Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

biedna ayshe w nochala dostala :glaszcze:
brawo surykat :loveu:,nie za ten incydent z aportem :evil_lol:tylko ogolnie za wystep !!
Ladna punktacja !:multi:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorplant-no tluczemy ta jedynke drugi rok[chociaz na treningach robimy schematy do trojki]to wiesz....nooo:diabloti:ciezko cos wybiitnie sp....szyc:cool1:.no i dalej na zawodach raczej nie pojdziemy :p.widzisz mam psa ktory zakreca sie na twardych pozorantach,a jak ja nadepne to ...wlacza jej sie syndrom bitego,piwnicznego psa i diupa.nie da sie pewnych rzeczy przeskoczyc a nie mam ochoty startowac w trojkach z juz naprawde dobrymi psami i dolowac sie majac takiego psa,ktory do sportu na wyzszym poziomie juz nie nadaje sie.

Posted

Dorpalnt..no co do tgo ze zdjęcia mam plany wybitne..taie jak na filmiku Mr.Murphy:evil_lol:
A mamuska,no cóz podstawy umie i swietnie gryzie po nogach..kazdego co sie narazi albo do domu bez zaproszenia wchodzi..no i jest przeszkolona..zabija myszy w tępie błyskawicy:mad:

Posted

[quote name='dorplant']ja bym Ci poradzila nie deptac sucza i jednak pojsc w "trojke" :p , sucz lubi wojowac to da rade ![/quote]dorplant....no dizeki za wiare ale nie iwem czy bedzie dziewczyna tak dlugo zyla zebym zrobila ja na zawody w trojce:evil_lol:.oczywiscie niech zyje jak najdluzej ale tenteges...:cool1:.

Posted

dorplant alez ja mysle pozytywnie.inaczej bym z tym
[img]http://img137.imageshack.us/img137/4313/imgp2294tr8.jpg[/img]
[img]http://img232.imageshack.us/img232/9443/chitair4.jpg[/img]
nie zaczela pracowac wogole bo jak przyjechala do mnie to wlasnie tak wygladala[2,5 roku temu].miala wtey 15 miesiecy.

Posted

no to policz 2,5 roku i takie wyniki w "jedynce" :multi:,
to w najgorszym razie (czarnowidztwo:eviltong:) nastepne 2,5 roku i "trojka"
to przecie 2,5+2,5=5 lat +15 mies (1 rok i 3 mies)= 6 lat i 3 mies
toz to sucz w sile wieku :crazyeye:przecie ,
spoko zrobicie "trojke" , spoko !
ja tam w to wierze i trzymam kciuki !

ps .porownaj sobie te zdjecia "smutniary" z tymi z zielskiem w gebie .

Posted

no dzienki ale jak ja na nia popatrze to jakas rozpacz mnie ogarnia:diabloti:
ps.no wlasnie dlatego ze wiem jaki to teraz jest czub to jak patrze na nia to mnie lekko przeraza:D i slabo mi sie robi.

Posted

Ayshe, gratulacje! :klacz:
A do nosa przyłożyłaś sobie lód? Bo wiesz, inaczej może sie pięęęęekny krwiak zrobić... :cool3: :evil_lol:

[quote name='dorplant']no to policz 2,5 roku i takie wyniki w "jedynce" :multi:,
to w najgorszym razie (czarnowidztwo:eviltong:) nastepne 2,5 roku i "trojka"
to przecie 2,5+2,5=5 lat +15 mies[/quote]
Ech, jakby tak przełożyć to na obi, to aż szkoda, że mój Bugajski już ponad dychę ma... Zwłaszcza, że przy mojej "wiedzy szkoleniowej" wszystkie te liczby należałoby pomnożyć przez 2 :shake:
;)

Posted

[quote name='asher']Zwłaszcza, że przy mojej "wiedzy szkoleniowej" wszystkie te liczby należałoby pomnożyć przez 2 :shake:
;)[/quote]

Buhaha, nie ma się czym chwalić;)u mnie przez 5:evil_lol:Kto da więcej?:cool3:

Ayshe, gratulki:klacz::klacz::klacz:uwielbiam te Twoje relacje:loveu::loveu::loveu:a monsz mnie z chaupy wypuści dopiero w czwartek:-(:angryy::mad:

Posted

[quote name='asher']

Ech, jakby tak przełożyć to na obi, to aż szkoda, że mój Bugajski już ponad dychę ma... Zwłaszcza, że przy mojej "wiedzy szkoleniowej" wszystkie te liczby należałoby pomnożyć przez 2 :shake:
;)[/quote]
asher ,bez zalamywania sie prosze .
jesli chodzi o obi to podziel przez 3 bo to jedna konkurencja .
Na wyzszych stopniach masz bardzo fajne cwiczonka !
Mysle ze warto cwiczyc nawet ze starszym psem .
Ja sie przymierzam z moim starym "pecikiem"do 0 -ki,chociaz to pustak jest i zawsze cos odwali na zawodach :diabloti::diabloti:

w IPO masz trzy konkurencje :slad obrone i poslusz , to i czasu wiecej potrzeba na doszlifowanie kazdej.

