Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']nazwe psa,imie i nazwisko przewodnika...hmmm......:roll:[/quote]
adres, e-mail, telefon kontaktowy, rasa psa, nr tatuazu, data urodzenia psa, klasa startu...
chyba wszystko :roll: zaraz poszukam formularza na psach sportowych...

EDIT: Znalazlam :-) Przykladowy formularz zgloszenia [URL="http://www.psysportowe.pl/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=216"]http://www.psysportowe.pl/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=216[/URL]

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Żmija']raz kozie smierć, zgłosiłam sucz.:mad:[/quote]yuppi:multi: .to nastepny nawalony przewodnik bedzie w niedziele startowal:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']yuppi:multi: .to nastepny nawalony przewodnik bedzie w niedziele startowal:evil_lol:[/QUOTE]

Ja nawalona startować nie mogę:shake: bo muszę samochodem wracać:placz:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja nawalona startować nie mogę:shake: bo muszę samochodem wracać:placz:[/quote]
Łącze się z Tobą w bólu bo mam ten sam problem:placz:
A oto jak Barosz wypoczywal nad jeziorem ( zaznaczam BAROSZ nie ja:mad:)

[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/8309/zdworz1iy4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1043/zdworz2ea5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img158.imageshack.us/img158/3351/zdworz3ma3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img376.imageshack.us/img376/2949/zdworz5hi2.jpg[/IMG]

[IMG]http://img376.imageshack.us/img376/2088/zdworz7ce0.jpg[/IMG]

Barosz kosmita:crazyeye:
[IMG]http://img376.imageshack.us/img376/134/zdworz4bi5.jpg[/IMG]

Posted

alix-pojechalas zeby synus odpoczal:mad: .jak kazda mamunia poswiecilas swoj odpoczynek dla odpoczynku synusia to nie jojcz teraz:diabloti:

Posted

Ale fajnie mieliście.Zazdroszczę.:lol: Nawalona w niedzielę będę niewatpliwie.:lol:
P.S. Mam filmiki z suką na deskorolce. Muszę je przekonwertować z mov. na avi. Dajcie linka do jakiegos darmowego programu do konwertowania.:loveu:

Posted

[CENTER][quote name='Żmija']Ale fajnie mieliście.Zazdroszczę.:lol: Nawalona w niedzielę będę niewatpliwie.:lol: [/quote][/CENTER]
[quote name='Żmija']
P.S. Mam filmiki z suką na deskorolce. Muszę je przekonwertować z mov. na avi. Dajcie linka do jakiegos darmowego programu do konwertowania.:loveu:[/quote]fajne ps.napisalas:lol: .zrozumialam tylko :pierwsze zdanie w calosci:roll: ,z drugiego "musze je","z","na" a z trzeciego poza ostatnim slowem tez wszystko.jestem komputerowym orlem co mnie zawsze rozbraja jak czytam takie zadnia bo NIC z tego nie rozumiem ale fajno jest:lol: :lol: :lol: .
jak nikt nie bedzie pil to ja nie jade.nie zamierzam byc jedyna skacowana osoba rano albo skacowana w mniejszosci.:mad:
ps.zwlaszcza ze ja sie nawalam puszka piwa:).slownie;jedna.

Posted

Ja też nie bardzo wiem, co chcę zrobić z tymi filmikami, bo też jestem orłem komputerowym :oops:
Ayshe, ostatnio wpierałaś, że Ty pić nie możesz:mad: I znow wyjdzie, że będę chlać sama i odwrócicie się ode mnie - żulicy z psem mordercą.:evil_lol:

Posted

[quote name='Żmija']Ja też nie bardzo wiem, co chcę zrobić z tymi filmikami, bo też jestem orłem komputerowym :oops:
Ayshe, ostatnio wpierałaś, że Ty pić nie możesz:mad: I znow wyjdzie, że będę chlać sama i odwrócicie się ode mnie - żulicy z psem mordercą.:evil_lol:[/quote]

Ja tam pic bede ale w sobote, natomiast w niedziele na kacu gigancie na pewno zablysne z Baroszem na zawodach:diabloti:

Zmija nie ma czego zazdroscic, no chyba ze Baroszowi, mial super wakacje a na plazy pelne zaopatrzenie -parasolke w rybki, kocyk i miske wody:diabloti: ja natomiast musialam sie zadowolic skrawkiem trawy i postepujaca nerwica:cool1:

