka Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Ale cudowne zdjęcia! Widać szczęśliwego psiaka, na swoim ukochanym miejscu :) Kasiu, czy szczepiłaś Lisia/albo planujesz szczepienia p/wściekliźnie? On już jest leciwy i nie wiem jakie zdanie ma Twoja wetka odnośnie szczepień. Ja przyznam się szczerze, że swoją Nukę ostatni raz szczepiłam jak miała ok.12 lat a dożyła 17stu i ostatnie lata były bez szczepienia. Tak mi podpowiedział weterynarz, że nie ma potrzeby w tym wieku obciążać organizmu jak i tak po tylu latach nabrała odponości. A pytam o szczepienie również z powodów finansowych, czyli aby oddać ew. koszty. Ja też tak słyszłam od wet, że starszych psów nie szczepić na te choroby typu parwo itd. - jak były za młodu przez kilka lat szczepione Quote
Mysza2 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Lisio zaprasza na bazarek http://www.dogomania...2015-godz-2200/ Quote
kizimizi Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 jak sie Lisio lansuje? Jakies telefony? Quote
Mysza2 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 jak sie Lisio lansuje? Jakies telefony? Niestety żadnych:( Quote
brzośka Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Lisio zaprasza na bazarek http://www.dogomania...2015-godz-2200/ Kolejny? jesteś Elu WIELKA!!! :) Quote
Mysza2 Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Kolejny? jesteś Elu WIELKA!!! :) Nie mamy wyboru Aldonko:) :) Ale dajemy z Agusią radę :):) Quote
kizimizi Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Niestety żadnych:( o nie! czy on kiedys dostal jakas odp? Quote
kikou Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 troche przegapiłam szczepienie na wściekliznę, już powinnam zrobic w ub roku, nadrobimy w tygodniu Ja także uważam że staruszki nie powinny byc szczepione, szczególnie że nie biegaja gdzieś po lasach z dziką zwierzyną ale przepisy są jakie są i z uwagi że nie jesteśmy domem prywatnym tylko niby instytucją i mamy różne tam częściej kontrole, więc bez zaświadczenia od weterynarza że pies nie jest szczepiony ze względu na takie czy inne schorzenie + tu potrzebna dokumentacja schorzenia (a przeciwskazaniem jest w sumie tylko stałe przyjmowanie sterydów) muszę szczepic wszystkie dziadziuśki... Quote
Mysza2 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 o nie! czy on kiedys dostal jakas odp? Przez cały czas odkąd jest w dt , może ze trzy pytania na maila i kilka telefonów. Ale na pytaniach się skończyło. Quote
brzośka Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 A mnie się wydaje, że on by strasznie tęsknił, jakby go zabrać z hoteliku - za Kasią, za resztą zwierząt... on jest pewien, że to JEGO DOM jest już starszy, w hoteliku jest już kilka lat, wcześniej zaznał tylko krzywd, a teraz ma miłość człowieka, opiekę, pełną miskę i wygodne, ciepłe spanie na pewno niczego więcej nie potrzebuje :) Quote
Mysza2 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Na pewno by tęsknił. Ale co tu gdybać jak i tak nikt nie dzwoni. Quote
AgusiaP Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 A mnie się wydaje, że on by strasznie tęsknił, jakby go zabrać z hoteliku - za Kasią, za resztą zwierząt... on jest pewien, że to JEGO DOM jest już starszy, w hoteliku jest już kilka lat, wcześniej zaznał tylko krzywd, a teraz ma miłość człowieka, opiekę, pełną miskę i wygodne, ciepłe spanie na pewno niczego więcej nie potrzebuje :) To prawda, też mi się tak wydaje :) ale jak Myszka pisze, nie ma się co martwić na zapas ;) Quote
brzośka Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Wygląda na to, że wreszcie się udało! mam konto na finanse Lisia, zaraz porozsyłam nr :) Quote
brzośka Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Wysłałam do: Mysza2 Ajula bela51 asiuniab ale nie wiem, czy dotrze, bo mi się jakiś błąd pojawił :/ więc proszę żebyście dały znać czy otrzymałyście Nie mogłam wysłać do ossa98 i Kocurka, ma ktoś z nimi kontakt? Czy kogoś jeszcze trzeba powiadomić? (fiorsteinbock oczywiście też powiadomiona :) ) Quote
asiuniab Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 brzośka, niestety nic nie otrzymałam, więc pewnie ten błąd to uniemożliwił:( Quote
brzośka Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 brzośka, niestety nic nie otrzymałam, więc pewnie ten błąd to uniemożliwił :( Już Ci wysyłam Ja melduję, że dostałam:) Podejrzewam, że tylko Ty, bo byłaś pierwsza Quote
asiuniab Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 też już dostałam, jutro wyślę kaskę:) Quote
bela51 Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Ja tez nie dostałam numeru konta :( Ale bede cierpliwie czekac. Quote
Kocurek Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 ja nie dostalam:((skrzynke wyczyscilam....no i niestety spiesze doniesc,ze moja stala zas bedzie opozniona:(((lutowa wraz z marcowa wplynie w marcu....przepraszam...ale to tylko chwilowe... Quote
bela51 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Dostałam nr konta dziekuje. Za pare dni uzupełnie składki. Quote
brzośka Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 ja nie dostalam:((skrzynke wyczyscilam....no i niestety spiesze doniesc,ze moja stala zas bedzie opozniona:(((lutowa wraz z marcowa wplynie w marcu....przepraszam...ale to tylko chwilowe... Kocurku, ale ja do Ciebie nie mogłam wysłać nie dlatego, że miałaś zapchaną skrzynkę, tylko coś mi pisało, że nie uruchomiłaś komunikatora :( zaraz spróbuję jeszcze raz, jeśli nic nie dostaniesz, to odezwij się proszę do mnie na maila - [email protected] edit: tak mi napisało "Użytkownik Kocurek nie może otrzymywać nowych wiadomości" więc proszę jak powyżej :) Quote
Recommended Posts