Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zmierzchnica - ja coraz częsciej się zastanawiam czy aby na pewno to my jesteśmy istotami rozumnymi. Odnoszę wrazenie, że psiaki doskonale wiedza ze mają teraz swoje 5 minut i muszą wypaść jak najlepiej.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no moja sunia w ciągu pierwszych dwóch miesięcy jak do nas trafiła też była praktycznie bez wad -dopiero potem pokazała rogi:diabloti: no ale jej 'zajawki' są do zniesienia i odkręcenia a tak poza tym jest stabilna psychicznie -co dla mnie jest niesamowicie ważne.

Posted

Isadora7 - oj tak, też mi się tak wydaje ;) Mój ostatni "tymczas", Frotek, przez pierwsze dwa tygodnie był łagodnym, najkochańszym psem na ziemi, a teraz z niego nadpobudliwy agresor straszny :cool1:

Sylwia K - no, ale Lusia jest cudna :loveu: chyba jest tak, że pies pokazuje swój prawdziwy charakter kiedy zaczyna się czuć pewnie ;)

Z domku na horyzoncie dla młodego chyba nici :roll: Z ogłoszenia na allegro dzwonił jeden pan z Radomia, ale mu się bardzo odległość nie podobała, a mi jakoś on nie odpowiadał, więc raczej nic z tego - choć niby miał oddzwonić.
Szukamy dalej :p

Posted

Witamy z rana. Smyk jest coraz spokojniejszy. Przez pierwsze dwie noce zrywał się ze szczekaniem na każdy hałas, teraz wkopuje się pod kołdrę i śpi jak zabity całą noc. To też efekt tego, że go męczę na spacerkach :diabloti: Jakby ktoś poświęcił choć pół godziny na intensywną zabawę piłeczką i trening posłuszeństwa, Smyk byłby w domu zupełnie niekłopotliwy. Przez pierwsze dwa dni bał się zostawać sam, teraz naprawdę się uspokoił. Prawdziwy mały skarb z niego...

To moje pociechy (wybaczcie, że komórkowe cały czas, baterie aparatu się ładują):

Za dużo ich :huh:

Posted

Dziękuję za zainteresowanie :) Niestety, zero chętnych. Może uda mi się go pokazać w lokalnej telewizji albo na łamach gazety - inaczej zero perspektyw na dom :shake: Najgorsze, że Luka już zaczyna świrować przedcieczkowo, więc jamnik musi jak najszybciej znaleźć dom...

Gdybyś mogła jeszcze raz zrobić mu allegro, byłabym Ci bardzooo wdzięczna :Rose: Może tym razem maluchowi się poszczęści...

Posted

Sylwia K - baaaaaaardzo Ci dziękuję! :loveu::loveu::loveu: Ja go ogłaszałam szczególnie na forach i portalach z okolic Strzelec, ale zero odzewu :roll:

Saphira - to fakt, zły czas na adopcje - w okolicy przecież była powódź, w takich czasach nikt nie myśli o przygarnianiu psa, a teraz wakacje... Oj, ciężko będzie :roll: