asher Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No i na ilu krokietach się skończyło? :cool3: Sto lat dla Ciastusia! :BIG: :BIG: :BIG:
AM Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ciastuś dziękuje wszystkim za życzenia :loveu: Skończyło się na 4 krokietach dla Ciastusia i 1 dla Gwen (w końcu to gość honorowy ;)) Fajną Kenny miał minę jak dostał żarcie na talerzu - zastanawiał się jak się do tego zabrać... :lol::lol::lol:
14ruda Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Są foteczki z impry urodzinowej?:cool3:Poprosimy.Jaka Cistuś miał minę jedząc z talerza?Bo moja robi takie podniesione sfałdowane brwi.To samo jak wylizuje kubki po jogurcie:evil_lol: Ale ten czas zapindala.Moja sucz za 2 miechy skończy 2 lata:loveu:czasem mi brakuje tych jej szaleństw.A ona juz spoważniała.Chyba,że ma gupawe:evil_lol:
lisica Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Dla Ciastusia [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_6_204.gif[/IMG][/URL][URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_10_3.gif[/IMG][/URL][URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/301.gif[/IMG][/URL][URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/13/13_10_9.gif[/IMG][/URL]
dorplant Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 czas odswiezyc "sposoby....." poniewaz ayshe ma przesyt pisania o IPO wrzucam cos smiesznego i nie o psach AUTENTYCZNE OGŁOSZENIA PARAFIALNE: 1. Cała wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności. 2. Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystkie panie o składanie jajek w przedsionku. 3. Pan Kowalski został wybrany na urząd kustosza naszego kościoła i zaakceptował ten wybór. Nie mogliśmy znaleźć nikogo lepszego. 4. W niedziele ksiądz rektor przewodniczył swej pożegnalnej mszy. Chór odśpiewał „Klaskajmy wszyscy w dłonie”. 5. Z tablicy ogłoszeń: Dzisiejszy temat: Czy wiesz jak jest w piekle? Przyjdź i posłuchaj naszego organisty. 6. Po południu w północnym i południowym końcu kościoła odbędą się chrzty. Dzieci będą chrzczone z obu stron. 7. W czwartek o 16.00 Wspólne lody. Panie dające mleko prosimy przyjść wcześniej. 8. W środę spotkanie żeńskiego kręgu literackiego. Pani Kowalska zaśpiewa Połóż mnie do łóżeczka razem z wikarym. 9. W podziemiu panie zrzuciły wszelkiego rodzaju ubrania. Można je oglądać w każdy piątek po południu. 10, W niedziele nasza grupa teatralna zaprezentuje "Hamleta". Jesteśmy zaproszeni do udziału w tej tragedii. 11. Spotkanie grupy terapeutycznej pomagającej wzmocnić poczucie własnej wartości w środę wieczorem. Prosimy używać tylnych drzwi. 12. We wtorek cotygodniowa katecheza, tym razem na temat: "Jezus chodzi po wodzie". Temat katechezy w przyszłym tygodniu: "W poszukiwaniu Jezusa". 13. W każdą środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem. _________________
ayshe Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 pieeeknee:evil_lol:. dorplant jestes przekonana ze nie obrazamy czyjegos poczucia ...no wiesz...hmmmm:diabloti::razz:. ja po prostu nie kumam sensu takich dyskusji.znacyz sie mozna a i owszem ale po co sie tak nakrecac?hmm.moze lepiej isc samemu na pozoranta troche zeby spuscic pare?aaa zeby neibylo.watkow nei czytam ani jednego ani drugiego .wogole.napisalam ostantni post na pierwszym z nich i starczy.aaa jak dyskusja opadnie to moge napisac ze dla onka moim zdaniem najlepsze jest ipo:diabloti::evil_lol:. mam wazniejsze rzeczy na glowie niz jalowe klepanie w klawiature.:evil_lol:.np.egzamin w sobote z lemurem.:roll::evil_lol:.ktory zezarl mi dizsiaj smycz schweikerta i nie lubie wsioka za to.ai padl mi kompletnie filtr kubelkowy w akwa-wszystko chodzi na wewnetrznym 8letnim dziadku,na zawal zejde.kupilam dwie zarabiste myszy ,super dziewczyna z PMC mi je przywiozla do warszawy-odbieram od hodowczyni naszych myszonow we wtorek:dynamimous jozata sh blue i dynamimous ya-yuma sh agouti broken.ja sie ciesze,moje dizecko sie cieszy....troche radochy,duzo stresu,troche zmartwien. pracujemy caly czas z psami,wiekszosc na ipo,czec na uzytkowym sladzie przygotowuje sie do rh.czesc pracuje ipowsko ale przygotowuje sie do startow w pt.dzielimy i szeregujemy popedy,poznajemy wlasne psy,bardzo duzo techniki,bardzo malo schematow bo psy juz od dawna je robia.dzisiaj byl fuj dzien.wialo jak nie iwem co.