Posted

asher-a co ja mialam powiedizec z 10,5 letnim eksterierem na vpg2?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nos mam caly-tylko od uderzenia mi poolecialo:roll:.z romantyzmem mysle o ciezszym aporcie:cool1::cool3:.
ara-no a ja dzisiaj popracowalam sobie ze swoimi boorakami sama na rekawie:).to co ?w piatek tak?
masz odstep do stresowego forum.musisz sie tylko zalogowac.tak pisala tam shida.:pchoc do nas.tam to dopiero offujemy:evil_lol:.
dorplant-ja tez myyyslem nad zajeciame czyms dziadka bo nudzi mu sie chlopak:D.a 11 lat stuknie w styczniu:roll:.a ten gooopi nadal:evil_lol:.
ale jakos nei moge sie zebrac za bardzo.:oops:.on po dwoch chwytach albo jednej czolowce zipie mi bardzo.dziadunio:loveu:.serducho by chcialo ale juz nie pracuje jak powinno.:shake:.w estonii myslalam ze nie da rady po rewirze.ale jakos poszedl na adrenalinie.jednak to juz zdecydowany koniec.i tak dobrze sie tryzma tylko musi odsapywac czesciej.a za miesiac bedzie dopiero 2 lata jak jest ze mna:-(.moje kochane sloniatko:loveu:

Posted

[quote name='ania skala']czesc co slychac w swiecie psiarzy? ayshe bylas na jakis zawodach????????:cool3: Jak tak to ci zazdroszcze.POZDRAWIAM[/quote]
nie zazdrosc tylko sie zglaszaj, w Krakowie sa zawody IPO 18 listopada

Posted

powinnam chyba zalozyc temat " sposoby odreagowywania stresu poporodowego............."
wlasnie mam sadny dzien :
mlodsze ON-ki maja biegune galopujaca ,nie nadazam sprzatac ,
pecik wymioty chlustajace ,
nie mogw jechac z nimi do weta bo........
yoreczka wlasnie rodzi 5-go szczeniaka :-o
rany weta mi trzeba do domu :nerwy:

jedynie Majka jak zwykle niezawodna je i karmi !

Posted

Kurcze to nie jestem sama..jak na forach młodych matek..moje pracusie od wczoraj nie chcajeść..nic poza rżygami Jolki i kupy po nich maja nie za ciekawe(mimo że je ich karme),Terierki rozpełzają się wszędzie a Boska mi ciągle chce młode w gebie nosic...normalnie urwanie pępka..a mała wraca o 15 od niani-HELP

Posted

moje dzieci czują sie ok(temp.ok),żywotne i humorki dopisują tylko kupka w kolorze słomianym,o normalnej konsystencji..wygląda na jakąs niestrawnośc..odstawiliśmy dokarmianie(tylko kleik ryżowy z mlekiem Bewi i mamusia),no i mamusi pilnujemy żeby nie zwracała(bo to raczej od tego).
Ale fakt że jest jakis wirus atakuje po 3 tyg , straszna biegunka taka wręcz parwopodobna i temperaturka(mi cały miot po Quantumie 6 dni trzymało , mimo antybiotyków).Teraz dmucham na zimne i jak tylko cos odrobinę nie tak to odrazu kwarantanna i leki.

Posted

u mnie szczylusie sa ok ,to nie one choruja tylko mlodziez i stary pecik :-(
yorka sie opamietala i skonczyla na 5 szczeniakach :diabloti:,

ale jakis wirus grasuje jak nic wet po robocie do mnie wpadnie .

Posted

[quote name='dorplant']
yorka sie opamietala i skonczyla na 5 szczeniakach :diabloti:,[/quote]
Zaszalała dziewucha. :evil_lol: Gratulacje! :loveu:

Posted

No i wyszło na to że my z Jolka to takie nadgorliwe matki obie jestesmy,bo ona karmi ile wlezie a ja z tej troski o jej biust i kondycje chciałem ja odciażyć i wczesnie maluchy zaczełam dokarmiac(normalnie zaczynam od 2 razy w 4 tygodniu) i pzredobrzyłysmy..sie przejadły..ale juz są ok,one poprostu sa takie gabaryciaste kluski i juz.A mamusia w swoim żywiole,od wczoraj chodzi trenowac (tak troszeczke po 15 minutek):multi:i cieszymy sie obie z tego malutkiego wspólnego cwiczonka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...