giselle4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Edytowałam pierwszy post- w koncu sie udało. LISIU NA PIERWSZĄ![/QUOTE] Dziekujemy dobrze ze sie udało ja nie moge dalej zapisac nowego przyjeciela:( Quote
adkaaaaa5 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Przegladalam watek jest troche wpłat, które nie wpłynely na konto takich nie umieszczałam w pierwszym poscie. Deklaracje stala zaoferowala ajula taka podalam w 1-szym poscie. Kto jeszcze zaoferowal stala deklaracje i wplacil? Byc moze przeoczylam... Przeszukiwalam dzisiaj caly watek;p Quote
adkaaaaa5 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='giselle4']Dziekujemy dobrze ze sie udała ja nie moge dalej zapisac nowego przyjeciele:([/QUOTE] giselle4 cos nadal z dogo nie tak;/ u Lisia udało mi sie edytowac post, u Sary juz nie;/ Quote
giselle4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='adkaaaaa5']giselle4 cos nadal z dogo nie tak;/ u Lisia udało mi sie edytowac post, u Sary juz nie;/[/QUOTE] ADKA,MOZE JUTRO..... powoli ,wszystko pomalutku Lisio teraz tylko czeka na wscieklizne [szczepienie]na transport do hoteliku:) Quote
adkaaaaa5 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='giselle4']ADKA,MOZE JUTRO..... powoli ,wszystko pomalutku Lisio teraz tylko czeka na wscieklizne [szczepienie]na transport do hoteliku:)[/QUOTE] Kiedy mogę wpaść do schronu porobić jakieś foty psiakom? Ich nigdy nie za wiele, a moze Lisiowi udaloby się zrobić jakiś foto-portrecik :) Przywiozłabym też karme Lisiową jest dobre pare kilo i obróżkę z chusteczką dla któregoś przystojniaka schroniskowego :) Quote
Ajula Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='brzośka'] Ok, to ode mnie macie 30 zł. jednorazowo na dobry początek, a [B]od sierpnia 10 zł. deklaracji stałej[/B]. ![/QUOTE] tu znalazłam jeszcze jedną deklarację stałą od sierpnia Quote
Ajula Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Lolalola'] to ode mnie Lisiu ma tez [B]20 zl deklaracji stalej[/B]:)[/QUOTE] tu jeszcze jedna stała Quote
giselle4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='adkaaaaa5']Kiedy mogę wpaść do schronu porobić jakieś foty psiakom? Ich nigdy nie za wiele, a moze Lisiowi udaloby się zrobić jakiś foto-portrecik :) Przywiozłabym też karme Lisiową jest dobre pare kilo i obróżkę z chusteczką dla któregoś przystojniaka schroniskowego :)[/QUOTE] jezeli mozesz jutro to sie spotakmy a fotki zawsze są potrzebne a moze w sobote i Edytka zrobi piekne focie Czy 12-13 Tobie pasuje? o tej godzinie mam 2 karmienie,,moich,, psikow to i wtedy bys cykała fotki...:) Quote
protzlav Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [B][COLOR=red]Zbieramy na hotelik dla Lisia !!! Prosimy o wpłaty ... (D.)[/COLOR][/B] Quote
adkaaaaa5 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 dopisze te deklaracje stałe jak tylko wpłyną na konto Lisia Grazynko pasuje mi także o 12.30 widzimy sie w schronie :) Quote
Mysza2 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 To ja pozbierałam co znalazłam: Stałe Ajula - 10 zł Lolalola - 20 zł Brzośka - 10 zł od sierpnia Anna10025 - 5 zł Margaret - 50 zł Dudson13 - coś od sierpnia jedorazowe AnnaA - 20 zł Brzośka - 30 zł IVV - przelała na moje konto 20 USD Przez PAYPAL (60,38) jak mi wpłyną zaraz przeleję Katarzyna09 - 30 zł przed chwilą wpłynęlo na moje konto też zaraz przeleję (bo na 1 stronie nie ma adresu. niektóre banki żądają adresu) Na początku wątku, jeszcze przed wstrzymaniem całej akcji z Lisiem deklarowały stałe wpłaty Kasiatatry 20 zł + bazarek na razie nie potwierdzone czy podtrzymuje Yoko100 10 zł - na razie nie potwierdzone czy podtrzymuje Adeczko wpisuj na pierwszej stronie deklaracje stałe nawet jak nie wpłynęły bo nam ucieknie i co chwilę będzie trzeba cały wątek przeglądąć. A obok sobie wpisuj wpłynęło i ile. Cioteczki często proszą żeby im przypominać bo mają dużo i mogą zapomnieć, wiec dobrze mieć na pierwszej stronie to wyszczególnione. :) Quote