dorplant Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 pewnie, szkoda czasu na jalowe dyskusje u Vita glisnika nagrywalo sie trening i potem w ciepelku przy kawie omawialo bledy dobre to bylo bo raz, naocznie uswiadamialo sie swoje glupoty :diabloti:a dwa szukalo na to sposobu . wrzuce zaraz na moja www filmiki z dzisiejszym sladem (-5 ,wiatr i zmarznieta ziemia) . pierwszy slad malej Luthien (kwadrat) slad Majki ,IPO3 Baru (kwadrat)
ayshe Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 super.zajrzem. no my nagrywamy czesto.omawiamy na swoim forum.to super sprawa.widac wszystko jak na ldoni.to podstawa do ukladania planu treningowego. wcozraj to przynajmniej slonce bylo i na sladach nie czulo sie tak zimna.dzisiaj-masakra.najbardziejwspolczulam gryzce bo siedizala jako zaginiony w sektorze.:cool1:.
Axusia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='dorplant'] wrzuce zaraz na moja www filmiki z dzisiejszym sladem (-5 ,wiatr i zmarznieta ziemia) . pierwszy slad malej Luthien (kwadrat) slad Majki ,IPO3 Baru (kwadrat)[/quote] Czy ja dobrze widze ? One tam w kwadracie maja jedzonko ? :cool3: bo chyba coś memlają jeśli nie mam zwidów :eviltong:
dorplant Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 tak maja jedzonko, trawy nie jedza:lol: dla ulatwienia wrzucam link [URL]http://www.dorplant.strefa.pl/index.php?menu=filmy2&folder=szkolenie[/URL]
asher Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dorplant, bossskie te ogłoszenia :roflt: Jak masz więcej, to dawaj, faktycznie rewelacyjnie można się odstresować :lol:
ayshe Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 pasiesz onki dorplant:cool3::evil_lol:? cza obrzydliwa pogoda dizsiaj:cool1:.bleeeh.boszsz dzieki ci za buty ktore nieprzemiekaja ,sa cieple i nie sa kaloszami:loveu:.jak ja sie cieszezejutro przyjedzie wreszcie pozorancik bo inaczej popelnila bym mord na dwoch onkach:diabloti:.cooo zaaa mloootki:roll::mad:.....wykonczyly mnie kompletnie:roll:....moze zaczne je wiazac w kij albo cus:evil_lol:...
dorplant Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='ayshe']p.np.egzamin w sobote z lemurem.:roll::evil_lol:.ktory zezarl mi dizsiaj smycz schweikerta.[/quote] to trzymaj sie w ta sobote ,potrafie sie wczuc w twoje emocje bo za 3 tyg mam zawody i loterie pt."pusci franca czy nie pusci" tyle roboty wpakowalam a i tak pewna nie jestem :shake:, co za kanalia jedna :angryy:,mogla zaliczyc IPO3 na zawodach CACIT-owych i taki numer mi wywinela:angryy: ,kolejny raz chyba tego nie zniose,:-(:mad:oddam france do chinskiej knajpy! lisica podaj namiary do chinskich knajp we wrocku ,a co nie bede zolzy do domu targac,.........jakby co .:cool1:
lisica Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='dorplant']to trzymaj sie w ta sobote ,potrafie sie wczuc w twoje emocje bo za 3 tyg mam zawody i loterie pt."pusci franca czy nie pusci" tyle roboty wpakowalam a i tak pewna nie jestem :shake:, co za kanalia jedna :angryy:,mogla zaliczyc IPO3 na zawodach CACIT-owych i taki numer mi wywinela:angryy: ,kolejny raz chyba tego nie zniose,:-(:mad:oddam france do chinskiej knajpy! lisica podaj namiary do chinskich knajp we wrocku ,a co nie bede zolzy do domu targac,.........jakby co .:cool1:[/quote] :roflt::roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Na tęczowej,koło placu Dominikańskiego,som chyba kitajce,znaczy chince Ale się uśmiałam:megagrin::megagrin::megagrin:
ayshe Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 dzieki dorplant.ja mam tez problem:przywali w pozoranta na konwoju czy nie:roll::mad:.kazdy ma swoj krzyz ktory targac na plecach muuusi:evil_lol:.mi to nawet do chinskiej knajpy lemura nie przyjma:lol:.
