Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='adkaaaaa5']Edytowałam pierwszy post- w koncu sie udało.

LISIU NA PIERWSZĄ![/QUOTE]
Dziekujemy
dobrze ze sie udało
ja nie moge dalej zapisac nowego przyjeciela:(

Posted

Przegladalam watek jest troche wpłat, które nie wpłynely na konto takich nie umieszczałam w pierwszym poscie. Deklaracje stala zaoferowala ajula taka podalam w 1-szym poscie. Kto jeszcze zaoferowal stala deklaracje i wplacil? Byc moze przeoczylam... Przeszukiwalam dzisiaj caly watek;p

Posted

[quote name='giselle4']Dziekujemy
dobrze ze sie udała
ja nie moge dalej zapisac nowego przyjeciele:([/QUOTE]

giselle4 cos nadal z dogo nie tak;/ u Lisia udało mi sie edytowac post, u Sary juz nie;/

Posted

[quote name='adkaaaaa5']giselle4 cos nadal z dogo nie tak;/ u Lisia udało mi sie edytowac post, u Sary juz nie;/[/QUOTE]
ADKA,MOZE JUTRO.....
powoli ,wszystko pomalutku
Lisio teraz tylko czeka na wscieklizne [szczepienie]na transport do hoteliku:)

Posted

[quote name='giselle4']ADKA,MOZE JUTRO.....
powoli ,wszystko pomalutku
Lisio teraz tylko czeka na wscieklizne [szczepienie]na transport do hoteliku:)[/QUOTE]

Kiedy mogę wpaść do schronu porobić jakieś foty psiakom? Ich nigdy nie za wiele, a moze Lisiowi udaloby się zrobić jakiś foto-portrecik :)
Przywiozłabym też karme Lisiową jest dobre pare kilo i obróżkę z chusteczką dla któregoś przystojniaka schroniskowego :)

Posted

[quote name='brzośka']
Ok, to ode mnie macie 30 zł. jednorazowo na dobry początek, a [B]od sierpnia 10 zł. deklaracji stałej[/B].
![/QUOTE]
tu znalazłam jeszcze jedną deklarację stałą od sierpnia

Posted

[quote name='adkaaaaa5']Kiedy mogę wpaść do schronu porobić jakieś foty psiakom? Ich nigdy nie za wiele, a moze Lisiowi udaloby się zrobić jakiś foto-portrecik :)
Przywiozłabym też karme Lisiową jest dobre pare kilo i obróżkę z chusteczką dla któregoś przystojniaka schroniskowego :)[/QUOTE]
jezeli mozesz jutro
to sie spotakmy
a fotki zawsze są potrzebne
a moze w sobote i Edytka zrobi piekne focie
Czy 12-13 Tobie pasuje?
o tej godzinie mam 2 karmienie,,moich,, psikow
to i wtedy bys cykała fotki...:)

Posted

To ja pozbierałam co znalazłam:
Stałe
Ajula - 10 zł
Lolalola - 20 zł
Brzośka - 10 zł od sierpnia
Anna10025 - 5 zł
Margaret - 50 zł
Dudson13 - coś od sierpnia
jedorazowe
AnnaA - 20 zł
Brzośka - 30 zł
IVV - przelała na moje konto 20 USD Przez PAYPAL (60,38) jak mi wpłyną zaraz przeleję
Katarzyna09 - 30 zł przed chwilą wpłynęlo na moje konto też zaraz przeleję (bo na 1 stronie nie ma adresu. niektóre banki żądają adresu)

Na początku wątku, jeszcze przed wstrzymaniem całej akcji z Lisiem deklarowały stałe wpłaty
Kasiatatry 20 zł + bazarek na razie nie potwierdzone czy podtrzymuje
Yoko100 10 zł - na razie nie potwierdzone czy podtrzymuje
Adeczko wpisuj na pierwszej stronie deklaracje stałe nawet jak nie wpłynęły bo nam ucieknie i co chwilę będzie trzeba cały wątek przeglądąć. A obok sobie wpisuj wpłynęło i ile.
Cioteczki często proszą żeby im przypominać bo mają dużo i mogą zapomnieć, wiec dobrze mieć na pierwszej stronie to wyszczególnione. :)

