Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agis']Filmik boossski :diabloti:
W sumie szkoda, ze Max zalapal sie tylko jako widz...[/quote]agis jak tam chorobsko ktore ci sprzedalam?:cool3: :oops: :cool1: .a max zalapie sie nastepnym razem[w sobote:razz: ?].

Posted

[quote name='Pyros-Aga']No ****. chciałam skasować tylko linka a caly post sie wyciął. No nic. Jest na cc.[/quote]agnieszko....a coz to za gwiazdeczki w twoim poscie:oops: :roll: :lol: ?
teraz na cc mozemy dokonac rozbioru na przewodnikow i podyskutowac o wlasnej indolencji na naszym forum:evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']A w piątek nie ma???:placz: :placz: :placz:[/quote]no som-a why mialoby nie byc?:crazyeye: .uzalezniona siem znalazla:p ...w sobote trza namowic ktosia z kamerom.:diabloti:

Posted

Nie no to ja nie wstawie z zawodów siebie bo jak na to patrze to mi sie płakać chce. Jeśli to tak wygląga to.....No ja rezygnuje.....HeHeHe jestem uzależniona i nie przestane męczyć zwierzątka:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']agis jak tam chorobsko ktore ci sprzedalam?:cool3: :oops: :cool1: .a max zalapie sie nastepnym razem[w sobote:razz: ?].[/quote]
Chorobsko srednio fajne :shake: ale powoli przechodzi. Mam nadzieje, ze do piatku calkiem przejdzie. Jak nie przejdzie, to i tak przyjde na zajecia i Ci odsprzedam :evil_lol: ;)

[U]EDIT: Link jeszcze zostal w postach Alix i Monisieczki.[/U]

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ale przecież tam nic takiego nie ma:oops: wszyscy wyszli normalnie:lol: najgorsze są moje komentarze:evil_lol:
Nie bój się niedługo zostanie wstawione moje przejście na zawodach to dopiero śmiech będzie:diabloti: a Ty i Josh wyszliście superancko:loveu:[/quote]
Acha -sama zetka może zdołować:angryy: na siad nie usiadł ja jak kretynka wyrażnie machnęłam na to rąsią ,przywołałam i poszłam dalej ,na zakęcie zrobił nie wiem po co waruj i to kilometr ode mnie a ja się roześmiałam i.t.d. i.t.p nie mówiąc o tym że wyglądałam jak pokręcona kula tocząca się zwolna i bez określonego celu.:mad: :mad: No masz przechlapane i już -nie będę przeca siebie biła za to jak żle wypadłam bo masochistka nie jestem ,a rozładować furie gdzieś musze -chyba nie chcesz żebym wyładowała się na dzieciach:crazyeye: :shake: ,a Marek na sobie nie da:placz: . Pozostaje jedyna osoba winna i do bicia -[COLOR=red][B]TY :mad: :mad: -[/B] [COLOR=black]jest to logiczne.[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='ayshe']no som-a why mialoby nie byc?:crazyeye: .uzalezniona siem znalazla:p ...w sobote trza namowic ktosia z kamerom.:diabloti:[/quote]
Oki to ja wezme kamerke i se pokręce oj pokręce.:multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']A w piątek nie ma???:placz: :placz: :placz:
ja nie chodze w sobote i na filmik sie nie zalapie.:-( :-([/quote]
Nie ma sprawy moge wziąć kamerke w piątek ,ale ty przeca przychodzisz na 20 a my na 19?????

Posted

[quote name='Pyros-Aga']
Ja tu chciałam wstawić bo jakoś na cc malo ludu zagląda. Ale jak już większość wyczaiła ze jest filmik to mozna przenieść. W zasadzie to twoje dzieło- więc ty decyduj :eviltong:

Oczywiście chodzi mi o "nasz" lud, bo szerszej rzeszy to chyba nie chcemy tego udostępniać.[/QUOTE]

Moim dziełem są głupie komentarze:oops: a reszta to zasługa Twojego męża:lol: bo ja bym nawet nie wiedziała gdzie kabelek kupić:oops: i film by leżał u mnie w domu:lol:

Wydaje mi się że lepiej bedzie jak linki do filmów będą u nas:roll: chyba tak bezpieczniej:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']no som-a why mialoby nie byc?:crazyeye: .uzalezniona siem znalazla:p ...w sobote trza namowic ktosia z kamerom.:diabloti:[/QUOTE]

Ja mogę kamerkę wziąść też, ale musicie mnie przed Ewą bronić:razz: bo ja pobita zostanę:roll: aha i ja już nie komentuję:oops: jestem cicho:oops:

[COLOR="Red"][B]Aga [/B][/COLOR]wy macie cały filmik zgrany? To ja skasuję to co mam na kamerze i od początku będę nagrywać?:diabloti:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja mogę kamerkę wziąść też, ale musicie mnie przed Ewą bronić:razz: bo ja pobita zostanę:roll: [/quote]
ty chyba chciałaś ćwiczyć z Joshem???-czy ci przeszło??? Tera ja sobie pokręce. Czy nagrywałaś na taśmie czy na dysku??
Acha jak się upre to przede mna cię i sam diabeł nie obroni!!!

