Pyros-Aga Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='ayshe']kaska z shado i shado pt:maaaam gryzaaak [IMG]http://img262.imageshack.us/img262/2600/kasiashadoak5.jpg[/IMG] [/quote] Ależ Kasia ma piękną minę...:p Dokładnie taką pamiętam, jak ją poznałam :lol: I robiła też to samo tylko zamiast gryzaczka były patysie... i ogromna ilość energii :cool3:
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 nidhogg-co to znaczy znajomy?:mad: :evil_lol: naumialam sie wstawiac zdjecia z komorki bo poprzednio jorgen to robil.jezdem z siebie dumna:cool3: :evil_lol: .
nidhogg Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 prosze mnie nie stresowac za chwile mi zarkusia zabieraja i juz mam ten tego rozwolnienie ;) z nerwow na dodatek nie zaczelam sie pakowac i nie wyschlo mi pranie i iii iii wogole boje sie ze wsiade nie w ten samolot co potrzeba i wyladuje w turkmenistanie gdzie mnie porwa turkmeni i zamkna w burdelu iii i nie bredze juz..
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 od razu do turmenicostam a do obozu talibow to nie laska?wiesz jakbys rozwinela osobowosc:cool3: :diabloti:
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 surykat-zarlo oooozarlo oooona ma zarlo:roll: [img]http://img59.imageshack.us/img59/7893/chimu1.jpg[/img]
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 fafloski-jestem malusi na lozeczku chlopczyk:loveu: .spie sobie bo nie wolno mi molestowac chity i zadnego przedluzania gatunku:placz: a tu uo mama jeszcze mnie buudzi [img]http://img219.imageshack.us/img219/5575/faflolse7.jpg[/img] a jak mamusia mnie budzi to ja zacyznam sie kitlasic kolami do gory i wtedy robie wilka z czerwonego kapturka-nooo dooobra zeby mam nieco po przejsciach:oops: ale duch pozostal:evil_lol: [img]http://img169.imageshack.us/img169/8239/shaszfw7.jpg[/img]
nidhogg Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 bosz kupila se nowa komorke, nauczyla sie wzdecia wstawiac to tera oszalala no nie moge.
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 otu naprzyklad,juz caly dzien latalem jak gooopek a jeszcze amciu zrobilem..tylko ze mamcia taki kurdupel jest ze moge sobie tuptac i trzymac rekaw:evil_lol: .co innego wujciowie-wtedy jestem ptaaakiem:diabloti: [img]http://img521.imageshack.us/img521/7603/photo47vn3.jpg[/img] [img]http://img57.imageshack.us/img57/954/photo49fm5.jpg[/img]
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='nidhogg']bosz kupila se nowa komorke, nauczyla sie wzdecia wstawiac to tera oszalala no nie moge.[/quote]ja nie mam nowej komorki-heheh-moje dizecko ma.ja mam staruszke nokie od lary:evil_lol: .druga mam superancka ale nie uzywam.
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 tooo ostatnie-surykat wpatrzony w zarlo i moje slodkei dzieciatko.one obydwie sa taaakie same.boszsz adopotowac se psa identycznego jak wlasne dziecko to jest dopiero porazka.w kazdym razie osobowosci identyczne. [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/7617/kcsg8.jpg[/IMG]
saJo Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='nidhogg']bosz kupila se nowa komorke, nauczyla sie [B]wzdecia[/B] wstawiac to tera oszalala no nie moge.[/quote] Oooooo jaaaaaaa zaaaaaraaaaz sieeeee zeeesiiiiikaaaam ze smiechu :roflt: :roflt: :roflt:
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='saJo']Oooooo jaaaaaaa zaaaaaraaaaz sieeeee zeeesiiiiikaaaam ze smiechu :roflt: :roflt: :roflt:[/quote]nidhogg jest jeszcze lepsza ze swoim psem szlufka-ulomkiem:loveu: na zajeciach...:evil_lol:
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [B]napisze bo zapomne:w sobote sa slady u glonkow.po sladach omowienie filmow oraz teoria pracy pozoranta,praca pozoranta na popedach.browar mile widziany:evil_lol: [jak zwykle po sladach][/B] [B]w niedziele-jedziemy pod kolbiel na lsady ipo bo jest to jedyne miejse gdzie mamy koszone krotko laki i brak widel w tylku:razz: .[/B] [B]a no i kurna godizny:sobota 11.30.wychodizmy na slady.niedziela12 zeby wszyscy dojechali.nie wiem czy konieczna jest zbiorka pod zywiecka karczma o 11.30?[/B]