Posted

[quote name='Mysza2']To ja pozbierałam co znalazłam:
Stałe
Ajula - 10 zł
Lolalola - 20 zł
Anna10025 - 5 zł
Margaret - 50 zł
jedorazowe
AnnaA - 20 zł
Brzośka - 30 zł
IVV - przelała na moje konto 20 USD Przez PAYPAL (60,38) jak mi wpłyną zaraz przeleję
Katarzyna09 - 30 zł przed chwilą wpłynęlo na moje konto też zaraz przeleję (bo na 1 stronie nie ma adresu. niektóre banki żądają adresu)

Na początku wątku, jeszcze przed wstrzymaniem całej akcji z Lisiem deklarowały stałe wpłaty
Yoko100 10 zł - na razie nie potwierdzone czy podtrzymuje[/QUOTE]
Dziekuje ze wszystko pozbierałas:)
Miejsce ktore mi wskazalas suuuper
jest ok
kojce juz sie robią i LISIOWI NIKT NIE BEDZIE PRZESZKADZAŁ JAK BEDZIE CHCIAŁ BYC SAM:)

Posted

dopiero jestem... nie miałam siły wejść wcześniej.
Strasznie się cieszę, że Lisio bezpieczny już... w końcu!

Banerek potrzebny? Gdzie są jakieś ładne fotki? ;)

Posted

[quote name='Mysza2']To ja pozbierałam co znalazłam:
Stałe
Ajula - 10 zł
Lolalola - 20 zł
Anna10025 - 5 zł
Margaret - 50 zł
jedorazowe
AnnaA - 20 zł
Brzośka - 30 zł

Yoko100 10 zł - na razie nie potwierdzone czy podtrzymuje
Adeczko wpisuj na pierwszej stronie deklaracje stałe nawet jak nie wpłynęły bo nam ucieknie i co chwilę będzie trzeba cały wątek przeglądąć. A obok sobie wpisuj wpłynęło i ile.
Cioteczki często proszą żeby im przypominać bo mają dużo i mogą zapomnieć, wiec dobrze mieć na pierwszej stronie to wyszczególnione. :)[/QUOTE]

Wszystko wyszczególniłam, dzięki za pomoc ;*

Posted

[quote name='Mysza2']Banerek potrzebny zdjęcia parę stron wcześniej, a cioteczki dzisiaj jadą robić nowe:):)
Witamy na wątku[/QUOTE]
Myszko,jutro.....jutro nowe fotki

Posted

[quote name='Mysza2']Banerek potrzebny zdjęcia parę stron wcześniej, a cioteczki dzisiaj jadą robić nowe:):)
[B]Witamy na wątku[/B][/QUOTE]
Ciocia, ale ja z Wami prawie od początku, ale czasu brak i straszne zaległości, niestety :(
No to szukam fotek i zaraz coś wykombinuję ;)

Posted

[quote name='giselle4']Myszko,jutro.....jutro nowe fotki[/QUOTE]
[quote name='kamilawa']Ciocia, ale ja z Wami prawie od początku, ale czasu brak i straszne zaległości, niestety :(
No to szukam fotek i zaraz coś wykombinuję ;)[/QUOTE]
:oops::oops::oops::oops:
wszystko pokręciłam, wstydzę się bardzo, to ja już lepiej te maile będę wysyłać:lol::lol::lol:
Kamilawa przepraszam bardzo:oops::oops::oops::oops:, ale powitań nigdy za wiele:lol::lol:

Posted

[quote name='Mysza2']Kamilawa przepraszam bardzo:oops::oops::oops::oops:, ale powitań nigdy za wiele:lol::lol:[/QUOTE]
Daj spokój, miło mi, że ktoś mnie wita, hihi. Może poczekam do jutra na ładniutkie zdjęcia? :)
Grażynko, weźmiesz maluszka na dwór?

Posted

[quote name='ossa98']A ja nie widzę mojej jednorazowej:-(. Przelew był robiony w tamtym tygodniu.[/QUOTE]

Jak nie widzisz? ;) Twoja deklaracja jest zapisana jako 5 od dołu w deklaracjach jednorazowych :D czyzby sie zle wyswietlało...?