Posted

[quote name='Ewa-Jo']ty chyba chciałaś ćwiczyć z Joshem???-czy ci przeszło??? Tera ja sobie pokręce. Czy nagrywałaś na taśmie czy na dysku??[/QUOTE]

Oczywiście z Joshem ćwiczę:loveu: jak już dostałam oficjalne pozwolenie:multi:
Ale zostaje jeszcze Marta, jak nie bedzie z nikim ćwiczyć to dam jej kamerke:razz:
Ja mam kamerę na kasetę, cyfrówka, jak się od szanownych kolegów dowiedziałam:oops: ale na kasetę, bo to podobno taniej:lol:

[COLOR="Red"][B]Schowam się za Beatą[/B][/COLOR] :diabloti:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Oczywiście z Joshem ćwiczę:loveu: jak już dostałam oficjalne pozwolenie:multi:
Ale zostaje jeszcze Marta, jak nie bedzie z nikim ćwiczyć to dam jej kamerke:razz:
Ja mam kamerę na kasetę, cyfrówka, jak się od szanownych kolegów dowiedziałam:oops: ale na kasetę, bo to podobno taniej:lol:

[COLOR=red][B]Schowam się za Beatą[/B][/COLOR] :diabloti:[/quote]
Jesteś wyżśza od Beaty więc nad głową tresserka cię dostane. A poza tym to ja się tresserka nie boje -Joshua to by się pewnie wycofał ale ja nie .Mnie chodzi o to że kamera ma możliwość nagrywania na dysk i taśme. Jak nagrywam na dysk to moge sobie od razu wziąc do kompa natomiast jak na taśme to Marek musi zanieść do pracy bo ja nie mam programu do zgrania.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Mnie chodzi o to że kamera ma możliwość nagrywania na dysk i taśme. Jak nagrywam na dysk to moge sobie od razu wziąc do kompa natomiast jak na taśme to Marek musi zanieść do pracy bo ja nie mam programu do zgrania.[/QUOTE]

Na dysk jest napewno lepiej:lol: moja kamera posiada taką możliwość (chyba) ale musiałabym dokupić ten dysk a to jest drogie:roll:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Na dysk jest napewno lepiej:lol: moja kamera posiada taką możliwość (chyba) ale musiałabym dokupić ten dysk a to jest drogie:roll:[/quote]
około 100pln ,a na giełdzie pewnie taniej.

Posted

[quote name='Ewa-Jo']około 100pln ,a na giełdzie pewnie taniej.[/QUOTE]

Ja naprawdę nie wiem bo ja się na tym nie znam:shake: zresztą na giełdy też nie jeżdżę:shake: narazie muszę dokupić dodatkową baterie do tej kamerki:roll:

Posted

sluchajta kochane kobitki[no i rodzynki tyz]:we wtorki i czwartki juz oficjalnie potwierdzam zajecia o 20 dla chetnych.nazwe je "wyrownawczymi"jakkolwiek by to brzmialo:roll: :lol: .zapraszam NAPEWNO Noraska[ze wzgledu na potrzebe zawarcia paktu monisieczki z nora]oraz tych ktorzy uwazaja ze niezbyt nadazaja w weekendy.albo nie moga dotrzec w weekend.w piatek chcialabym rozpoczac zajecia z pracy wechowej.tak wiec na piatek wszyscy przynosza patyczki oraz pudelka plastikowe zamykane ze swoja skarpetka[nie z pralki ale nie tygodniowke z laski swojej].skarpetka ma byc granatowa albo czarna-nie w innych kolorach.prosze rowniez zeby kazdy delikwent posiadal rekawiczki gumowe do przenoszenia i dawania do naweszania przedmiotow.

Posted

[quote name='ayshe']w piatek chcialabym rozpoczac zajecia z pracy wechowej.tak wiec na piatek wszyscy przynosza patyczki oraz pudelka plastikowe zamykane ze swoja skarpetka[nie z pralki ale nie tygodniowke z laski swojej].skarpetka ma byc granatowa albo czarna-nie w innych kolorach.prosze rowniez zeby kazdy delikwent posiadal rekawiczki gumowe do przenoszenia i dawania do naweszania przedmiotow.[/QUOTE]

Przykro mi ale ja nie mam ani czarnych ani granatowych skarpetek:shake:

Posted

[quote name='ayshe']no som-a why mialoby nie byc?:crazyeye: .uzalezniona siem znalazla:p ...w sobote trza namowic ktosia z kamerom.:diabloti:[/quote]
nie plizzzz nie:shake: nie :shake:nie :wallbash::wallbash: to gorsze od "masakry teksańską piła mechaniczną"....:grab:. Naprawde obiecujemy się postarać jak tylko można plizzzz

Posted

[quote name='ayshe'].w piatek chcialabym rozpoczac zajecia z pracy wechowej.tak wiec na piatek wszyscy przynosza patyczki oraz pudelka plastikowe zamykane ze swoja skarpetka[nie z pralki ale nie tygodniowke z laski swojej].skarpetka ma byc granatowa albo czarna-nie w innych kolorach.prosze rowniez zeby kazdy delikwent posiadal rekawiczki gumowe do przenoszenia i dawania do naweszania przedmiotow.[/QUOTE]

Ja chodzę cały czas w białych frotkach i trudno będzie znaleźć cosik ciemnego :shake: - no może jedną pare do wizytowych mokasynów. Mam nadzieje że nie są potrzebne po to żeby je zgubić:mad: . Czy mogą być chirurgiczne rękawiczki?

Posted

[quote name='monisieczka']nie plizzzz nie:shake: nie :shake:nie :wallbash::wallbash: to gorsze od "masakry teksańską piła mechaniczną"....:grab:. Naprawde obiecujemy się postarać jak tylko można plizzzz[/QUOTE]
Ja bede kręcić -będe kręcici hihihihihihihhihiihih:eviltong:

Posted

jesosie slodki:mad: -kupta se ciemne skarpetki i pochodzta w nich trochu:roll: :mad: .no strrrraszne...nie moge czegos pocwiczyc bo kobity nie maja ciemnych skarpetek.2zl kosztuja takie u mnie w ....spozywczym:roll: :cool1: .ewa-jo krec krec a zostaniesz nakrecona:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...