Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']kaska z shado i shado pt:maaaam gryzaaak
[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/2600/kasiashadoak5.jpg[/IMG]
[/quote]

Ależ Kasia ma piękną minę...:p Dokładnie taką pamiętam, jak ją poznałam :lol: I robiła też to samo tylko zamiast gryzaczka były patysie... i ogromna ilość energii :cool3:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nidhogg-co to znaczy znajomy?:mad: :evil_lol:
naumialam sie wstawiac zdjecia z komorki bo poprzednio jorgen to robil.jezdem z siebie dumna:cool3: :evil_lol: .

Posted

prosze mnie nie stresowac za chwile mi zarkusia zabieraja i juz mam ten tego rozwolnienie ;) z nerwow na dodatek nie zaczelam sie pakowac i nie wyschlo mi pranie i iii iii wogole boje sie ze wsiade nie w ten samolot co potrzeba i wyladuje w turkmenistanie gdzie mnie porwa turkmeni i zamkna w burdelu iii i nie bredze juz..

Posted

fafloski-jestem malusi na lozeczku chlopczyk:loveu: .spie sobie bo nie wolno mi molestowac chity i zadnego przedluzania gatunku:placz: a tu uo mama jeszcze mnie buudzi
[img]http://img219.imageshack.us/img219/5575/faflolse7.jpg[/img]
a jak mamusia mnie budzi to ja zacyznam sie kitlasic kolami do gory i wtedy robie wilka z czerwonego kapturka-nooo dooobra zeby mam nieco po przejsciach:oops: ale duch pozostal:evil_lol:
[img]http://img169.imageshack.us/img169/8239/shaszfw7.jpg[/img]

Posted

otu naprzyklad,juz caly dzien latalem jak gooopek a jeszcze amciu zrobilem..tylko ze mamcia taki kurdupel jest ze moge sobie tuptac i trzymac rekaw:evil_lol: .co innego wujciowie-wtedy jestem ptaaakiem:diabloti:
[img]http://img521.imageshack.us/img521/7603/photo47vn3.jpg[/img]
[img]http://img57.imageshack.us/img57/954/photo49fm5.jpg[/img]

Posted

[quote name='nidhogg']bosz kupila se nowa komorke, nauczyla sie wzdecia wstawiac to tera oszalala no nie moge.[/quote]ja nie mam nowej komorki-heheh-moje dizecko ma.ja mam staruszke nokie od lary:evil_lol: .druga mam superancka ale nie uzywam.

Posted

tooo ostatnie-surykat wpatrzony w zarlo i moje slodkei dzieciatko.one obydwie sa taaakie same.boszsz adopotowac se psa identycznego jak wlasne dziecko to jest dopiero porazka.w kazdym razie osobowosci identyczne.
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/7617/kcsg8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='nidhogg']bosz kupila se nowa komorke, nauczyla sie [B]wzdecia[/B] wstawiac to tera oszalala no nie moge.[/quote]

Oooooo jaaaaaaa zaaaaaraaaaz sieeeee zeeesiiiiikaaaam ze smiechu :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

[quote name='saJo']Oooooo jaaaaaaa zaaaaaraaaaz sieeeee zeeesiiiiikaaaam ze smiechu :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]nidhogg jest jeszcze lepsza ze swoim psem szlufka-ulomkiem:loveu: na zajeciach...:evil_lol:

Posted

[B]napisze bo zapomne:w sobote sa slady u glonkow.po sladach omowienie filmow oraz teoria pracy pozoranta,praca pozoranta na popedach.browar mile widziany:evil_lol: [jak zwykle po sladach][/B]
[B]w niedziele-jedziemy pod kolbiel na lsady ipo bo jest to jedyne miejse gdzie mamy koszone krotko laki i brak widel w tylku:razz: .[/B]
[B]a no i kurna godizny:sobota 11.30.wychodizmy na slady.niedziela12 zeby wszyscy dojechali.nie wiem czy konieczna jest zbiorka pod zywiecka karczma o 11.30?[/B]