giselle4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Mysza2']To ja pozbierałam co znalazłam: Stałe Ajula - 10 zł Lolalola - 20 zł Brzośka - 10 zł od sierpnia Anna10025 - 5 zł Margaret - 50 zł Dudson13 - coś od sierpnia jedorazowe AnnaA - 20 zł Brzośka - 30 zł IVV - przelała na moje konto 20 USD Przez PAYPAL (60,38) jak mi wpłyną zaraz przeleję Katarzyna09 - 30 zł przed chwilą wpłynęlo na moje konto też zaraz przeleję (bo na 1 stronie nie ma adresu. niektóre banki żądają adresu) Na początku wątku, jeszcze przed wstrzymaniem całej akcji z Lisiem deklarowały stałe wpłaty Kasiatatry 20 zł + bazarek na razie nie potwierdzone czy podtrzymuje Yoko100 10 zł - na razie nie potwierdzone czy podtrzymuje[/QUOTE] Dziekuje ze wszystko pozbierałas:) Miejsce ktore mi wskazalas suuuper jest ok kojce juz sie robią i LISIOWI NIKT NIE BEDZIE PRZESZKADZAŁ JAK BEDZIE CHCIAŁ BYC SAM:) Quote
kamilawa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 dopiero jestem... nie miałam siły wejść wcześniej. Strasznie się cieszę, że Lisio bezpieczny już... w końcu! Banerek potrzebny? Gdzie są jakieś ładne fotki? ;) Quote
adkaaaaa5 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Mysza2']To ja pozbierałam co znalazłam: Stałe Ajula - 10 zł Lolalola - 20 zł Brzośka - 10 zł od sierpnia Anna10025 - 5 zł Margaret - 50 zł Dudson13 - coś od sierpnia jedorazowe AnnaA - 20 zł Brzośka - 30 zł IVV - przelała na moje konto 20 USD Przez PAYPAL (60,38) jak mi wpłyną zaraz przeleję Katarzyna09 - 30 zł przed chwilą wpłynęlo na moje konto też zaraz przeleję (bo na 1 stronie nie ma adresu. niektóre banki żądają adresu) Na początku wątku, jeszcze przed wstrzymaniem całej akcji z Lisiem deklarowały stałe wpłaty Kasiatatry 20 zł + bazarek na razie nie potwierdzone czy podtrzymuje Yoko100 10 zł - na razie nie potwierdzone czy podtrzymuje Adeczko wpisuj na pierwszej stronie deklaracje stałe nawet jak nie wpłynęły bo nam ucieknie i co chwilę będzie trzeba cały wątek przeglądąć. A obok sobie wpisuj wpłynęło i ile. Cioteczki często proszą żeby im przypominać bo mają dużo i mogą zapomnieć, wiec dobrze mieć na pierwszej stronie to wyszczególnione. :)[/QUOTE] Wszystko wyszczególniłam, dzięki za pomoc ;* Quote
Mysza2 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Banerek potrzebny zdjęcia parę stron wcześniej, a cioteczki dzisiaj jadą robić nowe:):) Witamy na wątku Quote
giselle4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Mysza2']Banerek potrzebny zdjęcia parę stron wcześniej, a cioteczki dzisiaj jadą robić nowe:):) Witamy na wątku[/QUOTE] Myszko,jutro.....jutro nowe fotki Quote
kamilawa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Mysza2']Banerek potrzebny zdjęcia parę stron wcześniej, a cioteczki dzisiaj jadą robić nowe:):) [B]Witamy na wątku[/B][/QUOTE] Ciocia, ale ja z Wami prawie od początku, ale czasu brak i straszne zaległości, niestety :( No to szukam fotek i zaraz coś wykombinuję ;) Quote
Mysza2 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='giselle4']Myszko,jutro.....jutro nowe fotki[/QUOTE] [quote name='kamilawa']Ciocia, ale ja z Wami prawie od początku, ale czasu brak i straszne zaległości, niestety :( No to szukam fotek i zaraz coś wykombinuję ;)[/QUOTE] :oops::oops::oops::oops: wszystko pokręciłam, wstydzę się bardzo, to ja już lepiej te maile będę wysyłać:lol::lol::lol: Kamilawa przepraszam bardzo:oops::oops::oops::oops:, ale powitań nigdy za wiele:lol::lol: Quote
ossa98 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 A ja nie widzę mojej jednorazowej:-(. Przelew był robiony w tamtym tygodniu. Quote
kamilawa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Mysza2']Kamilawa przepraszam bardzo:oops::oops::oops::oops:, ale powitań nigdy za wiele:lol::lol:[/QUOTE] Daj spokój, miło mi, że ktoś mnie wita, hihi. Może poczekam do jutra na ładniutkie zdjęcia? :) Grażynko, weźmiesz maluszka na dwór? Quote
giselle4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='ossa98']A ja nie widzę mojej jednorazowej:-(. Przelew był robiony w tamtym tygodniu.[/QUOTE] napisz ile a Edytka przyjedzie i wszystko zaksieguje:) Quote
adkaaaaa5 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='ossa98']A ja nie widzę mojej jednorazowej:-(. Przelew był robiony w tamtym tygodniu.[/QUOTE] Jak nie widzisz? ;) Twoja deklaracja jest zapisana jako 5 od dołu w deklaracjach jednorazowych :D czyzby sie zle wyswietlało...? Quote
kamilawa Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='Lolalola']Lisiu Pysiu dzis poszlo moje 35 zlociszy 4U:)[/QUOTE] Dzięęęęęękujemy w imieniu Przystojnego Lisia ;) Quote
giselle4 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 [quote name='kamilawa']Dzięęęęęękujemy w imieniu Przystojnego Lisia ;)[/QUOTE] bardzo przystojnego Lisia:) Quote
Recommended Posts