dorplant Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 taaa bo my to jakies masochistki jestesmy :diabloti: lisica ,ty sie nie nabijaj tylko kciuki trzymaj , wsparcie bedzie potrzebne ;) ps ja tez nie mam gwarancji ze przyjma, chuda ,koscista jest zolza, jeszcze by sie kto udlawil [B] lisica[/B] moze ty masz namiary na osrodek kempingowy kolo tych niskich lak ?? albo tani hotel w poblizu ?psy w aucie nocuja.
lisica Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Hotel WODNIK * * * ul. Na Grobli 28 50-421 Wrocław tel. (0-71) 343 36 67, 342 93 43 Dzwoniłam,właśnie przed chwilką,ale tam każą bulić 200-300 za dobę(sniadanko w cenie opłaty za dobę)+15 zł opłaty za psa,jak by w pokoju zagościć,chciał.Rezerwację trzeba robić.Hotel jest blisko ośrodka Na Niskich Łąkach Camping to niet,dopiero od maja Kurde gdybym miała domiszcze z terenem, to bym Was robaczki razem ze Sławkiem przygarnęła,a w budynku pełnym aspołecznych typów,co administratorowi meldują o wszystkim to :-( Ja to Was będę dopingować na zywca,nawet mogę ryja drzeć "K***wa,puść,franco":cool3:
dorplant Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 "Bog ci zaplac dobra kobieto":loveu: ale wyobraz sobie tylko jak sie Vat z Mlotkiem "zaprzyjazniaja ":cool3:, a Majka im w tym pomaga :diabloti: ten wariant odpada, moze znajdzie sie jakis tani hotelik, moze byc na jakims zadupiu byle z tej strony co trzeba .
lisica Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Byde szukać,popytam,podzwonię No Vat z Młotkiem:evil_lol: i tak się zapoznają bo przybędę z Kłaczatym, do Majki to będzie, Hamraty uwodzicielsko zdystansowany. Jezu dzwonią z roboty i każą iść,no to idę:placz:
ayshe Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 ooo ooo zaprzyjazniacie pieski?:diabloti:.bedzie imprezka?:cool3:to9 moze ja jeszcze lemura dorzuce:razz::evil_lol:?bo dziadek to...serce wielkie tylko juz nie te lata:evil_lol:.znaczy sie zachowuje sie nadal jak gooopek ale11 roczek zobowiazuje mnie do myslenia za niego:cool1: bo czub padnei w locie kiedys:roll:.
Mokka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='lisica']Hotel WODNIK * * * ul. Na Grobli 28 50-421 Wrocław tel. (0-71) 343 36 67, 342 93 43 Dzwoniłam,właśnie przed chwilką,ale tam każą bulić 200-300 za dobę(sniadanko w cenie opłaty za dobę)+15 zł opłaty za psa,jak by w pokoju zagościć,chciał.Rezerwację trzeba robić.Hotel jest blisko ośrodka Na Niskich Łąkach[/quote] Hotel elegancki, knajpa serwuje super żarcie :lol:. Na plac na upartego dojdzie na piechotę, rzut beretem. [quote name='lisica']Camping to niet,dopiero od maja[/quote] Jeśli camping Ślęza, to nie polecam... Ale w zeszłym roku i tak sanepid nie dopuścił go do użytku :diabloti:. Jeśli więc odpalą w tym sezonie, to może znaczyć, że posprzątali ;). Osobiście polecam hotel Wieniawa [URL]http://www.wieniawahotel.pl/[/URL]. Ceny przystępne, psy przyjmują, ino że daleko troszki. Albo hotel Piramida, zdecydowanie bliżej [URL]http://www.hotelik.com/[/URL].
dorplant Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ayshe!! huuura ta mala Luthien (Majkowska) sama wraca do mnie z pilka :multi: a juz sie balam ze druga Majka sie szykuje :razz:,wiesz o co mi chodzi :cool3:
Recommended Posts