agis Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='ayshe'][B]w niedziele-jedziemy pod kolbiel na lsady ipo bo jest to jedyne miejse gdzie mamy koszone krotko laki i brak widel w tylku:razz: [/B][/quote] aaaaa :placz: mnie nie bedzie w niedziele :placz: a spodobalo mi sie na tym wygwizdowie :evil_lol:
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 no bo tam jest naprawde faajnie.jest gdzie deptac przynajmniej.a wygwizdowie to fakt.:evil_lol:
nidhogg Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 o ja cie, wiedzialam juz po tym jednym zdjeciu ze Twoje dziecie to sklonowana Ty. ja lepsza ? ja jestem najlepsza ;) szczegolnie jak mam wizje 3 reki i 4 nogi czy jak to bylo ;) p.s. zabrali mi wlasnie psa ;( i zara bede dzwonic co 10 minut czy jeszcze zyje
KasiaR Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Fajnie było popatrzec na Was na filmikach , no treserek w formie :evil_lol:
Romas Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Cyt "[B]browar mile widziany:evil_lol: [jak zwykle po sladach][/B] [B]w niedziele-jedziemy pod kolbiel na lsady ipo bo jest to jedyne miejse gdzie mamy koszone krotko laki i brak widel w tylku:razz: ."[/B] Hm...ja tam z zadnym browarem sie po sladach nie widzialam ....musi nie zasłuzyłam :-( A po drugie szkoda ,ze nie moge sie rozdwoic i pojechac na slady oraz na Mazury ,ale takie rzeczy to tylko w Erze [B]:-) [/B]
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 romas-wypielam sie na zawody ipo w belgii wiec bede 21 lipca na zajeciach jakby co.:cool3: nidhogg-tfffardym trza byc:diabloti: .ja jak shado wyjechal w zeszlym roku do glonkow z powodu cieczki chity to ryczlam jak bobr.i niepowiem jak sie czuje ze moje psy sa w niemczech a ja tutaj-jak kolek w plocie:shake: .okropne uczucie.no ale mus to mus. KasiaR-ja strasznie krzykliwa jestem,jeszcze jak prowadizlam treningi na ujezdzalni to glos se wyrobilam:diabloti: .no i za duzo ochrzaniam ale nie wytryzmuje nerwowo.do podbudowywania ego kursantow to ja raczej sie nie nadaje.:evil_lol: .no bo jak ktos robi cos dobrze to po co mam gadac?:crazyeye: .chociaz staram sie.naprawde.natomiast jestem od tego zeby mowic jak robi cos nie tak:cool1: .bo w koncu po to przylazi na szkolenei taki kursant nie?:evil_lol: fajnie popatrzec?a co ty kasiu masochistka jestes czy co?:)
mch Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ja tez obejrzalam , ale w pracy ,bez dźwieku :evil_lol: . fajna buu o ile sie nie myle ,ale to cos ,nie wiem co ,ale cos podoba mi sie w pracy maxa , mimo ze jak pisalas to nie byl jego dzien .
agis Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='mch']ja tez obejrzalam , ale w pracy ,bez dźwieku :evil_lol: [/quote] duzo nie stracilas :cool3: Z dzwieku nagral sie glownie wiatr, wiec dzwiek zostal wywalony calkiem :evil_lol:
Szira/Gosia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Agis a kiedy umieścisz na cc pracę z Beatą:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
amakor Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Agis a kiedy umieścisz na cc pracę z Beatą:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Sorki, co to jest [B]cc [/B]?
ayshe Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='mch']ja tez obejrzalam , ale w pracy ,bez dźwieku :evil_lol: . fajna buu o ile sie nie myle ,ale to cos ,nie wiem co ,ale cos podoba mi sie w pracy maxa , mimo ze jak pisalas to nie byl jego dzien .[/quote] bu czyli...bubel jak sama nazwa wskazuje....:cool3: :diabloti: . cos w pracy maxa tj.co?:diabloti: :diabloti: :diabloti: .trawa opodal?:cool3: :diabloti: . a dzwiek no coz...to glownei bylby huk wiatru bo dawalo rowno.... amakor cc to nasze forum ale i tak wsyzscy siedizm tutaj.tam sa tylko te rzeczy dot.naszej pracy bezposrednio. goska-ja cie koopne.zobaczysz.:mad: . [B]saJo-i co lepiej?:cool3: .zobacz jaka jestem yntyligentna.cytowac nadal nei umiem ale czytam wsio hurtem.gzecna juz jestem?no poooowiedz:cool3: [/B]
agis Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Agis a kiedy umieścisz na cc pracę z Beatą:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Myslisz, ze przezyje, jak umieszcze? :cool3: :evil_lol:
Recommended Posts