Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a za co ja do tego wieznia mialabym isc?kochaniutka?
jeden z panow polycjantow zaliczyl pozniej odlanie sie w starych garazach:diabloti:
doobra spadam na cwiczak-ech zycie....

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Racławicka -pod nosem ,nie zartuj to pare przystankow ode mnie ,a ja myslałam ze naprawde pod nosem. No to Lara bedziesz miala troszku konkurencji ale na standardy ,a nie na szkoleniowki.Niedaleko sa na obu bazarkach sklepy i Lidka ma przy radiu.[/quote]

Ano Raclawicka przy Woloskiej. Ale jaka tam konkurencja, mnie tam widac nie bedzie wcale bo do mieszkania sie przenosze, w bloku :roll: Poza tym ja standardow w stylu "wszystko dla zwierzat" - znaczy nic, to nie mam :cool1: tylko takie tam dziwadła jak np. jak to bylo...??? znaczniki poczatku sladu ;)

Posted

Lara-czego chcesz od znacznikow poczatku sladu?:mad: :diabloti: .przenosisz sie do mieszkania w bloku ze sklepem?sorry ale mnie dzisiaj tak wywialo ze mam problemy z koordynacja mysli:roll: :cool1: .

Posted

[quote name='ayshe']przenosisz sie do mieszkania w bloku ze sklepem?sorry ale mnie dzisiaj tak wywialo ze mam problemy z koordynacja mysli:roll: :cool1: .[/quote]

oooo.. a co w tym dziwnego :mad: internetowo sprzedawac jest teraz modnie i wygodnie, a mozna to robic i z mieszkania :lol:

Posted

[quote name='ayshe']boszsz...nic...to bylo zwykle pytanie...ja mieszkam w bloku wiec ja raczej nie widze w tym nic dziwnego:eviltong:[/quote]

no to na pytanie jest odpowiedz! :errrr:

Posted

ayshe
Ja cie chyba wlasnorecznie zamorduje przy najblizszej nadarzajacej sie okazji :diabloti: ;)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5019787#post5019787[/url]

Posted

[quote name='saJo']ayshe
Ja cie chyba wlasnorecznie zamorduje przy najblizszej nadarzajacej sie okazji :diabloti: ;)

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5019787#post5019787[/quote] ale"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5019787#post5019787[/quote] :loveu: ale[/URL] fajosko a za co?

Posted

[quote name='saJo']a luknelas w linka?? :razz: :diabloti: czyja to sprawka :mad:[/quote]ja jestem grzeczna:cool3: .
saJo-moze zrobimy te manewry-zabawe...no nie iwem...jakos tak za jakis czas?byloby zarabiscie:multi:

Posted

[quote name='ayshe']
saJo-moze zrobimy te manewry-zabawe...no nie iwem...jakos tak za jakis czas?byloby zarabiscie:multi:[/quote]

:cunao::cunao:a potem bedziemy:drink1::drink1::drink1:

Posted

[quote name='saJo']:cunao::cunao:a potem bedziemy:drink1::drink1::drink1:[/quote]aaaleeee fajooosko bedzie:multi: :multi: :multi: .

Posted

Jejuniu, chyba znowu za dlugo na sloneczku stalam....a juz myslalam, ze mam z glowy (doslownie i w przenosni) schodzacy naskorek z czola :mdleje:

Posted

a mnie wywialo we wszystkie kierunki i na odwrot:roll: .boszsz zeby caly dzien tak pizdzilo to juz naprawde lekka przesada:cool1:

Posted

[quote name='saJo']o wywianiu nic nie wspomne :shake: czy wspominalam, ze mam piasek na placu ?? :roll:[/quote]a my mielismy na polach:placz: ....peeling na zamowienie a tyle mikro i makro elementow to juz dawno nie spozylam:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']a my mielismy na polach:placz: ....peeling na zamowienie a tyle mikro i makro elementow to juz dawno nie spozylam:evil_lol:[/quote]
znaczy sie wrociliscie calo i zdrowo i nikt Was z widlami nie ganial :evil_lol:

Czy ja mam jutro podjechac po Ciebie?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...