Posted

[quote name='Żmija']Ja też nie bardzo wiem, co chcę zrobić z tymi filmikami, bo też jestem orłem komputerowym :oops:
Ayshe, ostatnio wpierałaś, że Ty pić nie możesz:mad: I znow wyjdzie, że będę chlać sama i odwrócicie się ode mnie - żulicy z psem mordercą.:evil_lol:[/quote]zmija ja tylko browar i to nie duzo.:lol:

Posted

[quote name='Alix']Ja tam pic bede ale w sobote, natomiast w niedziele na kacu gigancie na pewno zablysne z Baroszem na zawodach:diabloti:

Zmija nie ma czego zazdroscic, no chyba ze Baroszowi, mial super wakacje a na plazy pelne zaopatrzenie -parasolke w rybki, kocyk i miske wody:diabloti: ja natomiast musialam sie zadowolic skrawkiem trawy i postepujaca nerwica:cool1:[/QUOTE]Ja jak wspomniałam pije adwokacika Alix wlwje do kieliszka ,ale butelki do rąk nie dam:eviltong: .A żeby ominąc parasolki i takie tam inne ide kompać psa o 5 rano więc prosze mnie umieścić tak cobym nikomu po głowie nie chodziła i nie wywołała szczekania pilnujących owczarków. O której zaczynają się zawody???

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Ja jak wspomniałam pije adwokacika Alix wlwje do kieliszka ,ale butelki do rąk nie dam:eviltong: .A żeby ominąc parasolki i takie tam inne ide kompać psa o 5 rano więc prosze mnie umieścić tak cobym nikomu po głowie nie chodziła i nie wywołała szczekania pilnujących owczarków. O której zaczynają się zawody???[/quote]

bezczelna:mad: nikt mi juz nie ufa:placz: oboiecuje nie wyrzucac juz alkoholu do kosza, slowo harcerza:diabloti:
Nie chce Cie martwic ale ja bylam z Baroszem na plazy o 5:30 i spotkalam juz paru narwancow co sie kapali:cool1: A jesli chodzi o zawody to nie mam pojecia o ktorej maja sie zaczac, nikt mi zadnej informacji na ten temat nie przeslal:hmmmm:

Posted

[quote name='Alix']bezczelna:mad: nikt mi juz nie ufa:placz: oboiecuje nie wyrzucac juz alkoholu do kosza, slowo harcerza:diabloti:
Nie chce Cie martwic ale ja bylam z Baroszem na plazy o 5:30 i spotkalam juz paru narwancow co sie kapali:cool1: A jesli chodzi o zawody to nie mam pojecia o ktorej maja sie zaczac, nikt mi zadnej informacji na ten temat nie przeslal:hmmmm:[/QUOTE]
Oki 4 równie dobra jak 5 -nie chce mi się nigdzie dalej chodzić i sama też chce popływać więc wystartujemy o 4 rano ,no i pies wyschnie przed jazdą .

Posted

Beata z okazji wyjazdu Victora wzielam sobie w czwartek urlop no i mam w zwiazku z tym pytanie, czy jestes moze jakos w ciagu dnia na polu zeby sie na bezczela wcisnac do jakiejs grupy na szkolonko? Przez ten wyjazd Victora ostatnio malo co robilam z Baroszem a zawody juz za pare dni:shake: no a poza tym nie chce siedziec jak ten kolek sama w domu i sie dolowac:oops: Jak ktos na mnie pokrzyczy to wezme sie jakos w garsc przynajmniej:evil_lol: Ale jak nie masz zadnego szkolenia to najwyzej sama pocwicze

Posted

[quote name='Alix']Beata z okazji wyjazdu Victora wzielam sobie w czwartek urlop no i mam w zwiazku z tym pytanie, czy jestes moze jakos w ciagu dnia na polu zeby sie na bezczela wcisnac do jakiejs grupy na szkolonko? Przez ten wyjazd Victora ostatnio malo co robilam z Baroszem a zawody juz za pare dni:shake: no a poza tym nie chce siedziec jak ten kolek sama w domu i sie dolowac:oops: Jak ktos na mnie pokrzyczy to wezme sie jakos w garsc przynajmniej:evil_lol: Ale jak nie masz zadnego szkolenia to najwyzej sama pocwicze[/quote]alez kochaniutka jassssne ze takkkk.:diabloti:

Posted

A my z burkami też moglibyśmy sie wkręcić? :oops: Gdyż mamy w domu kuzynkę na przechowaniu oraz inwazję meszek, więc chętnie byśmy się z chaty wyrwali :oops:

