Isadora7 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Zmierzchnica - ja coraz częsciej się zastanawiam czy aby na pewno to my jesteśmy istotami rozumnymi. Odnoszę wrazenie, że psiaki doskonale wiedza ze mają teraz swoje 5 minut i muszą wypaść jak najlepiej. Quote
Sylwia K Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 no moja sunia w ciągu pierwszych dwóch miesięcy jak do nas trafiła też była praktycznie bez wad -dopiero potem pokazała rogi:diabloti: no ale jej 'zajawki' są do zniesienia i odkręcenia a tak poza tym jest stabilna psychicznie -co dla mnie jest niesamowicie ważne. Quote
zmierzchnica Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Isadora7 - oj tak, też mi się tak wydaje ;) Mój ostatni "tymczas", Frotek, przez pierwsze dwa tygodnie był łagodnym, najkochańszym psem na ziemi, a teraz z niego nadpobudliwy agresor straszny :cool1: Sylwia K - no, ale Lusia jest cudna :loveu: chyba jest tak, że pies pokazuje swój prawdziwy charakter kiedy zaczyna się czuć pewnie ;) Z domku na horyzoncie dla młodego chyba nici :roll: Z ogłoszenia na allegro dzwonił jeden pan z Radomia, ale mu się bardzo odległość nie podobała, a mi jakoś on nie odpowiadał, więc raczej nic z tego - choć niby miał oddzwonić. Szukamy dalej :p Quote
zmierzchnica Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Witamy z rana. Smyk jest coraz spokojniejszy. Przez pierwsze dwie noce zrywał się ze szczekaniem na każdy hałas, teraz wkopuje się pod kołdrę i śpi jak zabity całą noc. To też efekt tego, że go męczę na spacerkach :diabloti: Jakby ktoś poświęcił choć pół godziny na intensywną zabawę piłeczką i trening posłuszeństwa, Smyk byłby w domu zupełnie niekłopotliwy. Przez pierwsze dwa dni bał się zostawać sam, teraz naprawdę się uspokoił. Prawdziwy mały skarb z niego... To moje pociechy (wybaczcie, że komórkowe cały czas, baterie aparatu się ładują): Za dużo ich :huh: Quote
zmierzchnica Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Jamnik z wczoraj: Komu malucha, komu? :cool3: Quote
Saphira Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dziewczyny ! To nie jamnik tylko alpejski gończy krótkonożny albo inaczej jamnikoogar:razz: Quote
zmierzchnica Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Pff, toż to prawdziwa miniaturka rottweilera jest, nie żaden jamnikoogar :evil_lol: Będzie mi ciężko się z nim rozstać :roll::cool3: Quote
Saphira Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Ja tam bym się nie rozstawała z takim słodziakiem:lol: Quote
zmierzchnica Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Jamnik czeka... :cool1: Ktoś chętny? Quote
zmierzchnica Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dziękuję za zainteresowanie :) Niestety, zero chętnych. Może uda mi się go pokazać w lokalnej telewizji albo na łamach gazety - inaczej zero perspektyw na dom :shake: Najgorsze, że Luka już zaczyna świrować przedcieczkowo, więc jamnik musi jak najszybciej znaleźć dom... Gdybyś mogła jeszcze raz zrobić mu allegro, byłabym Ci bardzooo wdzięczna :Rose: Może tym razem maluchowi się poszczęści... Quote
karola&gacek Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 W NTO jest rubryczka na pieski szukające domków może tam go zgłosić? Quote
Sylwia K Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1067309439 z nowymi fotkami Quote
zmierzchnica Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Jejku, zapomniałam napisać, że bardzo dziękuję za allegro! :oops: Na razie nikt się nie odzywa, a mały dalej rozrabia :cool1: Quote
Sylwia K Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 hop w górę maluszku nadal brak zainteresowania małym? Quote
zmierzchnica Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Brak... Przeraża mnie to. Luka będzie miała cieczkę, Chibi jest coraz bardziej zestresowana jego obecnością. A tutaj wszyscy się wykruszyli... Quote
Sylwia K Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 wystawiłam mu właśnie znowu allegro wieczorem jak dziecko zaśnie porobię mu jeszcze jakieś ogłoszenia Quote
Saphira Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Takie cuda prędzej czy później znajdują domki. To chwilowe. Zbliżaja sie wakacje a wtedy zawsze jest zastój w adopcjach. Quote
zmierzchnica Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Sylwia K - baaaaaaardzo Ci dziękuję! :loveu::loveu::loveu: Ja go ogłaszałam szczególnie na forach i portalach z okolic Strzelec, ale zero odzewu :roll: Saphira - to fakt, zły czas na adopcje - w okolicy przecież była powódź, w takich czasach nikt nie myśli o przygarnianiu psa, a teraz wakacje... Oj, ciężko będzie :roll: Quote
Recommended Posts