Posted

[quote name='ayshe'][B]w niedziele-jedziemy pod kolbiel na lsady ipo bo jest to jedyne miejse gdzie mamy koszone krotko laki i brak widel w tylku:razz: [/B][/quote]
aaaaa :placz: mnie nie bedzie w niedziele :placz: a spodobalo mi sie na tym wygwizdowie :evil_lol:

Posted

o ja cie, wiedzialam juz po tym jednym zdjeciu ze Twoje dziecie to sklonowana Ty.

ja lepsza ? ja jestem najlepsza ;) szczegolnie jak mam wizje 3 reki i 4 nogi czy jak to bylo ;)

p.s. zabrali mi wlasnie psa ;( i zara bede dzwonic co 10 minut czy jeszcze zyje

Posted

Cyt "[B]browar mile widziany:evil_lol: [jak zwykle po sladach][/B]
[B]w niedziele-jedziemy pod kolbiel na lsady ipo bo jest to jedyne miejse gdzie mamy koszone krotko laki i brak widel w tylku:razz: ."[/B]

Hm...ja tam z zadnym browarem sie po sladach nie widzialam ....musi nie zasłuzyłam :-(
A po drugie szkoda ,ze nie moge sie rozdwoic i pojechac na slady oraz na Mazury ,ale takie rzeczy to tylko w Erze [B]:-) [/B]

Posted

romas-wypielam sie na zawody ipo w belgii wiec bede 21 lipca na zajeciach jakby co.:cool3:
nidhogg-tfffardym trza byc:diabloti: .ja jak shado wyjechal w zeszlym roku do glonkow z powodu cieczki chity to ryczlam jak bobr.i niepowiem jak sie czuje ze moje psy sa w niemczech a ja tutaj-jak kolek w plocie:shake: .okropne uczucie.no ale mus to mus.
KasiaR-ja strasznie krzykliwa jestem,jeszcze jak prowadizlam treningi na ujezdzalni to glos se wyrobilam:diabloti: .no i za duzo ochrzaniam ale nie wytryzmuje nerwowo.do podbudowywania ego kursantow to ja raczej sie nie nadaje.:evil_lol: .no bo jak ktos robi cos dobrze to po co mam gadac?:crazyeye: .chociaz staram sie.naprawde.natomiast jestem od tego zeby mowic jak robi cos nie tak:cool1: .bo w koncu po to przylazi na szkolenei taki kursant nie?:evil_lol:
fajnie popatrzec?a co ty kasiu masochistka jestes czy co?:)

Posted

ja tez obejrzalam , ale w pracy ,bez dźwieku :evil_lol: . fajna buu o ile sie nie myle ,ale to cos ,nie wiem co ,ale cos podoba mi sie w pracy maxa , mimo ze jak pisalas to nie byl jego dzien .

Posted

[quote name='mch']ja tez obejrzalam , ale w pracy ,bez dźwieku :evil_lol: [/quote]
duzo nie stracilas :cool3: Z dzwieku nagral sie glownie wiatr, wiec dzwiek zostal wywalony calkiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Agis a kiedy umieścisz na cc pracę z Beatą:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Sorki, co to jest [B]cc [/B]?

Posted

[quote name='mch']ja tez obejrzalam , ale w pracy ,bez dźwieku :evil_lol: . fajna buu o ile sie nie myle ,ale to cos ,nie wiem co ,ale cos podoba mi sie w pracy maxa , mimo ze jak pisalas to nie byl jego dzien .[/quote]
bu czyli...bubel jak sama nazwa wskazuje....:cool3: :diabloti: .
cos w pracy maxa tj.co?:diabloti: :diabloti: :diabloti: .trawa opodal?:cool3: :diabloti: .
a dzwiek no coz...to glownei bylby huk wiatru bo dawalo rowno....
amakor cc to nasze forum ale i tak wsyzscy siedizm tutaj.tam sa tylko te rzeczy dot.naszej pracy bezposrednio.
goska-ja cie koopne.zobaczysz.:mad: .
[B]saJo-i co lepiej?:cool3: .zobacz jaka jestem yntyligentna.cytowac nadal nei umiem ale czytam wsio hurtem.gzecna juz jestem?no poooowiedz:cool3: [/B]

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Agis a kiedy umieścisz na cc pracę z Beatą:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Myslisz, ze przezyje, jak umieszcze? :cool3: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...