Posted

[quote name='ayshe'] fajne ps.napisalas:lol: .zrozumialam tylko :pierwsze zdanie w calosci:roll: ,z drugiego "musze je","z","na" a z trzeciego poza ostatnim slowem tez wszystko.jestem komputerowym orlem co mnie zawsze rozbraja jak czytam takie zadnia bo NIC z tego nie rozumiem ale fajno jest:lol: :lol: :lol: .
jak nikt nie bedzie pil to ja nie jade.nie zamierzam byc jedyna skacowana osoba rano albo skacowana w mniejszosci.:mad:
ps.zwlaszcza ze ja sie nawalam puszka piwa:).slownie;jedna.[/quote]
kobieto nie rób tego!!!! Jedź!!!!! z kim mój "pan monsz" bedzie łoił???? on dobry w te klocki jest, moze wiadro wypic a nic po nim nie widać, tylko zaczyna mówić jak bardzo mnie kocha. to taki alkomacik, im wiecej mówi tym bardziej nawalony :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Oki 4 równie dobra jak 5 -nie chce mi się nigdzie dalej chodzić i sama też chce popływać więc wystartujemy o 4 rano ,no i pies wyschnie przed jazdą .[/quote]
to może o 3.30 sie umówimy co?:angryy::angryy::angryy::angryy: mamuniu, jak mozna w samym środku nocy siem kompac....

Posted

[quote name='ayshe']alez kochaniutka jassssne ze takkkk.:diabloti:[/quote]

super to powiedz tylko gdzie i o ktorej a przybede:loveu:

Posted

[quote name='monisieczka']to może o 3.30 sie umówimy co?:angryy::angryy::angryy::angryy: mamuniu, jak mozna w samym środku nocy siem kompac....[/quote]

z tego wynika ze nie oplaca sie klasc spac tylko od razu ewakuowac sie na plaze:evil_lol:

Posted

[quote name='Alix']z tego wynika ze nie oplaca sie klasc spac tylko od razu ewakuowac sie na plaze:evil_lol:[/quote]ja tam nie wiem alix ale ty myslalas o tym ze my tak sobie luzacko pojdziem w kimono?:roll: :evil_lol: .no chyba ze mnie zakneblujecie:diabloti: :eviltong:
ps.wczoraj mialam sadny dzien.zrobil mi sie ropien pod zebem.boszsze.koszmar.ale dzisiaj juz jestem na chodzie...wypoczeta dosc i naladowana ekhem pozytywna energia:)

Posted

[quote name='asher']A my z burkami też moglibyśmy sie wkręcić? :oops: Gdyż mamy w domu kuzynkę na przechowaniu oraz inwazję meszek, więc chętnie byśmy się z chaty wyrwali :oops:[/quote]aleszsz proszem uprzejmnie.w czwartek znaczy sie mamy zajatka dodatkowe hehe[ale w dziiiiiwni jestescie:razz: ]:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']ja tam nie wiem alix ale ty myslalas o tym ze my tak sobie luzacko pojdziem w kimono?:roll: :evil_lol: .no chyba ze mnie zakneblujecie:diabloti: :eviltong:
ps.wczoraj mialam sadny dzien.zrobil mi sie ropien pod zebem.boszsze.koszmar.ale dzisiaj juz jestem na chodzie...wypoczeta dosc i naladowana ekhem pozytywna energia:)[/quote]

liczylam na 3 -4 godzinki snu:cool1: musicie wiedziec ze sen jest bardzo waznym elementem mojego zycia:cool1: dlatego korzystajac z chwili nieuwagi grupy i tak gdzies na trawie zwine sie cichutko w klebuszek i oddam sie w ramiona Morfeusza:diabloti:

Wez idz do dentysty:crazyeye: bo zeby stracisz:eviltong:

Posted

[quote name='Alix']liczylam na 3 -4 godzinki snu:cool1: musicie wiedziec ze sen jest bardzo waznym elementem mojego zycia:cool1: dlatego korzystajac z chwili nieuwagi grupy i tak gdzies na trawie zwine sie cichutko w klebuszek i oddam sie w ramiona Morfeusza:diabloti:

Wez idz do dentysty:crazyeye: bo zeby stracisz:eviltong:[/quote]chromole dentyste:eviltong: ..ja tez traktuje sen jako wazny bo w niedostatecznej ilosci posiadany element zycia.i tez pewnie cichutko zjade sobie przykrywajac sie shado bo chitanga to wredna jest:diabloti: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...